Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@vokishka píše:
No rozbitá sklenička už tu byla, ne? Než ji blokli.
Doprkynka kam vlezu tam troll. ![]()
@vokishka píše:
No rozbitá sklenička už tu byla, ne? Než ji blokli.
jak chtela zablokovat stigu?
@matkabagristy píše:
jak chtela zablokovat stigu?
jo to je ona! má tu dnes i diskusi jako @Roman kacakbacik49, ten má zas 14letého syna s úplně stejnými nemocemi ![]()
@JancaS84 nesnaž se zbytečně, je to troll, už tu stejnou diskusi měla několikrát, admini ji blokli a dnes to asi vypršelo, tak zas trollí
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám dceru 18 let a poslední dobou ji bolí hlava, třesou ruce dokonce jednou až na tolik že rozbila skleničku.
Dále pak někdy unavená, bolesti končetin, nevolnosti, k tomu má MS třeba 2 do měsíce, tedy poruchu menstruačního cyklu.
Nevíte někdo co to muže být na Neurologii jdeme až za 14 dní.
Mám strach.
Potíže má cirka od podzimu.
už zas? baví tě to pořád?
@stinga píše:
jo to je ona! má tu dnes i diskusi jako @Roman kacakbacik49, ten má zas 14letého syna s úplně stejnými nemocemi
Ta je zralá na Chocholouška.
@stinga píše:
@JancaS84 nesnaž se zbytečně, je to troll, už tu stejnou diskusi měla několikrát, admini ji blokli a dnes to asi vypršelo, tak zas trollí
Spíš si založila novej nick - tuhle diskuzi totiž taky založil ten @Roman kacakbacik49 ![]()
Takže @Ahojdamartina (nebo jak se jmenovala) se nám převtělila do @Roman kacakbacik49
@Moringa píše:
Spíš si založila novej nick - tuhle diskuzi totiž taky založil ten @Roman kacakbacik49
Takže @Ahojdamartina (nebo jak se jmenovala) se nám převtělila do @Roman kacakbacik49
ano, tak to je, už jsem ji nahlásila adminům
@Ahojdamartina ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
.
Mám dceru 18 let a poslední dobou ji bolí hlava, třesou ruce dokonce jednou až na tolik že rozbila skleničku.
Dále pak někdy unavená, bolesti končetin, nevolnosti, k tomu má MS třeba 2 do měsíce, tedy poruchu menstruačního cyklu.
Nevíte někdo co to muže být na Neurologii jdeme až za 14 dní.
Mám strach
Potíže má cirka od podzimu.