Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý, vkládám anaonymně je mi to hloupé.
Po porodu jsem měla nějaký čas potíže s krvácením po sexu na gyndě mi řekli že se to správí. Spravilo, ale bohužel je to tu opět, nejdříve spermie byli pouze narůžovělé (zkoušeli jsme zda nemá nejaké potíže partner, nemá pokud to „hodí jinam“ mají klasickou barvu). Nedávno jsem s ním souložila, měla jsem po styku větší náznak krve a slíbila si že jakmile pojedu k rodičům stavím se na gyndě. Bohužel dnes se problém opakoval a to v poněkud větším měřítku, krom toho mne po sexu začalo bolet podbříško.Mimo info, mám teplotu ale i rýmu, tak nevím k jakým potížím se teplota váže. Tak či tak bych poprosila o názor. K rodičům mám jet za 10dní, počkají tyto potíže nebo to mám raději řešit ihned?
10 dni nesouloz a nebudou problemy, tudíž počkají ![]()
Já po sexu krvácím často. Podle lékaře jsem v pořádku, delal mi i test na chlamydie. Jen má muž trochu větší přirození a já asi citlivý čípek. Vysadila jsem i po 3 letech antikoncepci jestli to nemá vliv. Je to protivné ale též uz nevím. Začalo to tak před rokem.
Prosím nechat anonym.
Pokud je to v době ovulace, tak to může být z toho. Ale jinak to chce vyšetření, může to být i zánět děložního hrdla.
Já jsem krvácela i s HA takže bez ovulace. A čípek mám naprosto v pořádku. Ještě jsme s Dr zkusili ty chlamydie, že by to mohlo být, ale taky nic.
Je fakt že mám po dvou porodech a čípek je stále trochu otevřený, ale dělá mi to hlavně poslední rok, přitom stejného partnera mám 3 roky ![]()
Dobrý večer.
Mám podobný dotaz
26.2. Mi skončili měsíčky, které neobvykle trvali 7 dní. 27.2. Jsem ještě trošku špinila. Říkala jsem si že to může být jen změnou že jsme s partnerem dlouho byli bez pohlavního styku. 28.2. Jsem ráno měla na kalhotkach trošku krve. Opět jsem to neřešila, s partnerem jsme spolu souložili po dlouhé době tak jsem to přičítala k tomu. Tak to bylo i další den. Včera tudíž 2.3. Už to bylo v pořádku. Dneska ráno taky až v podvečer po souloži jsem začala krvácet trošičku víc než jen že bych špinila ale zase to není nijak moc a trochu mně bolí v podbřišku.
Na dnešek mi vyšla ovulace.
Nevím jestli je to všechno jen souhra náhod a je to jen k ovulaci, nebo jestli někdo neví co by to mohlo být a jestli bych raději neměla vyhledat pomoc gynekologa.
Předem moc děkuji za rady a odpovědi.
Ahoj, přidám se k dotazu.. 17.7 jsem se vrátila z dovolené.19.7 jsem měla hodně silnou menstruaci a od predevcirem jsme měli sex a já krvácla a bolí mě v podbrisku. Mám dlouhé cykly, ovulaci mám mít až 8.8(pravidelně 21 den cyklu ) Čím to muže byt? Nevím, jestli tím doktora otravovat. Jinak žádný vítok apod nemám..mám teď hodně stresu, třeba je to tím?
Děkuji