Plánovaný císařský řez Olomouc

7.8.11 03:04

Plánovaný císařský řez olomouc

Dobrý den. Ze zdravotních důvodů mám od lékaře doporučení na plánovaný císařský řez. Mám to i na papíře. Nechci rodit v mém kraji, protože je to u nás strašný. CHodím k lékaři do Olomouce a jsem spokojená se standartem lékařské péče oproti Hodonínsku odkud pocházím. Tak jsem přemýšlela o Olomoucké porodnici. Máte někdo zkušenosti s plánovaným CŘ? Prosím nepište pokud jste rodily akutním nebo přirozeně pouze
plánovaně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
7.8.11 08:13

Ahojky!

Já osobní zkušenost s Olomoucí nemám, i když z Ol. jsem - raději jsem na plánovaného CS jela do Šternberka a udělala jsem dobře. Kámoška byla v Ol. a hrůza - CS naplánovaného na 3.7. a malej se narodil až 5.7. - ty 2 dny ji nedávali najíst, protože nevěděli, kdy přijde na řadu. V Ol. pouští po CS už 4. nebo 5.den a za 2 dny se pak musíš vracet, aby ti vyndali svorky (druhé dítě už rodila ve Štbk a taky plánovaného CS). Ve Štbk pouští až 6. den, kdy vyndají nit (svorky u CS nepoužívají). Jediná nevýhoda Štbk je, že sprchy a WC jsou na chodbě pro všechny, pokud teda nemáš nadstandart.

Ale ráda si přečtu i chválu na Ol. porodnici. Holky kolem mě mají teda spíš špatné než pěkné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.8.11 08:19

Ahoj, ja mela planovany cisarsky rez, ale nevim jestli te zajima neco o tom vykonu nebo spis porodnice. Ja titoz rodila v Jihlave. Pokud te zajima ten vykon, tak klidne napis a ja ti otazky zodpovim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.8.11 08:39

Ahoj,já byla na plán.cř v říjnu 2010 v Olomouci,a bylo to v pohodě,jizva krásná,oproti minulé,(to mi dělali cř ve Šternberku v roce 2004).Byla jsem spokojená,dali mi vybrat,jestli narkozu,nebo epidurál,potom 1 den na jip,rodila jsem v pondělí a domů šla v sobotu,malej nepřibíral,některý holky ,co byly se mnou na jipu,šli dokonce v pátek,protože se jim mlíko spustilo dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
7.8.11 18:42

Ahoj, ja mam s Olomouci zkusenost dobrou,rodila jsem tam v zari lonskeho roku, prijaly me den predem kolem treti hodiny, jist jsem nemohla od 10 vecer, pit od pulnoci, sestry prubezne me i holky kontrolovaly, v pet rano jsem dostala klistyr, rodit jsem mela kolem devate, ale byly nejake akutni pripady a tak se na me dostalo az kolem jedenacte. Nechala jsem si pichnout spinalni injekci, anesteziolog mi ji sice pichal natrikrat, takze uz jsem byla docela nasrana (slusneji to rict nejde),ale dobry, po celou dobu se mi pak venoval jeste s jednou anesteziolozkou, bylo mi spatne, tak mi dali opiaty a ja se smala celou dobu i na jipce. Pristup sester byl uzasny, chodily nas kontrolovat, pomahaly a hlavně druhy den,kdy jsme vstavaly,tak nas i podpiraly,abychom se dosly oplachnout. Na oddeleni sestinedeli,kam nas pak prevezly byl personal vetsinou mily a ochotny, ale blbec se najde vzdy a vsude;) Ja bych sve rozhodnuti nemenila a kdybych mela jit rodit znova,sla bych zase sem;) Uz jen proto,ze je zde potrebne zarizeni pro pripad,ze by se cokoliv stalo.
Jo a jizvu mam pri dvojcatech jen 10 cm dlouhou a uz skoro neni videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 03:36

Tak já to vidím spíš taky na Olomouc, už jen kvůli te neonatologii.Přeci kdyby se něco stalo. No děkuji za typ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 15:12

Mám ještě jeden dotaz kdy se výkon dělá? Slyšela jsem že ještě před termínem, že se to dělá dřív.Jak jste to měly? Já to ještě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivuska 336
9.8.11 17:02

Já šla ve Šternberku 38+1 a tady v Olomouci 38+3,ale mohla jsem jít o 2 dny dřív,ale bylo moc akutních případů.oni to už od ukončeného 38tt berou rychle

• Citovat
  • Upravit
2921
9.8.11 17:06
Lucka beruska píše:
Mám ještě jeden dotaz kdy se výkon dělá? Slyšela jsem že ještě před termínem, že se to dělá dřív.Jak jste to měly? Já to ještě nevím

Zalezi na tom, jak jsi na tom ty.
Dvojcata se planovanym cisarem rodi v 38.tydnu, me nechali az do 40.teho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 11:21

To je super taky bych chtěla jít od toho 38. týdne už to chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
12.9.11 16:28

Luci, tak to se tam asi sejdeme, jdu na plánovaný SC a termín podle MS mám 5.10. :lol: A ani jsem nezaváhala a jdu do Olomouce, kamarádky v mém okolí s ní mají jen ty nejlepší zkušenosti, poslední dobou narozdíl od Šternberka, kde jsou teď hodně mladí doktoři… A díky neonatologii není co řešit… Jsem taky zvědavá, kdy mě vezmou, ty už víš? Já tam jdu na kontrolu poprvé teď ve středu, tak doufám, že už se něco dozvím… :-) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.11 16:39

Tak já nakonec půjdu do Brna. Ale držím palce at se vše vydaří tak jak má. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 18:05

Mĕ by zajímalo jestli může být partner přítomen na sále (FN Olomouc) u plánovaného císaře v lokální anestezii ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
22.11.11 10:48

V Olomouci ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
27.3.12 22:57

Ahoj holky, prosím poradíte mi někdo? Půjdu na třetí císařský řez a doktorka mi doporučila jako prevenci pooperačních srůstů v jizvě HYALOBARRIER GEL. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí