Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holma píše:
V pubertě jsem říkala, že budu mít Borise a Tamaru. No teď teda ani náhodou! Manžel chce Kateřinu /neprotestuju/ a Kryštofa /to už mě se moc nelíbí/, já bych radši Jakuba.
Kryštof se mi taky moc líbí a ted je i docela in
Jakuba bych nedala, pt to dává skoro každý. Toto jméno se střívá s Honzou o prvenství ![]()
my sme v začátku těhu…v 8tt ale jména už máme vybraný
holčička : Natálie a Chlapeček : David*******
nad tím sme se s přítelem schodli a už to měnit nechcem
pro nás nejhezčí jména na světě ![]()
kub-peťulín píše:
my sme v začátku těhu…v 8tt ale jména už máme vybranýholčička : Natálie a Chlapeček : David*******
nad tím sme se s přítelem schodli a už to měnit nechcempro nás nejhezčí jména na světě
David je super ![]()
Ema je moc krásné jméno, Eliška málem byla Emička
Františka bych nedávala, jméno se mi nelíbí, ale to je čistě na vás..
My měli Ema, Elen, Eliška a pro kluka Jakub nebo Lukáš
U nás zvítězil Filípek, tohle jméno vybíral můj čtyřletý Adámek a tatínek vybíral holčičku a vybral Marušku ![]()
A já jsem pro klasiku. Máme Mařenku a další bude buď Matylda (líbí se mi i Madlenka) nebo Jindřich (po manželovi).
A já jsem pro klasiku. Máme Mařenku a další bude buď Matylda (líbí se mi i Madlenka) nebo Jindřich (po manželovi).
Doma máme Antonii (Toničku, Tonču, Toníska, Toňulu, Toňu… ale třeba taky Aňu) - holky to by boj, ale vítězný
. To jméno jsem měla vybrané od puberty, jediný kdo s tím byl smířený byla moje mamka. Ted v bříšku Marii… nebo že by Čestmíra? Mě osbně se moc líbí Jindřich, ae manžel je na ty …slav a…mír. A to zas jedniný kdo u mě přošel je Čestík.
Pro holčičku jsme měli vybranou Alenku, ale je to kluk, takže Ludvík
Ludvu nám vyčítá skoro celá rodina ![]()