Už nevím - co na pocení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Olda1991
14.4.13 13:45

Ten elektro antiperspirant

Ahoj lidi, chci se jen zeptat, mám doma ten elekrickej antiperspirant už pár měsíců a dobrý, ale kdy děláte ty udržovací terapie? Když se začínáte potit nebo po určitý době, já to dělam jednou měsíčně preventivně a nevim jestli to je správně:-/

• Citovat
  • Upravit
korrorro
27.4.13 11:35

pocení v noci

Ať zkusí nejístpřed spaním ať jde spát s prázdnym žaludkem, max nějaký tekutiny max 2 dcl před spaním-ne pivo a alkohol- mně to pomohlo, za zkoušku ještě vlastně ušetří :-D

• Citovat
  • Upravit
4949
27.4.13 20:23

plně tě chápu

Mám taky tyto problémy a chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s tím laserem? Dost o tom přemýšlím a ráda bych se dozvěděla i nějaké zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.5.13 16:48

Perspi Guard nebo elektroantiperspirant?

Ja pouzivam Perspi Guard antiperspirant, ale taky jsem uvazovala o elektroantiperspirantu. S mym pripravkem jsem absolutne spokojena, jen obcas zapomenu striknout, jinak nestipe, vyjde mne to asi na 80 Kc na mesic, ale porad lepsi se nepotit vubec. Ma nekdo zkusenost s tim elektroantiperspirantem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenik a Jitulík
5.8.13 22:06

Iontoforéza

Zkusily jste už někdo iontoforézu? Objevila jsem teď dokonce nějakou novou českou, za celkem rozumnou cenu. Přijde mi to zatím jako nejefektivnější a zřejmě i nejšetrnější řešení. Našla jsem na trhu 3, tahle se jmenuje ANTIPE a byť je nejlevnější (prý zaváděcí cena), přijde mi i nejzajímavější funkčně. Tak pokud máte někdo zkušenost… Já asi brzo mít budu.

• Citovat
  • Upravit
1067
5.8.13 22:38

Ahoj, nezkusila si už Driclor? Zrovna dnes jsem si ho koupila, tak jsem zvědavá zda pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 09:58

@Dolby a nemáš to ze stresu? Zkus se uklidnit, prostě se na to soustředit..
Mě to pomohlo a vymizelo to.. Vím jak se cítíš..

• Citovat
  • Upravit
Diana V
14.8.13 15:10

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat jestli by jste nebyl ochoten přístroj na nějakou dobu vypůjčit za určitý obnos. Jsem studentka střední školy a tak velkou částku na zakoupení nemám i když o tom už dlouho uvažuji. Četla jsem všelijaké recenze a ráda bych přístroj vyzkoušela. Mohla bych dojíždět do Prahy k lékaři ale pro mě je to nereálné jsem z jižních Čech. Předem děkuji za odpověď. :)

• Citovat
  • Upravit
Lucka23
15.8.13 10:31

Diana V:ahoj, mela sem stejný problém a zkusila sem vzit Electro antiperspirant na splátky. Dnes si rikam, ze sem udělala dobře a teto investice nelituju. Spis lituju ze sem si ho neporidila driv. :zed:

• Citovat
  • Upravit
611
15.8.13 13:58

Driclor - je to drasťák, ale stojí za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.8.13 11:36
@hanitscha píše:
Driclor - je to drasťák, ale stojí za to :lol:

taky používám Driclor a funguje mi :palec:

• Citovat
  • Upravit
GaboK
4.9.13 09:47

Jednoduše řečeno, nenašel jsem nic lepšího než Electro Antiperspirant. Jistý čas jsem používal Driclor, ale ten se zas nedá použít všude. Myslím že jsem udělal dobrý upgrade… :)

• Citovat
  • Upravit
Zuzka5
24.9.13 12:26

GaboK: myslím, že stejný „upgrade“ se povedl mě :))) Nepomohl mi jeden a to mě odehnalo od možné koupi electro antiperspirantu..Tento mi však pomohl. takže sem udělala nejlépe jak to šlo :) takže spokojenost

• Citovat
  • Upravit
Míshulik
25.9.13 11:03

No stejně jako většina sem si teda zakoupila electro antiperspirant..vůbec se mi do toho nechtělo protože už jsem zkusila ledacos a výsledek stál za ni. Tohle mě velmi příjemně překvapilo a dostal se mi tak dlouho očekávaný výsledek. Držím se vždy bez pocení 2 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Netália1
26.9.13 13:20

Dobrý den, u mě zvítězil electro antiperspirant na plné čáře. sem spokojená nejvíc a není slov a vetší chvály. Prostě se vůbec nepotím! parada

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex