Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych vás všechny požádat o radu. Jedeme s přítelem 26. 11. do Prahy. Menstruace by měla přijít 21. 11., ale většinou se mi o den až tři přirozeně zpozdí. Chtěla bych se zeptat, jestli lze menstruaci odložit nebo naopak přiblížit přirozenou cestou o týden. Mockrát děkuji za rady ![]()
@pavlina9 píše:
Dobrý den, chtěla bych vás všechny požádat o radu. Jedeme s přítelem 26. 11. do Prahy. Menstruace by měla přijít 21. 11., ale většinou se mi o den až tři přirozeně zpozdí. Chtěla bych se zeptat, jestli lze menstruaci odložit nebo naopak přiblížit přirozenou cestou o týden. Mockrát děkuji za rady
oddálit Norethisteronem-je na předpis z gyndy. Přírodně - můžeš třeba jíst hodně citronů doporučují, ale tohle si já osobně nedovedu představit, já používala ty zminované léky a vždy jsem se tak mohla spolehnout.Ale je to dryják, to zas jo.
Pokud bereš HA není víceméně problém. Jinak již zmíněný Norethisteron, ale je to šílený svinstvo, jenom kvůli nějakému výletu s chlapem bych ho fakt nebrala. K tomu přibížení existují babské radu: červené víno, citrusy, heřmánek…zkus a uvidíš, ale nějaké extra zázraky nečekej
@Kotatko03 děkuju
máš pravdu, že kvůli výletu takové svinstvo do těla je fakt zbytečné