Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
ani nevim jestli tenhle dotaz muzu povazovat za gynekologicky problem…doufam ze ne
uz nekolik dni dalo by se rict pres tyden, mam bolestivy orgasmus. Stimuluji se klitorialne ale na klitorisu necitim bolest. Jako by presla v takove kreci do podbriska jako blesk a pak uderila v podbrisku a rozpoutala se jako ohnostroj
je mi ta bolest neprijemna a pritel mi doporucil jit ke gynekologovi. Obracim se prvne na Vas. Nemate prosim pro me radu?
![]()
Gynekolog a neurolog, může se jednat i o zánět nervu, není to močák?
Řešila bych s doktorem. Já jsem měla křeč v podbřišku při orgasmu na začátku těhotenství.
Swift: Gynekolog a neurolog, může se jednat i o zánět nervu, není to močák?
Mocak to urcite neni ale radsi zajdu ke gynekologovi jak to tak ctu
Anonymni: Řešila bych s doktorem. Já jsem měla křeč v podbřišku při orgasmu na začátku těhotenství.
Miminko zatim neplanujeme nevim co by mi na to rekl
Jednou mi to způsoboval zánět dělohy a podruhé i potřetí zablokovaná záda ![]()
Martina1991: Jednou mi to způsoboval zánět dělohy a podruhé i potřetí zablokovaná záda ![]()
Od detstvi mam problemy se zady respektive s pateri. Take nesrostle krizove obratle. Ale snad to nema spojitost. Kazdopadne diky ![]()
JayLee:
tipuju to na pocinajici zanet mykozu plisen ci kvasinky mazej na gyndu a nech si udelat UIT a stery z frndy ![]()
Diky
jak to tak vsechno od vas holky ctu tak se hned zitra obednam
@Raven106 počkej po návštěvě doktora, pokud ti nic neobjeví, tak pak stačí rehabilitační masáž a uvidíš, že to bude dobrý ![]()