Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
čekám druhé miminko a ráda bych vyzkoušela tyto tvarovače bradavek. Máte s tím některá zkušenost a funguje to opravdu?
U prvního se zjistilo, že moje bradavky nejsou zrovna ideální „dudlíkové“, se kterými si umí miminka bez problému poradit. Přímo vpáčené nejsou, ale ideální taky ne. http://www.kocarkystrakonice.cz/product.php?…
To nejsou asi přímo tvarovače, ale sběrače
Já je měla, bradavky mám velký, ale ze začátku byl problém, aby si je malý nasál vždy, když jsem byla bez sběračů (i tvarují). Takže za mě doporučuju a i ti seberou přebytečné mléko.
Jo, já je používala a i když jsem nenosila pravidelně
, tak efekt to mělo. jen mi do toho manžel navrtal dírky, dost se to prso potí a nemohlo dýchat. Ale bacha, jen do jedné půlky toho horního dílu. Až je budeš nosit při kojení, tak aby ti mlíko nevytýkalo ven ![]()
Nebo si kup od Medely, a tam už ty díry jsou… http://www.dnformed.cz/…bradavek.php
Měly by být i z měkčího materiálu. takže já u druhého dítka, jestli bude, kupuju Medelu…
Ahoj, já používala právě ty tvarovače od Medely a super, efekt se dostavil ![]()
Super, tak to půjdu rovnou do těch od Medely, ať nemusí manžel vyvrtávat dírky ![]()
Děkuju moc ![]()
Taky hlasuju za Medelu, jelikož mi Kamiš půjčila tyhle na střídačku, tak Medela jsou jednoznačně lepší. Mně pomohly moc, podruhé jsem neměla vůbec poničené bradavky jako poprvé.
Tak já měla od MEdely a byla jsem moc spokojená. U prvního dítka byly potřeba, u druhého jsem je už nevyužila. Stále je mám schované, tak jestli je někdo chcete tak vám je pošlu. Když tak napište SZ.
Ahojky,taky jsem měla formovače od Medely a používala jen pár dní po porodu a efekt se dostavil!
doporučuji!
kamiŠ píše:
Kadlo, tak pak zase půjčíš ty mně Medelu![]()
Kamčo to víš, že to tu pro tebe mám připravený, že ti vrátím ty tvoje a věnuju ty moje
Plus ti k tomu dám i balík kojících vložek dovnitř. Zahlaš se o to, kdybych zapomněla, jsem teď naprosto mimo ![]()
Misulo ještě doporučím nosit tak měsíc před porodem, nejlíp pořád nebo aspoň na spaní, pak nebude potřeba je nosit dlouho po porodu ![]()
Ahoj mám doma tvarovače bradavek od Falinu ale bohužel u toho není návod na použití. Tak nevím jestli se to jen dá na bradavku (nedrží to) nebo co!!??? Poradíte prosím?!!!!!!
@CokeLady Tak to by mě taky zajímalo, stejný problém jako ty, já to vydržela dva měsíce, malá řvala hlady. Než jsem přišla kde je chyba bylo mlíko v čudu… Uvažuju že u druhého bych to zkusila nosit…
Taky mám vpáčené bradavky a dceru jsem kojila cca 14 měsíců bez kloboučků… ty děti se naučí si bradavku vytáhnout a po pár měsících kojení mi bradavky i vylezly ven… po ukončení kojení se jedna bradavka opět zatáhla zpátky a druhá je venku… používala jsem v těhotenství tvarovače od Medely + na začátku cca první 3 týdny než se to dcera naučila sama, tak jsem před kojením bradavku vytáhla manuální odsávačkou MM.