Už nevím - co na pocení?

2282
9.4.11 14:43

Už nevim co na pocení

Ahoj holky,už jsem zoufalá,ale strašně se potím.Nejvíce v podpoždí.Tečou mi úplně potůčky.Měla jsem to i v zimě.Byla jsem celá zmrzlá,ale v podpaždí jsem byla úplně propocená.
Zkoušela jsem Driclor,ale ten mě tak strašně štípe a pálí,že jsem ho po pár marných pokusek zavrhla.Teď jsem zkoušela Excipial DeoForte.Když jsem ho používala ten první týden,tak se mi zdálo,že je to lepší,ale teď už taky nezabírá.Byla jsem na kožním a tam mi nic neřekli.Prý mám vyzkoušet přípravky v lékárně.Prý se někdo potí víc a někdo míň.Já jsem začala takhle strašně potit až v těhotenství.Před ním teda taky,ale ne takhle moc.
V léťě mám i spocená záda,že když někam jedu autem,tak bych se mohla celá ždímat.Někdy se mi potí i třísla.Už fakt nevim,co by na to pomohlo.Mátě někdo něco vyzkoušeného?Prosím vás moc o radu.Léto je pro mě horor.Raději jsem zalezlá doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
9.4.11 14:58

Zkus šalvěj, já ji kupuju v tabletách, akorát jsi mi připomněla, že bych ji zase měla brát. Ale nevím, jestli ti zabere, když ti nezabral ani driják driclor. A co obvodní lékař, ten ti nijak nepomohl? Určitě existuje víc možností, než jen návštěva kožního lékaře.. Snad ti holky poradí víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.4.11 15:02

V těhu jsem mu to říkala,tak vzal krev na štítnou žlázu a ta byla v poho.Říkal,že to může být tím těhu a pak že se to srovná :-( Ale asi budu muset k obvodnímu dojít,jestli něco vymyslí.Když on má takovej přístup,jako že člověk všechno moc řeší a že stejnej problém má hromadu lidí.Tak nevim jak pochodim.Bojim se že mi řekne to samí co mi řekli na kožním :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.4.11 15:03

Zkoušela jsem i Vichy a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
9.4.11 15:42

Jo může to být příznak problémus se štítnou žlázou, dojdi si znova na krevní testy, v těhu může být výsledek skreslený, já jsem se taky dost potila, pak mi asi v 6 měsíci náhodou při jiných odběrech vyšla blbě šťítka, začala jsem brát Letrox a přestala se potit. Zatím ho stále beru, protože kojim a tak mi to chce doktor nechat, až přestanu kojit,tak podle výsledků krve mi ukončí léčbu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.4.11 17:37

Ahoj, tak já mám problémy se štítnou žlázou od dětství, brala jsem roky jodthyrox, euthyrox… v těhotenství nic - po porodu hrozné zhoršení a brala jsem thyrozol. Kam tím mířím - mám taky šílené problémy s pocením, jen teda v podpaží, ale ať bylo léto nebo zima, pod pažemi koláče :cert: Endokrinoložka tvrdí, že od štítné žlázy to není :nevim: No, já si teda myslím, že je… já teda nedám dopustit na Driclor, co jsem ho objevila, jsem šťastný člověk. Stačí máznout 1× za 14 dní a pod pažemi je absolutní sucho! Ale musíš dodržovat návod, nanášet nejdřív hodinu po sprchování, aspoň dva dny před tím se neholit a nemít podrážděnou kůži… ale možná to na tebe nezabírá, mě fakt šíleně pomáhá a už nemusím nosit jen černé nebo bílé… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKalinu
17.7.11 23:38

Iontoforéza

Hele já to měla stejný a lítání po doktorech vůbec nemá cenu, beztak mi každej řek že -je to normální- Driclor je jen pro silný povahy, to bez debaty. Zkus buď iontoforézu, třeba www.electroantiperspirant.com nebo botox http://www.plasticka-chirurgie.info/…ozy-botuloto z vlatní zkušenosti - já mám iontoforézu a už dva roky klid :kytka: ;-)

• Citovat
  • Upravit
Jitkasedlerova
1.8.11 18:12

To mám taky:-)

jj, to je ono Electro Antiperspirant - iontoforéza, mám to taky a nebejt toho tak fakt nevím, potila jsem se jak blázen a až tohle opravdu pomohlo :dance:

• Citovat
  • Upravit
1
5.10.11 13:13

Holky, tak říkáte,že po tom electro antiperspirantu se Vám to pocení zlepšilo? Mě to trápí snad od malinka,dlaně,nohy a podpaží,teď i třísla. Jsem z toho úplně na nervy a nic mi nepomáhá.Už jsm přemýšlela o tom botoxu ale kde na to vzít a nekrást :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.10.11 14:02

Taky jsem se hodne potila, ted pouzivam Driclor a je po problemu. Je pravda, ze nekdo ma kuzi citlivejsi a snasi to hur, ja jsem zase ten pripad, ktery s tim nema absolutne zadny problem. Rozhodne byl ale jediny, ktery mi pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.10.11 14:08

Taky nedám dopustit na Driclor.
Já teda patřím k těm,které měly ze začátku problémy-pálení,svědění.
Tak jsem musela ze začátku fakt opatrně,nanést jen trošku a tak ob dva dny,rozhodně né denně.A zabral super.
Ted stačí tak jednou za 14 dní a vůbec se nepotím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radka Jinovackova
14.2.12 11:49

Ten electro antiperspirant

Peťo, jestli máš problémy s podpažím rukama a nohama jako já, tak do toho electro antiperspirantu jdi, opravdu to pomohlo, ale na třísla bych si to asi nedávala, trošku to brní;)

• Citovat
  • Upravit
394
29.5.12 09:06

jo, to znám

Holky opravdu se vám povedlo zbavit se toho pocení ruk? Já se s tímto problémeme potýkám už od malička a bohužel nic nezabralo.V podpaží jsem používala Driclor, ale je to fakt dost ostré, pak i Expicial forte, ale Driclor byl lepší. Pak jsem zkoušela i ty podpažní vložky, dá se to taky a nakonec jsem zkončila na odstranění části potních žláz laserem. To zabralo asi nejvíc, ale ne úplně. Jinak ruce a nohy to je problém číslo jedna. V létě nemůžu v botech bez ponožek jinak v nich kloužu a ruce…no, podat někomu ruku je boj. Ruce i nohy mám pořád studené a mokré. :twisted: Pro mě pocení v podpaží, co se dá zamaskovat černým nebo bílým trikem je malý problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 01:21

Já bych se chtěla taky zeptat. Já se tedy nepotím ale přítel jo, je od něj i mokrá postel a peřinu má uplně durch. Do rána to uschne ale v noci je fakt durch. Dokonce i nová matrace žloutne. Nevíte co s tim?

• Citovat
  • Upravit
29577
25.3.13 21:13
@Anonymní píše:
Já bych se chtěla taky zeptat. Já se tedy nepotím ale přítel jo, je od něj i mokrá postel a peřinu má uplně durch. Do rána to uschne ale v noci je fakt durch. Dokonce i nová matrace žloutne. Nevíte co s tim?

Jeslti máte molitanovou, brzo odejde. My raději pořídili pružinové a s tím pocením v noci - často převlíkat. Nic jiného nezbývá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí