Jméno pro holčičku a chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
3.10.11 03:37
Holma píše:
V pubertě jsem říkala, že budu mít Borise a Tamaru. No teď teda ani náhodou! Manžel chce Kateřinu /neprotestuju/ a Kryštofa /to už mě se moc nelíbí/, já bych radši Jakuba.

Kryštof se mi taky moc líbí a ted je i docela in :-) Jakuba bych nedala, pt to dává skoro každý. Toto jméno se střívá s Honzou o prvenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.11 13:41

my sme v začátku těhu…v 8tt ale jména už máme vybraný :-) holčička : Natálie a Chlapeček : David*******
nad tím sme se s přítelem schodli a už to měnit nechcem :-) pro nás nejhezčí jména na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.10.11 14:20
kub-peťulín píše:
my sme v začátku těhu…v 8tt ale jména už máme vybraný :-) holčička : Natálie a Chlapeček : David*******
nad tím sme se s přítelem schodli a už to měnit nechcem :-) pro nás nejhezčí jména na světě :-)

David je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.10.11 22:31

Ema je moc krásné jméno, Eliška málem byla Emička :-) Františka bych nedávala, jméno se mi nelíbí, ale to je čistě na vás..
My měli Ema, Elen, Eliška a pro kluka Jakub nebo Lukáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitule13
30.9.12 12:59

Holky tak u nás vyhrála jména Johanka a Viktor.

• Citovat
  • Upravit
554
30.9.12 13:09

U nás zvítězil Filípek, tohle jméno vybíral můj čtyřletý Adámek a tatínek vybíral holčičku a vybral Marušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
1.10.12 21:15

A já jsem pro klasiku. Máme Mařenku a další bude buď Matylda (líbí se mi i Madlenka) nebo Jindřich (po manželovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
1.10.12 21:16

A já jsem pro klasiku. Máme Mařenku a další bude buď Matylda (líbí se mi i Madlenka) nebo Jindřich (po manželovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
1.10.12 22:45

Doma máme Antonii (Toničku, Tonču, Toníska, Toňulu, Toňu… ale třeba taky Aňu) - holky to by boj, ale vítězný :). To jméno jsem měla vybrané od puberty, jediný kdo s tím byl smířený byla moje mamka. Ted v bříšku Marii… nebo že by Čestmíra? Mě osbně se moc líbí Jindřich, ae manžel je na ty …slav a…mír. A to zas jedniný kdo u mě přošel je Čestík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
1.10.12 22:53

Pro holčičku jsme měli vybranou Alenku, ale je to kluk, takže Ludvík :srdce: Ludvu nám vyčítá skoro celá rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
1.10.12 23:06

Darien a Isabella :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.10.12 14:38

• načítám...