Užití Escapelle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
18.10.16 19:11

Užití Escapelle

Dobrý den,
Dnes jsem měla s přítelem pohlavní styk. Jelikož, náš pohlavní styk, byl poněkud tvrdý a rychlý stal se nejspíš problém. Po ukončení styku, měl přítel prázdný kondom(trochu pozůstatku spermatu) a měl ho nasazený v půlce penisu. Proto s přítelem nevíme, zda se kondom nějak sundal nebo ne(jen dodávám že po posteli byla velká mokrá skvrna, tak jestli náhodou sperma nemohlo vytéct). Po úplném ukončení sexu jsem si po 3-4 hodinách vzala tabletu Escapelle. Co jsem četla v příbalovém letáčku, co nejrychleji se podá tím lépe působí. Dnes jsem měla lehké bolesti v podbřížku a trochu nechutenství, stejně jako bylo psáno na příbalovém letáčku co to s použitím této tablety může dělat.
Cchtěla bych se zeptat, jak se pozná že nejsem těhotná a po jaké době je dobré si udělat těhotenský test. MS jsem měla kdysi vyvolávanou a ted jí každou chvilku očekávám. Když dostanu menstruaci je dobré si udělat pak těhotenský test?
děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
18.10.16 19:31

Ne to možné není, ta tableta je taková hormonální pěst že je jisté že těhotná nejsi. Pravděpodobnost že to prošlo tím kondomem, ty jsi zrovna měla plodné dny a připravené vajíčko a tableta nezabrala je nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.10.16 19:33

Ahoj, jak to myslíš?
„ty jsi zrovna měla plodné dny a připravené vajíčko a tableta nezabrala je nula.“
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 19:36

Nooo, já kdysi escapelle použila a stejně jsem otěhotněla!!! Bohužel se to fakt nehodilo a šla jsem na přerušení. Ale tuto zábranu početí už nikdy

• Citovat
  • Upravit
7198
18.10.16 19:36
@Catryn píše:
Ahoj, jak to myslíš?
„ty jsi zrovna měla plodné dny a připravené vajíčko a tableta nezabrala je nula.“
děkuji

Otěhotnět nemůžeš kdykoliv, je jenom pár (cca 4) dny v měsíci kdy otěhotnět můžeš, záleží to na tvém menstruačním cyklu (je to cca týden před menstruací). A v tu dobu je vajíčko připravené na spermii (nemusím ti doufám psát co je to vajíčko), v jiné dny a i kdyby jste souložili bez kondomu tak mimo ovulaci neotěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.16 22:21

@Aletheia Nezlob se. Ale toto je hloupost. Nekdy je hold ovulace rychlejsi, nez uziti a zafungovani tablety. Jako u me. Termin mam v cervnu :-) POKUD OVULACE JE DRIVE… TABLETA PROSTE NEFUNGUJE. Dr. me i uklidnil. Ze po techto tabletach levonorgestrelu, coz je Escapelle i Postinor se rodi normalne zdrave deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.17 22:16

Escapelle

Moc zdravim, chtela jsem se zeptat na vase zkusenosti s Escapelle. Uzila jsem ho ve stredu cca hodinu po styku a ve ctvrtek mi bylo na umreni :,( :,(,a dnes je patek a stale mi neni do smichu. Z letaku se neda vycist, jak dlouho ty nezadouci ucinky trvaji, nebo jestli mi bude spatne az do menstruace. :zed: :zed: :zed: :zed: Dekuji za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.7.17 11:41
@Alice0021 píše:
Moc zdravim, chtela jsem se zeptat na vase zkusenosti s Escapelle. Uzila jsem ho ve stredu cca hodinu po styku a ve ctvrtek mi bylo na umreni :,( :,(,a dnes je patek a stale mi neni do smichu. Z letaku se neda vycist, jak dlouho ty nezadouci ucinky trvaji, nebo jestli mi bude spatne az do menstruace. :zed: :zed: :zed: :zed: Dekuji za vase odpovedi.

Ja jsem si vzala escapelle cca pred 10dny a bylo mi strašně. Nehorazne bolesti podrisku s břicha, bolest hlavy a zvracení po alkoholu. MS mám dostat az za 8dni a uz dva dny dost spinim, ale ms furt nikde. Předtím jsem z toho byla dosť vystresla, ale buď v klidu :) za jak dlouho mas dostat ms? Po ní by ti uz pak melp být ale mnohem líp a pokud ne, tak navstiv lékaře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.17 19:39

To ja nemela ani tak bolesti bricha a zvraceni u me taky nehrozilo, spis hrozny prujem a hrozne vykyvy nalad, ale fakt depky. :zed: :zedNespinila jsem vubec a za 14dnu jsem dostala menzes presne na den, ale s tim, ze pul dne silne krvaceni a pak na nekolik hodin ustalo a vecer znova krvaceni.Byla jsem na nervy, takze uprk do lekarny pro tehot.test,ktery dopadl negativne.Uz to nikdy nechci zazit, :pocitac: Sbohem Escapelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.17 19:13

@Alice0021
No na každého escapelle působí jinak :) :O
Tak hlavne, že to dopadlo podle tvých představ :)
Jinak přesně tak, escapelle-snad navzdy sbohem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria