Při sexu se natrhnu

Anonymní
31.10.16 07:57

Už mě nic nenapadá

Tak už nevim. Poslední problém mám problém s tim, že se při sexu dole natrhnu. Byla jsem.jsem na gynde, dostala jsem jen masticku a rady, že pomalu, lubrikovat. Pár dní jsem třikrát denne mazala, pak jsem měli dlouho přehledu, plno gelu, ale stejně to prasklo :pocitac: :pocitac: už mě to štve :pocitac: nenapada vás, co bych mohla ještě zkusit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.10.16 08:11
@Anonymní píše:
Tak už nevim. Poslední problém mám problém s tim, že se při sexu dole natrhnu. Byla jsem.jsem na gynde, dostala jsem jen masticku a rady, že pomalu, lubrikovat. Pár dní jsem třikrát denne mazala, pak jsem měli dlouho přehledu, plno gelu, ale stejně to prasklo :pocitac: :pocitac: už mě to štve :pocitac: nenapada vás, co bych mohla ještě zkusit? :nevim:

A nemas kvasinky? Me se presne takhle tvorili prasklinky, kdyz jsem mela kvasinky…takze jsem se musela prelecovat asi nadvakrat, nez se mi to prestalo delat (pak.jsem pochopila, ze chlap zasouval i jinde, tak proto jsem marodila :poblion: )

• Citovat
  • Upravit
6650
31.10.16 08:15

Může to být z přemnožených kvasinek, chce to přeléčit i partnera. Tenhle problém jsem mívala taky. Na tři týdny jsem nasadila sobě i manželovi protikvasinkovou dietu, tj. žádný cukr a mouku. Od té doby mám už pár let pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 08:47

Kvasinky? Ty jsem nedávno léčila. Mela jsem Candibene tablety a přítel Canesten masticku.

• Citovat
  • Upravit
22614
31.10.16 09:48
@Anonymní píše:
Tak už nevim. Poslední problém mám problém s tim, že se při sexu dole natrhnu. Byla jsem.jsem na gynde, dostala jsem jen masticku a rady, že pomalu, lubrikovat. Pár dní jsem třikrát denne mazala, pak jsem měli dlouho přehledu, plno gelu, ale stejně to prasklo :pocitac: :pocitac: už mě to štve :pocitac: nenapada vás, co bych mohla ještě zkusit? :nevim:

tohle jsem měla asi rok… kvasinky. Léčila jsem to několikrát, stejně to trvalo. A pak to samo zmizelo. ¨
Zkus protikvasinkovou dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 10:38

@atominnka takže myslíš, že tu dietu? A nasadit nějaký léčení?

• Citovat
  • Upravit
22614
31.10.16 11:48
@Anonymní píše:
@atominnka takže myslíš, že tu dietu? A nasadit nějaký léčení?

tu dietu bych zkusila, tím se nic nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 11:49

@atominnka koukala jsem na to a zkusim to, tak snad to pomůže :)

• Citovat
  • Upravit
4421
31.10.16 17:58

Taky mám takovej problém když mám kvasinky :roll: po preleceni to bývá v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 20:13

@juliettee prelecujes masticku, tablety nebo i dietou? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.16 21:31

@Heivka jen na tři týdny?

• Citovat
  • Upravit
4421
31.10.16 22:20
@Anonymní píše:
@juliettee prelecujes masticku, tablety nebo i dietou? :)

když mě to chytne tak čípkama :) o dietu se pokouším ale moc mi to nejde :oops: :mrgreen: a partner mívá vždycky mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
31.10.16 23:40
@Anonymní píše:
@Heivka jen na tři týdny?

U mě to stačilo, kvasinkovou infekci jsem měla jen lokální.
Třeba moje sestra se s protikvasinkovou dietou trápí už několik let, ale ona má kvasinkami prolezlé celé tělo, a jakmile se jí trochu uleví nacpe se cukrem a problémy se jí vrátí. U mě myslím i hodně pomohla manželova solidarita, že dietu držel taky, takže mi ty kvasinky nevracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.16 12:15

@Heivka dieta zahájena, ale mam pocit, že to nevydržím :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6650
1.11.16 12:34
@Anonymní píše:
@Heivka dieta zahájena, ale mam pocit, že to nevydržím :D :nevim: