Kvasinky už jsem zoufalá :(

Anonymní
16.10.16 14:40

Kvasinky už jsem zoufalá :(

Dobrý den, prosím mám už pul roku problémy s kvasinky a streptokokem.Jsem pul roku po císařském řezu. A od té doby mám kvasinky a streptokoka, kterýho mi ted dr. nemuze vylecit protože kojím. Jsem už zoufalá s přítelem nemáme žádný sex, protože to byla hrozná bolest a nedalo se to vydržet.:( Přemýšlím, že si koupím Chlorellu, zelený ječmen i Wobenzym. Má někdo s tímto zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.10.16 14:41

Beru antikoncepci a chtěla bych jí vysadit třeba to pomůže. Myslíte že to mužu vysadit ze dne na den?

• Citovat
  • Upravit
5314
16.10.16 14:51
@Anonymní píše:
Beru antikoncepci a chtěla bych jí vysadit třeba to pomůže. Myslíte že to mužu vysadit ze dne na den?

ano mužeš, já takhle vysadila uprostřed cyklu a 3 měs po už čekala dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.10.16 14:52

Jinak na kvasinky, co se mi taky neustále vracely, mi pomohla až dieta…žádný cukr, bílá mouka a pít La Pacho čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 14:54

@Popokatepetla :Tak já právě žádný sex ani nemám a je zbytečný je brát :/ a když ty prášky vysadím tak nemužu dostat menstruaci kdy kojím?

• Citovat
  • Upravit
3230
16.10.16 14:55

HA vysadit můžeš. Pokud máš kvasinky a spala jsi s přítelem tak by se měl přeléčit i on ať si to nepředáváte pořád dokola. A to nemažeš teď vůbec ničím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 14:55

No já bílý pečivo nejím snažím se jíst žitný chléb, ale nedovedu si představit držet přísnou dietu, měla bych strach že i příjdu o mléko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.16 14:56

@Mexie Přítel se maže a dostal raději i prášky, ale sex jsme meli jen 2× za ten pul rok. Nešlo to hrozně to bolelo.Teed mám čípky macmiror 500

• Citovat
  • Upravit
262
16.10.16 15:07

Tak tohle znám moc dobře. Kvasinky jsem měla každé 3 měsíce, několik let. Je to něco nepopsatelneho! Ta bolest, svědění, pálení! :zed: Až teď co jsem těhu mám konečně několik měsíců klid. Používala jsem cipky gynopevaril, na vlozku mazala bílý jogurt. Ty cipky jsou 3 a opravdu byl po 3 dnech klid. Dokud se úplně nevylecis tak raději žádný sex. Jen se ti to podráždí ještě víc. Drž se, vím jaký to je :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.10.16 15:19

Mě se výborně osvědčila kombinace výplachů Rosalginem a zavádění Gynokaps. Večer si udělám výplach pochvy a zavedu Gynokaps - to jsou přirozené poševní bakterie. Obnoví se přirozená mikroflóra. Pokud je problém silnější tak to dělám ráno a večer. Dřív jsem byla ob měsíc na gyndě, dneska tam chodím jen na prevenci. Je to šetrné, můžeš to i při kojení.

• Citovat
  • Upravit
26872
16.10.16 15:21

A co nejake probioticke cipky, aby se obnovila ta spravna mikroflora ve vagine? Uzivat je delsi dobu, nejprve kazdy den, pak ob den, a postupne interval prodluzovat az se ustalis na 1× za tyden. Rekla bych, ze po trech mesicich bys mela vedet, zda to pomaha.
Ja je zavadim preventivne vzdy, kdyz onemocnim a uzivam ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 15:50

Gynocaps jsem používala, ale nepomohlo. Přemýšlím práve o tom wobenzymu a chlolleře. Je to celkem dost tak doufám, že to pomůže :/.No jako za pul roku jsem měla sex 2× a to nebyl sex protože to hrozně bolelo. Zatím je přítel tolerantní a chápe to, ale jak to dlouho vydrží :think:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.10.16 15:55

Jecmen a chlorella je dobra volba.

• Citovat
  • Upravit
7072
16.10.16 15:57
@Anonymní píše:
No já bílý pečivo nejím snažím se jíst žitný chléb, ale nedovedu si představit držet přísnou dietu, měla bych strach že i příjdu o mléko

Jestli chces potlacit problem, tak zkus ty ruzne cipky atd. Jestli chces vylecit doopravdy pricinu, tak protikvasinkovou dietu. Proc bys kvuli vysazeni bile mouky a cukru (potravy kvasinek) mela prijit o mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.10.16 16:04

Nejez nic, v čem je cukr a bílá mouka. Plus přežehlení spodního prádla, nebo dej místo aviváže víc octa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí