Tvarovače bradavek

5394
12.12.10 18:09

Tvarovače bradavek

Ahoj maminky,

čekám druhé miminko a ráda bych vyzkoušela tyto tvarovače bradavek. Máte s tím některá zkušenost a funguje to opravdu?
U prvního se zjistilo, že moje bradavky nejsou zrovna ideální „dudlíkové“, se kterými si umí miminka bez problému poradit. Přímo vpáčené nejsou, ale ideální taky ne. http://www.kocarkystrakonice.cz/product.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
12.12.10 18:14

To nejsou asi přímo tvarovače, ale sběrače :nevim: Já je měla, bradavky mám velký, ale ze začátku byl problém, aby si je malý nasál vždy, když jsem byla bez sběračů (i tvarují). Takže za mě doporučuju a i ti seberou přebytečné mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.12.10 18:18

Jo, já je používala a i když jsem nenosila pravidelně :oops: , tak efekt to mělo. jen mi do toho manžel navrtal dírky, dost se to prso potí a nemohlo dýchat. Ale bacha, jen do jedné půlky toho horního dílu. Až je budeš nosit při kojení, tak aby ti mlíko nevytýkalo ven :wink:

Nebo si kup od Medely, a tam už ty díry jsou… http://www.dnformed.cz/…bradavek.php
Měly by být i z měkčího materiálu. takže já u druhého dítka, jestli bude, kupuju Medelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.12.10 18:21

Ahoj, já používala právě ty tvarovače od Medely a super, efekt se dostavil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.12.10 18:34

Super, tak to půjdu rovnou do těch od Medely, ať nemusí manžel vyvrtávat dírky :lol:
Děkuju moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.12.10 18:36

Taky hlasuju za Medelu, jelikož mi Kamiš půjčila tyhle na střídačku, tak Medela jsou jednoznačně lepší. Mně pomohly moc, podruhé jsem neměla vůbec poničené bradavky jako poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.12.10 18:40

Kadlo, tak pak zase půjčíš ty mně Medelu 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.12.10 19:25

Tak já měla od MEdely a byla jsem moc spokojená. U prvního dítka byly potřeba, u druhého jsem je už nevyužila. Stále je mám schované, tak jestli je někdo chcete tak vám je pošlu. Když tak napište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
12.12.10 19:40

Ahojky,taky jsem měla formovače od Medely a používala jen pár dní po porodu a efekt se dostavil! :palec: doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
12.12.10 20:51
  • Citovat
  • Upravit
17609
12.12.10 21:57
kamiŠ píše:
Kadlo, tak pak zase půjčíš ty mně Medelu 8-) :mrgreen:

Kamčo to víš, že to tu pro tebe mám připravený, že ti vrátím ty tvoje a věnuju ty moje :wink: Plus ti k tomu dám i balík kojících vložek dovnitř. Zahlaš se o to, kdybych zapomněla, jsem teď naprosto mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.12.10 22:01

Misulo ještě doporučím nosit tak měsíc před porodem, nejlíp pořád nebo aspoň na spaní, pak nebude potřeba je nosit dlouho po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 15:02

Ahoj mám doma tvarovače bradavek od Falinu ale bohužel u toho není návod na použití. Tak nevím jestli se to jen dá na bradavku (nedrží to) nebo co!!??? Poradíte prosím?!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
19015
18.3.14 21:04

@CokeLady Tak to by mě taky zajímalo, stejný problém jako ty, já to vydržela dva měsíce, malá řvala hlady. Než jsem přišla kde je chyba bylo mlíko v čudu… Uvažuju že u druhého bych to zkusila nosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.3.14 21:04

Taky mám vpáčené bradavky a dceru jsem kojila cca 14 měsíců bez kloboučků… ty děti se naučí si bradavku vytáhnout a po pár měsících kojení mi bradavky i vylezly ven… po ukončení kojení se jedna bradavka opět zatáhla zpátky a druhá je venku… používala jsem v těhotenství tvarovače od Medely + na začátku cca první 3 týdny než se to dcera naučila sama, tak jsem před kojením bradavku vytáhla manuální odsávačkou MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí