Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Hlavne nechapu to jeji, ze ho urcite nevzrusuje, kdyz ho neudela…to je prece velka hloupost.
@Andelskej_Satan píše: Více
Však to nemusíš chápat. Pocity má každý jiné, a přesto jsou validní. To, že většina lidí napsala, že je to v pohodě, a ať to neřeší, neznemena, že se tak zakladatelka nemůže cítit. Taky jsem měla chlapa, co se při sexu téměř nikdy neudělal (ale měl i jiné problémy) a bylo mi to líto. Cítila jsem se potom divně.
Hrozný přístup. To je tvůj problém a ne problém toho partnera. Jeho orgasmus není tvůj nárok. A tlačení na to, aby partner měl orgasmus způsobem, který ty si představuješ, je naopak důvod k rozchodu. Takový přístup jen způsobuje prohlubování problému a způsobuje psychické problémy toho druhého. Kolik žen nemá orgasmus vůbec nebo se uspokojí jen nekoitálními praktikami? Dost velký procento. A je naprosto normální, že je partner k orgasmu přivede způsobem, který se té ženě líbí. Kdyby tady chlap napsal, že se ženská při sexu neudělá a on má deprese z toho, že ji musí uspokojovat jinak, tak mu všichni napíšou, že je idiot. A u chlapa to najednou funguje jinak? Ani ti muži nejsou stroje na orgasmy a mají taky právo na to, aby se na to bral ohled. Ne, aby se tady dvě ufrfňaný nádhery ujišťovaly, jak jsou ty chlapi hrozný, když se neudělají způsobem, co si představujou. ![]()
@Zwetta píše: Více
Tys poslala svého chlapa na tantrickou masáž? Nevadilo ti to?
@Janli píše: Více
Nevím, proč píšete tak útočně. Samozřejmě, že jeho orgasmus není můj nárok. Nikdy jsem na partnera netlačila, aby se udělal. Nikdy jsem mu nic neřekla. Všechno jsem to brala v pohodě a naopak jsem ho podporovala. Ale občas mi to bylo v hloubi duše prostě líto. To je celé.
@Veselej kluk píše: Více
Co je na tom? Je to specialni typ masaze, ne prostitutka…mam rad zeny, ktere z toho nedelaji vedu.
Chapu tve pocity, mivam to stejne, ale stejne prevazuje pocit, ze se ji to i tak muze libit a pokud i ona sama iniciuje sex, i kdyz cesta k jejimu orgasmu je trnita, tak nac se tim nezdrave trapit? Tech faktoru je moc, cesta je na ne prijit…
@Veselej kluk píše: Více
kdyby mi to vadilo, tak mu to jako vánoční dárek nekoupím ![]()
navíc, jak už se tu napsalo, nejde tam o sex, ale o požitek z dotyku, přečti si o tom něco… ![]()
Navíc samozřejmě jsem si prostudovala, kam a ke komu ho posílám.., na žádném slevomatu jsem to nekupovala
![]()
že jo… ![]()
ale chci ještě zkusit sebe.., někdy.. pořád čekám, že mi to přítel koupí taky jako dárek a ono nic… ![]()
@Zwetta píše: Více
Kasli na to jestli ti to koupi on, proste jdi sama ne?
no, když ono v tomtom odvětví není tolik mužů a já chtěla k hezkém muži.., no to už je úplné umění najít.. Navíc v našem okolí.. ![]()
Já na to zas tak nespěchám.., nehrotím to, a nechce se mi za sebe tolik utrácet ![]()
@Janli píše: Více
Hele, mně by tohle taky nevyhovovalo.. Nebavilo by mě mit ani hodinovej sex
ani po sexu uspokojovat pusou
on jaksi ten chlapskej orgasmus je trochu něco jinyho, než zensky.. Ženská si to užívá i bez něj.. Chlap v podstatě je ten konec a jaksi ten konec potřebuje a o něj tak nějak jde.
Takže se nedivím, že to zakladatelka řeší, v opačným případě byste ji tu taky radili, že nejsou kompatibilní a že sex je důležitej a měla by hledat jinde. ![]()
Ja ani nevím, proc by ženská tlacila na chlapa orgasmus.. Možná tak aby nebyl protivnej, že ma plnej pytel, ne? ![]()
Hele já tě chápu, že se cítíš divně, jako že ho nevzrusujes, ale pochybuji, že se to změní. Někteří chlapi to tak mají. Ale upřímně pro mě by to nebylo, já na oral moc nejsem, takže bych se musela pokaždé premahat…