Už nevím, jak ho uspokojit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.8.25 07:32

Už nevím jak ho uspokojit

S jiným mužem jsem toto nezažila. Jedná se o sex. Nedokážu jej uspokojit, respektive orálně ano, ale při sexu jako takovém ne. Prostě se při sexu neuspokojí. A ja si připadám, jakobych ho nevzrušovala. To ale pravda snad není, vidím že je vzrušený, že to chce a také to iniciuje on. Ale můžeme spolu mít sex hodinu, měnit polohy, atd atd. Ale neuspokojí se. Jednou jsme spolu mluvili, říkal že má rád hezké prádlo, tak jsem si jej pořídila a říkala si, že to třeba pomůže, ale také ne. Za celou dobu vztahu (9mesicu) se při samotném sexu uspokojil max 5. Měnili jsme i prostředí, ale nic. On říká že mu to nevadí, a že to neni tak snadné jak si my ženy myslíme. A že mu to prostě trvá dlouho. Ale orálně je hned. Připadám si hloupě. Ted jsme spolu týden nespali, myslela jsem jak to půjde samo. A stejne ne. A už nevím jak to “okořenit”. Změna prostředí, poloh,.. nepomohla. A mě to také už moc nebaví když vím, že jediné jak jej uspokojím je po sexu to,,dodělat” jinak. co s tím? Mluvit se o tom s nim moc neda, když jsem to jednou nakousla, řekl že čím víc o tom bude mluvit tak si bude připadat divně a nepůjde to. A tak na nej nechci tlačit aby to nebylo ještě horší. Jak píšu, ja mam zkušenosti že muži neměli problém. Ale treba je to bezne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.8.25 07:42

Aspoň se musíš bát neplánovaného těhotenství :nevim:. U plánovaného to bude nejspíš problém.

• Citovat
  • Upravit
22809
23.8.25 07:50

Neřekla bych, že je to běžné..normální chlap se udělá pomalu na hned :lol:
Co zkusit sexuologa? Možná moc tlačí na pilu, je nervózní, stojí mu pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 07:53
@Anonymní píše: Více

Uplne nechapu proc to tak resis? Ji e by tu skakaly radosti mit chlapa s takovou vydrzi, uzily by si to hlavne ony, navic kdyz to chlapo i nevadi..a pokud se oralne udela, tak mu to doprej ne? Ledaze bys oral. u delat, ty sama nemela rada…ale jinak fakt nevidim problem, nezlob se na me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
23.8.25 07:54
@Anonymní píše: Více

Pokud nechcete děti, tak je to asi fuk ne? :think: Až tě styk přestane uspokojovat, tak ho doraž pusou, když se tak udělá a nekoumej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
23.8.25 07:59

Hele, tebou to nebude.. Každý chlap má svoje specifika.., třeba ten můj.. jsme spolu přes 10 let.. Toho např. nikdy neudělám rukou nebo orálně, když leží na zádech.. Prostě mu to tak nejde, sám rukou se ale udělá.. Nepovedlo se to ani paní na tantrické masáži, což mě uklidnilo a beru to jako holý fakt a netrápí mě to… ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 08:00
@boball píše: Více

Jezis jsou spolu ani ne rok, na neco prijdou, a pokud ho pusou privede k orgasmu tak tesne pred nim ho do ni zasune…jako delas si srandu takovou banalitu tak resit a delat z toho problem a strasit detma? Jsme tu v Bravicku nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 08:02
@Zwetta píše: Více

Presne tak…to my chlapi mame vetsi problem, udelat vas zeny:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
23.8.25 08:03
@Andelskej_Satan píše: Více

Když myslíš, že to takhle půjde, to to zrovna může chytit do zkumavky :D a pomoct si sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 08:06

Tak takhle laboratorne to fakt neni potreba resit…zeptam se takhle, uz jsi nekdy spala s muzem a videla ho treba i masturbovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
23.8.25 08:07

Néé, jsem ještě panna :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 08:10

Tak to vse vysvetluje zlato :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
23.8.25 08:14

tak chlap musí ženskou poznat a vědět, co má ráda a co ji vzrušuje. To je základ.., pak už by to taková alchymie být neměla, ale samozřejmě jsou výjimky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
23.8.25 08:16
@Zwetta píše: Více

Klitorialne easy, vaginalne horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.8.25 09:38

Co blbneš? Tobě přijde hodina sexu moc nebo kde je problém? Buď ráda! Užívej si sex, jak dlouho budeš chtít a nakonec ho dodělej orálně. Mít chlapa, co je za dvě minuty hotovej, to je peklo. Ne chlap s výdrží. To není o tobě, to je prostě tak, že na orgasmus potřebuje jiný stimul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová