Už nevím co dělat - blechy v bytě :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
19.9.14 10:46

Po osobní zkusenosti: sprej je na prd.. sam o sobe teda..

je potřeba: 1. Vykoupat psa, nechat to řádně působit, usušit, pochytat, co poskáče
2. potříkat dukladně sprejem, třeba bolfo
3. ikdyž se to nedoporučuje, přežily mi to i kočky - hnedka jak uschne sprej dát obojek proti blechám
4. izolovat na jednu noc psa v uzavřené místnosti
5. pustit psa a vystříkat dukladně celou místnost sprejem
6. všechny textilie v domacnosti vyprat, potahy z gauce, povleceni.. kobeŕce postrikat biokillem, opakovat po tydnu, matrace a vsechny veci s calounenim take biokillem, není jedovaty pro cloveka, po zaschnutí a vyvetrani už nic nehrozí…

přes tohle všechno je mozne, že se blechy zase ukazou, je potreba opakovat..

ja to resim kazdy rok, protože ty obojky blechy odpuzujou ale nezabijou, sousedi maji asi 1000 kocek zablesenych nevykastrovanych a je tu i plno jezku.. takze blechy se vesele privezou az k nam do bytu a staci jedna…

už jsem myslela, že je klid a dneska rano se divam a sedi mi na stehne mikro blecha… nekde se mi to tady vylihlo… takže znova, vse vyprat, postrikat, kocky vykoupat a penize jsou v komine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.14 10:47

A ještě se zeptám, když bychom šli do obojku jaký doporučujete? Je jich asi více druhů, tak abycho nekoupily něco co nebude učinkovat, což se nám už také stalo…a nebyl zrovna levný…

• Citovat
  • Upravit
172
19.9.14 10:50

Ano tabletka se sni a odpadaji blechy, jinak, mne doporucil veterinar vystrikat cely byt biolitem. nepomohlo az pak fakt ta tableta, oni na ne skakaji porad ale jak se napijou tak chcipnou, takze tak jsme se jich zbavili, to ze jsem byla sedrena z uklidu a savovani vubec nepomohlo, opravdu az pak tabletka, jako myslim ze se nam jeste nekdy objevi, mame parkety a staci jedna, ale ta tableta zabrala, davam ji jednou za tri mesice a mame klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.14 10:50
@wiki čiki píše:
Ahoj všem. muhu využít toto téma k tomu abych se zeptala jak se zbavit těch mini mušek octovek?? mám jich celou potravinku..:( nalítali sem kvuli ovoci…:(

vemes flasku s tenkym hrdlem, nebo když nemas udelas si z nejake samponove lahvicky nalevku a das do sklenicky, do sklenicky das cukr, vodu a ocet a nechas stat na lince nebo kde mas ty octomilky.. nalitaji do toho a utopi se. Musí ta nalevka byt uzka, aby vleteli za vuni, ale uz netrfili ven.. a samozrejme zlikvidovat veskere narusene ovoce, vsechno, co je kysele… my davame jablka a podobne do lednicky, jak zmizi mouchy, tak vyndame:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.14 10:52

Nas pes to praveze take nejspis pritahl od kocek :-(

• Citovat
  • Upravit
7376
19.9.14 10:53
@Anonymní píše:
A ještě se zeptám, když bychom šli do obojku jaký doporučujete? Je jich asi více druhů, tak abycho nekoupily něco co nebude učinkovat, což se nám už také stalo…a nebyl zrovna levný…

ja kupuju u nas v drogerce za 79 kc, nejaky noname a funguje:D hlavne musi byt urcen vahou a druhem zvirete, koupite i za 900, ale funguje stejne… ted zrovna mam na kockach bolfo za 200, v drogerce uz nemeli:D

prosim, ne jak moje tchyne, ktera chtela usetrit a nastrikali kocku sprejem na psa a kocka malem zdechla.. museli jsme jezdit na kapaky k veterinari stalo to jak protiblesi pripravky pro kocky na deset let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 10:54

@MarieOVMUC
Použij tohle, Biokil je málo účinný :
K-OTHRINE 25 SC 50ml / k dostání v drogerii/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.14 10:55

http://www.veterinarnipece.cz/…bl-4610.html

dobra vec, ale neni to okamzite.. jako je super mit sebe i deti postipane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.14 10:56
@BAZÁREK ANGIE píše:
@MarieOVMUC
Použij tohle, Biokil je málo účinný :
K-OTHRINE 25 SC 50ml / k dostání v drogerii/

biokill ma sice jinou ucinnou latku nez k otrine, ale ucinek je naprosto stejny, s tim rozdilem, že k otrin je brutalni jed a urcite bych ho nepouzila v byte, kde zijes, dýchas a mas deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.9.14 10:56

Urcite jsou nejlepsi tablety, jak nekdo vyse psal. Opravdu funguji i za tu vyssi cenu. Jinak na okoli je nejlepsi biokill, ale k tomu nesmi kocky, popr Bolfo sprej. Ale pokud mate kocky co blesky prinesly, je treba setrit i je proti blecham. Jinak obojky sou dobre Killtix a nebo Scalibor. Jsou sice drazsi, ale lepsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.14 10:57

Vím, že primo veterinari nabizeji nejakou vodicku, co se rozredi a postrika se s tim cely byt a neni to jedovate pro cloveka.. mela jsem, fungovalo, ale jmeno uz nevim.. neradi to nabizeji, protoze maji marze s tech protiblesich znackovych veciu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 11:01
@MarieOVMUC píše:
biokill ma sice jinou ucinnou latku nez k otrine, ale ucinek je naprosto stejny, s tim rozdilem, že k otrin je brutalni jed a urcite bych ho nepouzila v byte, kde zijes, dýchas a mas deti..

Já ho používala ve sklepě, ale na krabičce je jasně napsáno použití v bytech, domech, obchodních a zdravotnických zařízeních…tak nevím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.9.14 11:05

@MarieOVMUC děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
19.9.14 11:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.9.14 11:32

My dali od veterinare tablety Comfortis (cca 400Kc 2ks) vse jsem vycistila parovym vysavacem… a mame klid. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný