Už brzy...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
28.9.17 19:24

Něco už mám nakoupeno, nechci to řešit pak ve spěchu. První dva dárky jsem kupovala v srpnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
28.9.17 19:26

Když byly děti malé tak jsem vánoce milovala :D ale postupem věku je už beru pouze jako dny volna a odpočinku :mrgreen: výhodou je že už nemusím řešit dárky ale jen finanční hotovost :mrgreen: pár let už přemlouvám muže ať jedeme přes vánoce někam do tepla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
28.9.17 19:37

Ja na Vánoce pomyslela včera, když jsem louskala přepravku ořechů na cukroví. Dárky zatím neresim, na to je čas. Jinak čokolády na Mikuláše se prodávají snad čím dál dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.9.17 19:37

Dárky už nakupuju. Nesnáším shánění v prosinci, to už je mám i zabalené. Nijak mne to netrápí. Vím, co budu dělat v konkrétní dny v průběhu celého příští roku, co by mne trápilo, že kupuju dárky. Vánoce stejně přijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
28.9.17 19:40

Nechává mě to chladnou…vybírám další dovolenou u moře na last…nejlépe s odletem do 14 dní a přemlouvám manžela, ať do toho znova kopnem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.9.17 19:41

Já to kvůli šílenství kolem přestal slavit. Zbytek rodiny nejdřív protestoval, ale pak uznali, že je to tak lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
28.9.17 19:43

@Petruna21 Dárky si píšu celý rok, co mě tak napadne a už teď nakupuju, ať to není velká šupa naráz (a to kupujeme spíš menší dárky). Nemyslím si, že bych to nějak prožívala, spíš tak nějak prakticky. Kupovala jsem v KIKU podzimní výzdobu a vedle měli regál s vánoční :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
28.9.17 19:43
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni :mavam:

Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu :jazyk:… jak se těšítě na VÁNOCE? :lol: už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit? :zed:

Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? :mrgreen:

Vánoce už jsou skoro za dveřmi? :roll: tak to bys měla rychle začít péct.
Ať má manža s mimískem co čvachtat! :roll:

Prej Vánoce za dveřmi :mrgreen: :mrgreen: lidi neblbněte  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
28.9.17 19:44

@Aries6 Jo toho jsem si všimla už i u nás že mají vánoční ozdoby, svícny atd :roll:

@Šmoulice No skoro už za dveřmi jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
28.9.17 19:55

My už i nějaké ty dárky máme :lol: A ano, na Vánoce se těším. Na cukroví, stromeček, koledy, celkově miluju tu atmosféru. Navíc slavíme poslední ve starém bytě, takže si je chci letos pořádně užít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
28.9.17 20:01

Leták Kauflandu je v tom docela hardcore:D. Ale fakt je, že já se s nástupem podzimu taky začínám těšit a nemůžu si odpustit roztočit první plánovací kolo rodinných večeří, skupinového pečení a tak. Jenže já jsem v tomhle trochu maniak, strašně ráda se na to těším a plánuju naše dost společenské Vánoce :). Naopak dárky jsem schopná opravdu nakupovat až o adventu, ale to k tomu prostě taky patří. Někdo to nazývá šílenství, pro mě jsou to svátky rodiny a jdou ve znamení setkávání…

• Citovat
  • Upravit
6661
28.9.17 20:04
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni :mavam:

Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu :jazyk:… jak se těšítě na VÁNOCE? :lol: už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit? :zed:

Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? :mrgreen:

Je září, Vánoce za dveřmi fakt nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
28.9.17 20:05

Nemam ráda vánoce a nic kolem nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
28.9.17 20:05

Už mám nakoupené, raději v klidu pouvažuji kdo co chce a nakoupím když to vidím, než se honit v prosinci když jsou všude fronty a hodně věcí má schválně zvýšenou cenu. V prosinci si už jen budu s rodinou v klidu užívám vánoční atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.9.17 20:11
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie