Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Didana: tak sensitive máš z novou vylepšenou technologii a je určený pro lidi s citlivější pokožkou na ruce nohy a podpaží bez asistence 2.osoby. jinak ten klasický se liší tím, že s ním můžeš mimo jiné usušit ještě záda, břicho, obličej atp..Já chci na ruce tak sem zvolil Sensitive a skvělé!
![]()
Já mám tenhle origo
http://iontoforeza-poceni.cz/
a používám i na obličej a maximální spokojenost ![]()
Dobrý den.
Rád bych se s Vámi podělil o moji zkušenost s bojem proti nadměrnému pocení, u mě konkrétně v podpáží.
Bohuzel patrim mezi ty, kteri kdyz si rano vezmou cistou kosili a nez dojdou na metro, maji v podpazi propocene kolace. Byl jsem z toho hrozne zoufaly, pze jsem vyzkousel uplne vse - cca 3 roky zkoušení všeho možného (samozřejmě nepíšu zde o obyčejných anti-perspirantech, pze to lidem jako jsem já prostě vůbec nepomáhá):
1. nakoupil jsem si drahe kvalitni kosile (nic),
2. pil caje proti poceni (nic),
3. pouzival Driclor (zabralo na cca 2 mesice a pak jsem se stejne zacal opet potit v podpazi, navic jsem z toho byl spaleny a okamzite se zacal potit jinde (konkrétně na břiše, coz snad bylo jeste horsi) - navíc všude si přečtete o tom, že bránit pocení není zdravé a že všechny tyhle srágory obsahují aluminium a že jde zde jisté zdravotní riziko.
Proste absolutne nic nepomahalo. Az buď tady na diskuzi nebo někde jinde jsem si přečetl o dryPADU, tedy o vložkách do podpáždí proti pocení. Moc jsem tomu, po všech těch zkušenostech, nevěřil, navíc vložky…pro chlapa prostě spíš usměvné, než abych věřil, že to zabere. Jenže se stal (pro mě osobně) zázrak. Vložky jsem si nalepil podle návodu na webovkách (pravda, prvních pár dní s tím trošku bojujete, ale pak se to naučite a jde to hrozně snadno) a od začátku jsem nechápal. Přijdu do práce a jako vždy si jdu hned do zrcadla na toaletu zkontrolovat jako moc je situace špatná a v podpáží NIC! Ta vložka všechno nasála. Nechápal jsem. Stejně jako to, že vložka drží přilepená a pokud se přes den hýbete normálně, neslepí se. Osobně jsem tedy začal používat pod dvou do každého podpáží, pze skvrny se mi dělaly opravdu velké. Ale skutečně odsají všechen pot. Navíc o nich celý den nevíte, pze jakmile nasajou trošku potu, stanou se úplně „nepřítomými.“ Kupuji si bílé a tělové barvy, pze zálěží na barvě oblečení, aby nebyly vůbec vidět.
Pro lidi jako jsem ja tenhle vyrobek znamena hrozne moc, pze kdo se takhle nepoti, nedokaze si predstavit, co to znamena: mit neustaly strach kdo si na porade, pri prezentaci nebo proste jen behem obeda vsimne, ze jste asi pekne cune, kdyz mate takove „kolace“. A to ani nemluvim o barevne slozeni satniku - samozrejme hlavne cerne a bile obleceni, na kterem jsou skveny videt, co nejmene. Predstava, ze si vezmu polo tricko pastelove barvy? Sci-fi.
Navíc cena je prostě skvělá - cca 70 kč za 10 ks. Objednávám zde www.drypad.cz
Pokud by jste se někdo chtěl zeptat na osobní zkušenost přímo mně, můžete mi napsat na schimmer@email.cz
Mam dotaz na ty z vas ktere pouzivaji electroantiperspirant, pouzivaly jste ho i na zavatku tehotenstvi? Respektive kdyz jste uz byly tehotne, ale jeste to nemely potvrzene.. Druhy - treti tyden
Ahoj, tady tato diskuze je trošku starší ale snad mi někdo pomůže. Je mi 14 a obávám se že trpím hyperhidrózou. Od malička si všímám že se potím o mnoho více než moji vrstevníci, příbuzní. Nejvíce v rukou, nohou a podpaží. Je to nepříjemné a moc mě to trápí. Narazila jsem na intoforézu, tak se vás chci zeptat, zda bych to měla řešit s rodiči (i přesto že se o tomto problému stydím mluvit) a případně přístroj koupit. A taky od jaké značky, atd. Děkuji moc
@Anonymní píše:
Ahoj, tady tato diskuze je trošku starší ale snad mi někdo pomůže. Je mi 14 a obávám se že trpím hyperhidrózou. Od malička si všímám že se potím o mnoho více než moji vrstevníci, příbuzní. Nejvíce v rukou, nohou a podpaží. Je to nepříjemné a moc mě to trápí. Narazila jsem na intoforézu, tak se vás chci zeptat, zda bych to měla řešit s rodiči (i přesto že se o tomto problému stydím mluvit) a případně přístroj koupit. A taky od jaké značky, atd. Děkuji moc
Nech se vyšetřit u svého praktika dětského. Rozhodně nekupuj žádné přístroje a neboj se to říct mamce. Nos bavlněné prádlo nebo takové, co dobře odvádí vlhkost. A používej antiperspirant.
@Anonymní píše:
Na pocení hodně pomáhají kvalitní bavlněné ponožky, resp. vyhýbat se ponožkám z nekvalitních materiálů (umělotin). V tom se potí nohy a často to způsobuje i pocení rukou.
Urcite s rodici. Jinak jsi v nejhorsim veku, hormony pracuji, ono by se to melo casem trochu uklidnit. Ale napr. do podpazi tuhy a jeste strikaci deo, sebou tricko na prevleceni, ruce nevim.
Já mela ve tvém věku naprosto stejný problém a úplně skvěle to vyřešil přípravek driclor, mrkni na to, používala jsem ho na podpaží, tam to pro mě bylo nejhorší a opravdu jsem se po něm nepotila téměř vůbec
![]()
Děkuju všem za radu, já driclor právě už mám a do podpaží zabírá, na ruce bohužel nic moc (a taky mi vadí že to musím opakovat každý den, účinek mi déle nevydrží). Už mě to opravdu nebaví, chtěla bych mít starosti jako ostatní v mém věku, ne abych pořád jen řešila jestli si můžu vzít barevné triko nebo jestli bude trapné když někomu podám ruku a budu ji mít vlhkou. Chtěla bych ten problém vyřešit
Asi to budu muset začít řešit s okolím, mamka ví že se mi hodně potí nohy a ruce ale nidky to nijak neřešila, asi si myslí že je to normální, ale mě je to fakt nepříjemný.
Tak a ještě menší update, ségra jde s mamkou ve středu ke kožní kvůli bradavicím, tak mě napadlo že bych to mamce nějak vysvětlila s tím že se víc potím v dlaních a v rukou a kožní by mi mohla říct třeba proč a jak se potit méně…tak mi můžete poradit jestli je to dobrý nápad jít ke kožní nebo jestli se tím nic nevyřeší…Taky se bojím že mi mamka řekne typickou větu „Ale to je naprosto normální že se v tvém věku potíš víc“ jenže já už nechci takhle dál žít, chci mít suché dlaně jako normální lidi, takže tahle cesta mi zrovna přijde vhod, co si myslíte?
Určitě to nebude od věci k té kožní zajít
a mamce to vysvětli přesně takhle, že tě to fakt trápí a že se na to té doktorky chceš zeptat
jinak já dokud jsem brala antikoncepci, tak se to dost srovnalo, ale po vysazeni se to opět vrátilo
ne už tolik na těch dlaních, ale podpaží dost
takže já už mám ve skříni až na pár kousků jen tílka a normální trika vůbec nenosím ![]()
Přikladám svou zkušenost..Mám nový Electro Antip. Sensitive a první výsledek!!skvělé ruce mám naprosto suché. Jsem velmi potěšený a překvapený
nicméně pozitivně. super pocity!