Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beru antikoncepci a chtěla bych jí vysadit třeba to pomůže. Myslíte že to mužu vysadit ze dne na den?
@Anonymní píše:
Beru antikoncepci a chtěla bych jí vysadit třeba to pomůže. Myslíte že to mužu vysadit ze dne na den?
ano mužeš, já takhle vysadila uprostřed cyklu a 3 měs po už čekala dvojčata ![]()
Jinak na kvasinky, co se mi taky neustále vracely, mi pomohla až dieta…žádný cukr, bílá mouka a pít La Pacho čaj
@Popokatepetla :Tak já právě žádný sex ani nemám a je zbytečný je brát :/ a když ty prášky vysadím tak nemužu dostat menstruaci kdy kojím?
HA vysadit můžeš. Pokud máš kvasinky a spala jsi s přítelem tak by se měl přeléčit i on ať si to nepředáváte pořád dokola. A to nemažeš teď vůbec ničím??
No já bílý pečivo nejím snažím se jíst žitný chléb, ale nedovedu si představit držet přísnou dietu, měla bych strach že i příjdu o mléko
@Mexie Přítel se maže a dostal raději i prášky, ale sex jsme meli jen 2× za ten pul rok. Nešlo to hrozně to bolelo.Teed mám čípky macmiror 500
Tak tohle znám moc dobře. Kvasinky jsem měla každé 3 měsíce, několik let. Je to něco nepopsatelneho! Ta bolest, svědění, pálení!
Až teď co jsem těhu mám konečně několik měsíců klid. Používala jsem cipky gynopevaril, na vlozku mazala bílý jogurt. Ty cipky jsou 3 a opravdu byl po 3 dnech klid. Dokud se úplně nevylecis tak raději žádný sex. Jen se ti to podráždí ještě víc. Drž se, vím jaký to je ![]()
Mě se výborně osvědčila kombinace výplachů Rosalginem a zavádění Gynokaps. Večer si udělám výplach pochvy a zavedu Gynokaps - to jsou přirozené poševní bakterie. Obnoví se přirozená mikroflóra. Pokud je problém silnější tak to dělám ráno a večer. Dřív jsem byla ob měsíc na gyndě, dneska tam chodím jen na prevenci. Je to šetrné, můžeš to i při kojení.
A co nejake probioticke cipky, aby se obnovila ta spravna mikroflora ve vagine? Uzivat je delsi dobu, nejprve kazdy den, pak ob den, a postupne interval prodluzovat az se ustalis na 1× za tyden. Rekla bych, ze po trech mesicich bys mela vedet, zda to pomaha.
Ja je zavadim preventivne vzdy, kdyz onemocnim a uzivam ATB.
Gynocaps jsem používala, ale nepomohlo. Přemýšlím práve o tom wobenzymu a chlolleře. Je to celkem dost tak doufám, že to pomůže :/.No jako za pul roku jsem měla sex 2× a to nebyl sex protože to hrozně bolelo. Zatím je přítel tolerantní a chápe to, ale jak to dlouho vydrží ![]()
@Anonymní píše:
No já bílý pečivo nejím snažím se jíst žitný chléb, ale nedovedu si představit držet přísnou dietu, měla bych strach že i příjdu o mléko
Jestli chces potlacit problem, tak zkus ty ruzne cipky atd. Jestli chces vylecit doopravdy pricinu, tak protikvasinkovou dietu. Proc bys kvuli vysazeni bile mouky a cukru (potravy kvasinek) mela prijit o mleko?
Nejez nic, v čem je cukr a bílá mouka. Plus přežehlení spodního prádla, nebo dej místo aviváže víc octa.
Dobrý den, prosím mám už pul roku problémy s kvasinky a streptokokem.Jsem pul roku po císařském řezu. A od té doby mám kvasinky a streptokoka, kterýho mi ted dr. nemuze vylecit protože kojím. Jsem už zoufalá s přítelem nemáme žádný sex, protože to byla hrozná bolest a nedalo se to vydržet.:( Přemýšlím, že si koupím Chlorellu, zelený ječmen i Wobenzym. Má někdo s tímto zkušenost?