Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju moc, Julinka je nádherné jméno, ale jelikož se tak jmenuje náš pejsek, tak to asi není příliš rozumné…
A Viktorka se mi taky moc líbí… navrhnu příteli!
Dobré ránko ![]()
My máme chlapečka Davida a teď budeme mít Kristýnku. ![]()
Mě se moc líbí ten Kristián! Jen mi řekněte, jak se mu říká jinak než Kristiáne ![]()
Jinak to by u nás nebyla překážka páč s Darkem se v tomhle ohledu taky nedá moc pracovat ![]()
I když ono se vždycky něco najde…
Holčička se mi líbí Nina (čteno Nyna), Meda, Klára, Zuzana
tak my mneli pro holcicku vybrana Sára,Anna,Stela pro kluka Jakub,Adam a nakonec to bude kluk a zalibilo se nam jmeno Erik ![]()
Ahojda my máme Daniela a Emu,kdyby to byl teď kluk(místo Emičky)měli jsme jméno Matyášek ![]()
Já jméno asi nenavrhnu, bez příjmení těžko, ale pár rad
- Jestli obsahuje příjmení r nebo ř, do jména už bych ho nedávala. Dál vynechat sykavky na konci jména kvůli příjmení na S. Krátké příjmení umožňuje dát dlouhé křestní jméno. No a nakonec aby to třeba taky trochu zvukomalebně znělo ![]()
My to delali tak, ze jsem prosla cely kalendar a vybrala vsechna jmena, ktera bych byla ochotna dat (aspon trosku se mi libila). Bylo jich kolem 30-40 pro holcicku i kluka dohromady. A manzel vybiral z nich
Myslim, ze to byl docela dobry zpusob, jak najit prunik jmen, ktera se nam libi ![]()
jitka83 píše:
Ahojda my máme Daniela a Emu,kdyby to byl teď kluk(místo Emičky)měli jsme jméno Matyášek
jeee, my měli vybraná úplně stejná jména Daniel a Emma, jen se malý narodil o něco dřív a tak by měl narozeniny, svátek a vánoce během jednoho týdne a tak jsme jméno nakonec změnili cestou do porodnice
U nás bude chlapeček Adam a holčička Ema. Máme dlouhé příjmení, takže jsme chtěli k tomu krátké jméno a na těchto dvou se dokážeme shodnout.
Z těch vybraných se mi líbí Kristián, Ema a Nela. ![]()
Tak u nás to vypadá na Nelu nebo Lukáše…už jen proto, že máme v příjmení Ř, tak musíme vybrat něco lehkého ![]()
Ahoj, holky, s manželem čekáme první dítě a potřebovali bychom poradit se jménem. Jelikož jsme se dohodli, že pohlaví si říct nenecháme (překvapení
), takže potřebujeme poradit jak se jménem pro chlapečka i pro holčičku. Mně osobně se jako jméno pro kluka líbí Radim, Petr, František, Matyáš a Kristián. Pro holčičku je to Ema, Viola, Nela a Anna. Jen se s manželem nemůžeme dohodnout… Pokud ale máte nějaká jiná jména- SEM s nimi!
Budu vděčná za každý návrh. Příjmení je krátké (5 písmen) a začíná na S, tak nevím! Díky