Už nevím co dělat - blechy v bytě :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
19.9.14 12:12
@MarieOVMUC píše:
biokill ma sice jinou ucinnou latku nez k otrine, ale ucinek je naprosto stejny, s tim rozdilem, že k otrin je brutalni jed a urcite bych ho nepouzila v byte, kde zijes, dýchas a mas deti..

to mě právě napadlo, jestli to nezničí psa i nás 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.14 12:28

Ten párový vysavač je dobrý nápad… :palec: sice ho nemám, ale mám možnost si ho půjčit :palec:

• Citovat
  • Upravit
1419
19.9.14 14:32
@Anonymní píše:
Ten párový vysavač je dobrý nápad… :palec: sice ho nemám, ale mám možnost si ho půjčit :palec:

Za pokus se nic neda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
20.9.14 15:30

@Busy Bee děkuju moc:) ten ocet totiž moc nezabral..:( dnes zkusím ten biolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.4.15 13:50

Muzu dotaz k tematu. Celou zimu bojuju s blechama jak pakos. Dneska frcim na veterinu poptat tabletu. Ale chci se zeptat: Biolit je nejaky specialni? Nebo ten klasicky zeleny? A jak mam hledat blesi hnizdo jako? Jak ti vypada? Kde se ty potvory shromazduji? Muze jich byt vic? Me z tech blech uz fakt skrabne! :zed: Mam pocit ur je vidim vsude, kdejaky drobinek zkoumam, jestli to neni blecha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.15 21:22

Maminky obnovuji diskuzi. Zatím problém s blechami nemáme, o víkendu se ale vrací manžel se služební cesty. V hotelu kde bydlí se vyskytly blechy. I když zatím sám žádnou neviděl jak říká, bojím se aby nepřivezl nějaký takový dáreček domů. Můžete prosím poradit nějakou prevenci kdyby náhodou přicestoval i s černým pasažérem?… Děkuji. A omlouvám se za anonymitu :oops:

• Citovat
  • Upravit
25.6.15 08:57

My měli doma taky blechy. Psa jsem pořádně vykoupala šamponem proti parazitům, 2× denně jsem vysávala ( i každou škvírku, pač zalezou všude ), použila jsem taky ty postřiky do bytu a nasadila jsem mu i obojek proti blechám.. Pak jsme ještě navštívili veterinářku, která nám dala vodičku, která se kapne za krk a bylo po blechách.. Nebyly sice pryč okamžitě, ale zbavili jsme se toho.. Ale byl to boj :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.16 23:28

Zdravim mame doma kocoura a ma blechy nevime kde knim prisel nechodi ven de jedine na balkon ale bydlime ve 4 patre muzete mi poradit jak se toho zbavit mam strach ze syn chytne infekci dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný