Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Od pul 3 bolesti pravidelne po 5ti min trvajici minutu,minutu a pul. Jak dlouho mam jeste vydrzet nez budu muset vyrazit? Mam to do porodnice 45min. (40+5 vcera Hamilton)
Po pěti minutách? A neprodlužuje se to? Jako třeba na 6 a víc minut? No, jestli chceš, jeď
Já takhle měla bolesti po 5ti minutách a pak to skočilo po 4 a jeli jsme ![]()
Držím palce ![]()
Neprodluzuje ani nezkracuje. Presne 5min. Nechci zas jezdit moc brzo,abych tam pul dne lezela.
Já jsem to měla tak stejné, od půl 3 od rána po 5 minutách. Malého jsme v tuto dobu odvezli do školky a do porodnice dojeli o půl 8h. V 9h mi praskli vodu a pak se to rozjelo, bohužel to skončilo po 12h akutním císařem:-( Já být tebou, tak už jedu. Ještě si dej horkou sprchu, jestli to náhodou nepřejde.
To je hezký, že máš čas si tu ještě poklábosit, já myslela, že to je vše ve spěchu
. Mám termín přesně za 12 měsíce
.
Držím pěstičky
Snad po vaně budeš mít jasno a trochu se to hne. Ale zas abys v klidu dorazila do porodky. Je fakt, že to asi líp uteče pár hodin strávených doma, oproti pár hodinám v porodnici
Já bych teda jela. Taky jsem dlouho čekala a pak jsem málem porodila v autě před porodnicí. Jakmile mi pak praskla voda, dcerka byla do hodiny na světě. Ale já rodila podruhé, pokud ty jsi prvorodička, což nevím
, tak asi tolik spěchat nemusíš.
Ale některá může mít i první porod rychlý. Ale pokud ještě stíháš konzultovat zde, tak se asi ještě tak hrozně necítíš.
Jinak moc přeju, ať to dobře dopadne. ![]()
Já jsem svou první dceru porodila od 5ti minutových kontrakcí za 3 hodinky, takže já bych asi jela, kor když to máte dál. Hodně štěstí ![]()
to je mazec…me to teprve ceka, ale uz vim, ze kdyz to vypukne ,,stacim jeste doma uklidit"
Drzim palecky
Dej si teplou sprchu a uvidíš, já jsem měla kontrakce po 7 minutách 24hodin, pak po 2-3 minutách celých 14hodin
![]()
Ale i tak bych raději jela ![]()
Je pravda, že můžete někde narazit na překážku a dojezd do porodnice se prodlouží
, navíc naše silnice tvému mimču možná pomůžou víc sestoupit
Raděj jeď ![]()
Jsem tady.:-) ale uz prijata v porodnici. Mam net v tel,tak se aspon nenudim. Teda ta bolest je luxus. Jinak to je pry na dyl,jako prvorodicce to chtej nechat rozjet samo,takze tady muzu byt taky do vecera a cumakovat do stropu.