Oddálení nebo přiblížení menstruace

2
26.10.16 22:16

Oddálení nebo přiblížení menstruace

Dobrý den, chtěla bych vás všechny požádat o radu. Jedeme s přítelem 26. 11. do Prahy. Menstruace by měla přijít 21. 11., ale většinou se mi o den až tři přirozeně zpozdí. Chtěla bych se zeptat, jestli lze menstruaci odložit nebo naopak přiblížit přirozenou cestou o týden. Mockrát děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
redbulka
26.10.16 22:34
@pavlina9 píše:
Dobrý den, chtěla bych vás všechny požádat o radu. Jedeme s přítelem 26. 11. do Prahy. Menstruace by měla přijít 21. 11., ale většinou se mi o den až tři přirozeně zpozdí. Chtěla bych se zeptat, jestli lze menstruaci odložit nebo naopak přiblížit přirozenou cestou o týden. Mockrát děkuji za rady :)

oddálit Norethisteronem-je na předpis z gyndy. Přírodně - můžeš třeba jíst hodně citronů doporučují, ale tohle si já osobně nedovedu představit, já používala ty zminované léky a vždy jsem se tak mohla spolehnout.Ale je to dryják, to zas jo.

• Citovat
  • Upravit
9935
27.10.16 08:04

Pokud bereš HA není víceméně problém. Jinak již zmíněný Norethisteron, ale je to šílený svinstvo, jenom kvůli nějakému výletu s chlapem bych ho fakt nebrala. K tomu přibížení existují babské radu: červené víno, citrusy, heřmánek…zkus a uvidíš, ale nějaké extra zázraky nečekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.10.16 13:35

@Kotatko03 děkuju :) máš pravdu, že kvůli výletu takové svinstvo do těla je fakt zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí