Už nevím, co s výtoky :(

Anonymní
6.12.20 20:21

Už nevím co s vytoky :(

Ahojky holky. Měla jsem na konci loňského roku po výměně partnera vytok tak, že je to mykoza (partner údajne v pořádku měl manželku v jiném stavu takže byl zdrav i jeho žena.) byla jsem naivni milenkou :( po léčbě to bylo lepší, ale po měsíci opět vytoky už byly zažloutlé tak jsem šla by gyndu tam mydal lékař tablety co určitě prý zaberou, byli to ješte horší :( potom stěr ten ukázal hodně enterobacil tak jsem dostala má motor, bylo to lepší, ale ne úplně a teď mi napsal lékař další čípky Betadine a po dohrání mám brát Gynella Silver caps a už by to mělo být v pořádku, ale já dibiram Betadine a nepřijdu si úplně ok.
Samozřejmě s tím partnerem už nejsem byla jsem jen románek… :( ona tím že byla těhotná byla testovaná na pohlavní nemoci a byla zdravá… :)
Máte někdo také takové problémy? Žluté vytoky pořád… :( děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
6.12.20 20:38

Že byla zdravá jeho manželka neznamená, že byla zdravá jeho jiná milenka ;) Pokud problémy přetrvávají, zajdi znovu na gynekologii, co jiného bys asi měla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37052
6.12.20 20:48
@Anonymní píše:
Ahojky holky. Měla jsem na konci loňského roku po výměně partnera vytok tak, že je to mykoza (partner údajne v pořádku měl manželku v jiném stavu takže byl zdrav i jeho žena.) byla jsem naivni milenkou :( po léčbě to bylo lepší, ale po měsíci opět vytoky už byly zažloutlé tak jsem šla by gyndu tam mydal lékař tablety co určitě prý zaberou, byli to ješte horší :( potom stěr ten ukázal hodně enterobacil tak jsem dostala má motor, bylo to lepší, ale ne úplně a teď mi napsal lékař další čípky Betadine a po dohrání mám brát Gynella Silver caps a už by to mělo být v pořádku, ale já dibiram Betadine a nepřijdu si úplně ok.
Samozřejmě s tím partnerem už nejsem byla jsem jen románek… :( ona tím že byla těhotná byla testovaná na pohlavní nemoci a byla zdravá… :)
Máte někdo také takové problémy? Žluté vytoky pořád… :( děkuji

Teda chrápat s chlapem co má těhotnou manželku na to musíš mít pořádnej žaludek :poblion: Asi budeš muset na nějaký podrobnější vyšetření, problém může být klidně i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
6.12.20 21:30

No.. strukturu obsahu nebudu komentovat..obsah samotný..defce zlaté, kdo seje vítr, bouři sklízí..nemusela si být jediná..takže cokoliv na tebe mohl přenést..nech si udělat test na ureaplasma.
Enterokok je ze střev.. takže změnit stravování a posílit imunitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí