Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ať zkusí nejístpřed spaním ať jde spát s prázdnym žaludkem, max nějaký tekutiny max 2 dcl před spaním-ne pivo a alkohol- mně to pomohlo, za zkoušku ještě vlastně ušetří ![]()
Mám taky tyto problémy a chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s tím laserem? Dost o tom přemýšlím a ráda bych se dozvěděla i nějaké zkušenosti ![]()
Ja pouzivam Perspi Guard antiperspirant, ale taky jsem uvazovala o elektroantiperspirantu. S mym pripravkem jsem absolutne spokojena, jen obcas zapomenu striknout, jinak nestipe, vyjde mne to asi na 80 Kc na mesic, ale porad lepsi se nepotit vubec. Ma nekdo zkusenost s tim elektroantiperspirantem? ![]()
Zkusily jste už někdo iontoforézu? Objevila jsem teď dokonce nějakou novou českou, za celkem rozumnou cenu. Přijde mi to zatím jako nejefektivnější a zřejmě i nejšetrnější řešení. Našla jsem na trhu 3, tahle se jmenuje ANTIPE a byť je nejlevnější (prý zaváděcí cena), přijde mi i nejzajímavější funkčně. Tak pokud máte někdo zkušenost… Já asi brzo mít budu.
Ahoj, nezkusila si už Driclor? Zrovna dnes jsem si ho koupila, tak jsem zvědavá zda pomůže ![]()
@Dolby a nemáš to ze stresu? Zkus se uklidnit, prostě se na to soustředit..
Mě to pomohlo a vymizelo to.. Vím jak se cítíš..
Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat jestli by jste nebyl ochoten přístroj na nějakou dobu vypůjčit za určitý obnos. Jsem studentka střední školy a tak velkou částku na zakoupení nemám i když o tom už dlouho uvažuji. Četla jsem všelijaké recenze a ráda bych přístroj vyzkoušela. Mohla bych dojíždět do Prahy k lékaři ale pro mě je to nereálné jsem z jižních Čech. Předem děkuji za odpověď. ![]()
Diana V:ahoj, mela sem stejný problém a zkusila sem vzit Electro antiperspirant na splátky. Dnes si rikam, ze sem udělala dobře a teto investice nelituju. Spis lituju ze sem si ho neporidila driv. ![]()
@hanitscha píše:
Driclor - je to drasťák, ale stojí za to
taky používám Driclor a funguje mi ![]()
Jednoduše řečeno, nenašel jsem nic lepšího než Electro Antiperspirant. Jistý čas jsem používal Driclor, ale ten se zas nedá použít všude. Myslím že jsem udělal dobrý upgrade… ![]()
GaboK: myslím, že stejný „upgrade“ se povedl mě
Nepomohl mi jeden a to mě odehnalo od možné koupi electro antiperspirantu..Tento mi však pomohl. takže sem udělala nejlépe jak to šlo
takže spokojenost
No stejně jako většina sem si teda zakoupila electro antiperspirant..vůbec se mi do toho nechtělo protože už jsem zkusila ledacos a výsledek stál za ni. Tohle mě velmi příjemně překvapilo a dostal se mi tak dlouho očekávaný výsledek. Držím se vždy bez pocení 2 měsíce.
Dobrý den, u mě zvítězil electro antiperspirant na plné čáře. sem spokojená nejvíc a není slov a vetší chvály. Prostě se vůbec nepotím! parada
Ahoj lidi, chci se jen zeptat, mám doma ten elekrickej antiperspirant už pár měsíců a dobrý, ale kdy děláte ty udržovací terapie? Když se začínáte potit nebo po určitý době, já to dělam jednou měsíčně preventivně a nevim jestli to je správně:-/