Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Něco už mám nakoupeno, nechci to řešit pak ve spěchu. První dva dárky jsem kupovala v srpnu ![]()
Když byly děti malé tak jsem vánoce milovala
ale postupem věku je už beru pouze jako dny volna a odpočinku
výhodou je že už nemusím řešit dárky ale jen finanční hotovost
pár let už přemlouvám muže ať jedeme přes vánoce někam do tepla…
Ja na Vánoce pomyslela včera, když jsem louskala přepravku ořechů na cukroví. Dárky zatím neresim, na to je čas. Jinak čokolády na Mikuláše se prodávají snad čím dál dřív.
Dárky už nakupuju. Nesnáším shánění v prosinci, to už je mám i zabalené. Nijak mne to netrápí. Vím, co budu dělat v konkrétní dny v průběhu celého příští roku, co by mne trápilo, že kupuju dárky. Vánoce stejně přijdou ![]()
Nechává mě to chladnou…vybírám další dovolenou u moře na last…nejlépe s odletem do 14 dní a přemlouvám manžela, ať do toho znova kopnem. ![]()
Já to kvůli šílenství kolem přestal slavit. Zbytek rodiny nejdřív protestoval, ale pak uznali, že je to tak lepší.
@Petruna21 Dárky si píšu celý rok, co mě tak napadne a už teď nakupuju, ať to není velká šupa naráz (a to kupujeme spíš menší dárky). Nemyslím si, že bych to nějak prožívala, spíš tak nějak prakticky. Kupovala jsem v KIKU podzimní výzdobu a vedle měli regál s vánoční ![]()
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni![]()
Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné?… jak se těšítě na VÁNOCE?
už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit?
Vánoce už jsou skoro za dveřmi?
tak to bys měla rychle začít péct.
Ať má manža s mimískem co čvachtat! ![]()
Prej Vánoce za dveřmi
lidi neblbněte ![]()
@Aries6 Jo toho jsem si všimla už i u nás že mají vánoční ozdoby, svícny atd ![]()
@Šmoulice No skoro už za dveřmi jsou ![]()
My už i nějaké ty dárky máme
A ano, na Vánoce se těším. Na cukroví, stromeček, koledy, celkově miluju tu atmosféru. Navíc slavíme poslední ve starém bytě, takže si je chci letos pořádně užít ![]()
Leták Kauflandu je v tom docela hardcore:D. Ale fakt je, že já se s nástupem podzimu taky začínám těšit a nemůžu si odpustit roztočit první plánovací kolo rodinných večeří, skupinového pečení a tak. Jenže já jsem v tomhle trochu maniak, strašně ráda se na to těším a plánuju naše dost společenské Vánoce
. Naopak dárky jsem schopná opravdu nakupovat až o adventu, ale to k tomu prostě taky patří. Někdo to nazývá šílenství, pro mě jsou to svátky rodiny a jdou ve znamení setkávání…
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni![]()
Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné?… jak se těšítě na VÁNOCE?
už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit?
Je září, Vánoce za dveřmi fakt nevidím…
Už mám nakoupené, raději v klidu pouvažuji kdo co chce a nakoupím když to vidím, než se honit v prosinci když jsou všude fronty a hodně věcí má schválně zvýšenou cenu. V prosinci si už jen budu s rodinou v klidu užívám vánoční atmosféru.