Pánevní dno cvičeni začátky

Anonymní
25.10.16 21:17

panevni dno cviceni zacatky

Ahoj, par dnu cvicim cviky na panevni dno, ty dny co cvicim mam odpoledne pocit ze je to jeste horsi. Je mozne ze to tak v zacatcich je? Mate nekdo zkusenost? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
25.10.16 21:46

Nejak nerozumim dotazu, co je horsi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.10.16 22:01
@Anonymní píše:
Ahoj, par dnu cvicim cviky na panevni dno, ty dny co cvicim mam odpoledne pocit ze je to jeste horsi. Je mozne ze to tak v zacatcich je? Mate nekdo zkusenost? Diky

Pozor! Pokud cvičíš špatně, tak to potíže ještě zhoršíš. Nejčastější chyby je, že při zatínání těch svalů to nedokážeš oddělit a svíráš současně i svaly kolem konečníku a tím pádem dochází ke zhoršení místo zlepšení. Musíš se naučit toto oddělit, i když to jde v začátcích špatně. Jsou na to i kurzy, tak můžeš nějaký zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 22:02

Anonym 2

Jen cvic, kdybych vedela, co me bez cviceni potka, venovala bych se tomu vic.
Obecne je panevni dno odpo uz vic unavene, nemusi to souviset se cviceni…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 22:15

@beruska9. Pocit ze se pocuram :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 22:17
A co te potkalo?
@Anonymní píše:
Jen cvic, kdybych vedela, co me bez cviceni potka, venovala bych se tomu vic.
Obecne je panevni dno odpo uz vic unavene, nemusi to souviset se cviceni…
  • Citovat
  • Upravit
15995
25.10.16 22:18
@Anonymní píše:
@beruska9. Pocit ze se pocuram :jazyk:

Jo aha, tak to nevim, ja je cvicila jen v tehotenstvi jako prevenci, problem jsem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 22:18

@Adrasteia taky me to uz napadlo ze neco delam blbe? :-(

• Citovat
  • Upravit
3767
25.10.16 22:20
@Anonymní píše:
@Adrasteia taky me to uz napadlo ze neco delam blbe? :-(

Musíš zatínat jen ten předek, pokud svíráš i zadek, tak je to právě špatně a zhoršuje se to. Zkus ten kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 22:46

Anonym 2

Ja s tim chodim k fyzio. Mozna cvicis spatne, zadek nesmis zatinat. Jen to vevnitr, max citit trochu sevreni konecniku. Mozna ti deloha poklesla a tlaci na mocak.
Mela jsem velke dite, necvicila a po roce a pul mi najednou sestoupila deloha do pochvy a zacina mi vylizat cipek. U me uz to bude asi na operaci. Hnusny pocit, nesmim nosit nic tezkeho, jinak mam pocit, ze mi deloha vyleze ven…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 22:56

Objednala jsem se k fyzioterapeutce. Ma na to specializaci, doporucuji ji i v nemocnici. Akorat si to musim zaplatit. Uvidim co mi rekne a aspon proberem to cviceni. Ale az za mesic :-( do te doby budu pouzivat asi ty kulicky, ty mi prisly ze mi pomahaji. Po jake dobe se da citit aspon male zlepseni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.20 15:26
@Anonymní píše:
Ahoj, par dnu cvicim cviky na panevni dno, ty dny co cvicim mam odpoledne pocit ze je to jeste horsi. Je mozne ze to tak v zacatcich je? Mate nekdo zkusenost? Diky

Mohu se zeptat, jak to u Vás dopadlo? Psala jste, že se Vám potíže po cvičení zhoršily? Sice už je to příspěvek starý, ale mám podobný problém

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 21:37
@Anonymní píše: Více

Ahoj, jak to dopadlo u tebe? Řeším podobný problém…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa