Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rony79 píše:
Jojo jsme děsně zvědavý a moc držíme pěstiMně taky tenkrát tvrdili, že coby prvorodička ať počítám klidně s 24 hodinama… Prd a vořech - malá byla na světě za 6 hodin od prvních kontrakcí, u druhé jsem byla otevřená ze 4 na 10 cm za 20 minut, dr. nedoběhla, rodila mě sestra s manželem
Tak tak já od začátku bolestí porodila jako prvorodička za 3.5 hodiny, bolesti byly hned silný ale já se stejně bála, že je to falešný poplach, protože jsem nezažila ani pořádný poslíčky ![]()
Nainuva píše:Rony79 píše:Tak tak já od začátku bolestí porodila jako prvorodička za 3.5 hodiny, bolesti byly hned silný ale já se stejně bála, že je to falešný poplach, protože jsem nezažila ani pořádný poslíčky
Jojo jsme děsně zvědavý a moc držíme pěstiMně taky tenkrát tvrdili, že coby prvorodička ať počítám klidně s 24 hodinama… Prd a vořech - malá byla na světě za 6 hodin od prvních kontrakcí, u druhé jsem byla otevřená ze 4 na 10 cm za 20 minut, dr. nedoběhla, rodila mě sestra s manželem
já taky ne. Kdyby mi nepraskla voda, porodila bych možná i někde po cestě ![]()
Tak od pul 3rano bolesti po 5ti min. V 9odjezd do porodnice. V 16.08 byl malej venku.
Dik za rady holky
Karol gratulace největší!!!!!
![]()
Kolik váží,měří? Užívejte jeden druhého a přeju zdravíčko ![]()
AAA, taky moc gratuluju, je krásnej a přeju mu hodně zdravíčka! ![]()