Už si nevím rady, bolest při sexu po císaři

Anonymní
22.10.16 11:22

Už si nevím rady, bolest při sexu po cs :(

Holky zažila jste to taky některá? Jsem rok po cs a neustále mě sex bolí, ale hrozně. S manželem jsem spala za ten rok asi jen 7× nedá se to :(.Už jsem opravdu zoufalá. Máte nějakou radu jak se bolesti zbavit.Na gyndě jsem byla a jsem uplne v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
22.10.16 11:55

Ahoj, jsem sice po cs ale tyto problemy jsem nemela.Mela jsem je ale po konizaci cipku a to taky neslo, hrozne bolesti.Bylo to zpusobeno pohnutou a zablokovanou bederni pateri.Jak mi vysvetlili u kazde operace se uvolni kompletne svalstvo a cela kostra se rozvolni a pri naslednem aktivovani svalstva zafixuje tu rozvolnenou kostru v jinem postaveni nez byla a muzou vzniknout tyto potize. Mozna mas zablokovanou pater a pohnutou panev a dela ti to tyto problemy. Jedina pomoc je rehabilitace kdy ti to srovnaji a posilenim svalstva ti to drzi ve spravnem postaveni.Mas i poskozene po cs svalstvo spodniho bricha, muzes mit i rozestup a dela to tyto potize protoze hlubole brisni svalstvo drzi pazer a panev ve spravnem postaveni.
Zkusit rehabku, posle te klidne i obvodni tam ti udelaji vysetreni a zjisti jestli je to od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
22.10.16 12:02

Jaká bolest? Jako že cipek? Nebo jsi tak stazena, že to dre? Já jsem po císaři mela pocit, že se mi dostane až do delohy, pomohl menší průnik a časem se to zlepsilo, ale nevim jak to máš ty. Třeba by pomohly dvě sklenky vína a librikant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.10.16 12:23

Taky hlasuju za návštěvu fyzioterapeuta/rehabilitačního doktora, zejména takového co dělá metodu mojžíšové nebo jiné podobně cviky zaměřené právně na pánevní oblast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.10.16 12:34

Jinak nevim odkud jsi ale v pokud kousek od Brna a nebo z Brna tak ti muzu doporucit centrum Logo na Vsetinske, maji i krouzky na to zamerene a prave s kombinaci s mojzisovou metodou a super.Je tam i klasicka rehabka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 12:36

Já mám spíš bolest hned u pochvy že mě to dře a bolí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 12:36

Třebapodbřišek mě vubec nebolí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 12:37
@Anonymní píše:
Holky zažila jste to taky některá? Jsem rok po cs a neustále mě sex bolí, ale hrozně. S manželem jsem spala za ten rok asi jen 7× nedá se to :(.Už jsem opravdu zoufalá. Máte nějakou radu jak se bolesti zbavit.Na gyndě jsem byla a jsem uplne v pořádku.

Jestli spolu spite tak malo, neni se cemu divit. Poriddte si gel a milujte se aspon 2-3× tydne a ono to zmizi, nejem moje zkusenost. Cim mene se milujete, tim hur.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 12:38
@Anonymní píše:
Jestli spolu spite tak malo, neni se cemu divit. Poriddte si gel a milujte se aspon 2-3× tydne a ono to zmizi, nejen moje zkusenost. Cim mene se milujete, tim hur.
  • Citovat
  • Upravit
80
22.10.16 12:41

Tak to muze byt i psychosomaticke ze jsi stazena uz dopredu ocekavas bolest ale muze to byt i od panve, me pro bolest nemohli ani vysetrit vnitrne prstama natoz do me strcit zrcadla a byla to panev s pateri.Za zkousku rehabek nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.10.16 12:42
@KnikaApple píše:
Tak to muze byt i psychosomaticke ze jsi stazena uz dopredu ocekavas bolest ale muze to byt i od panve, me pro bolest nemohli ani vysetrit vnitrne prstama natoz do me strcit zrcadla a byla to panev s pateri.Za zkousku rehabek nic nedas.

I ten gel bych zkusila a partner at je trpelivy a opatrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 13:29

Ja mela po cs tyto problemy 1,5 roku. Opravdu me sex hodne bolel. Doktorka delala vysetreni a na nic se neprislo. Rikala mi, ze nejsem jedina s timto problemem, ze to byva i spojene s psychikou, protoze vnitrne cekame, kdy dite zacne brecet. Rijala at si dam vino a uvidim :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 20:45

A pomohlo si dát to víno? Takže si myslíte že je to o tím že spolu nespíme tak proto mě to bolí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa