Už nevím kde shánět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.24 08:49

Už nevím kde shánět

Zdravím, staly se nějaké okolnosti a já si nutně musím najít nějaké nové bydlení v Pardubicích. Všude kam jsem včera volala, buď to nezvedli, nebo už pronájem není k dispozici. Zároveň potřebuji pronájem do cca 16 tisíc včetně energií, aby to bylo 2+kk. Proto jsem se rozhodla napsat sem, kdyby náhodou někdo o nějakém pronájmu nevěděl. Byla bych moc vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3685
4.5.24 08:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3685
4.5.24 08:57

Zkuste ještě najit na FB skupinu nabízejíci pronajmy bytů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.5.24 08:59

@suzka1 děkuju moc za nabídky! Ale ten druhý už má termíny prohlídek obsazené. A na fb skupinách jsem; ale většinou to samé co je na nějakých sreality a idnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
4.5.24 09:28

Do kdy potřebuješ sehnat bydlení?

Seš sama, bez dětí, bez domácích mazlíčků, pracující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.5.24 09:46

@Alexandria Nixia No potřebovala bych nejlíp teď, abych příští týden mohla na prohlídku. Jinak ano, sama, bez dětí, pracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
4.5.24 10:09
@Lolinea píše: Více

hele, já chápu, že mít ložnici, kterou můžeš zavřít je super, ale pokud máš omezený rozpočet, tak slev na garsonku, když jsi sama, zas taková hrůza v tom žít není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.5.24 10:10

@annlady Já vím, ale ono i ty garsonky jsou drahý a to už mi přijde lepší to 2+kk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
4.5.24 10:21

A jsou dražší než to 2kk? Na sreality.cz je po vyhledání 1kk a 1+1 docela dost inzerátů, které se s poplatky do 15t vejdou. V situaci, kdy potřebuješ celkem rychle (patrně) bydlet a máš dost omezený rozpočet si zas tak moc vybírat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
4.5.24 10:29

V tomhle s tebou souhlasím, že garsonky jsou předražené. Ale místo 2+kk se můžeš dívat i po 1+1.

Mně nějaký ten měsíc zpátky „vyhodil“ bývalý pronajímatel na ulici i s postiženým dítětem. K tomu jsem měla nábytek, kočku a pochopitelně jsem nepracovala.

Na byty na, které jsme s kámošem volali, byla dlouhá fronta zájemců. Prohlídky také nebyly hned. A když už jo, tak ses po nějakém tom týdnu čekání dozvěděla, že si místo tebe vzal samotného pracujícího člověka.

Jestli tě víceméně nic neomezuje, tak bych zkusila i to spolubydlení, ubytovnu. Protože něco sehnat hned se ti podaří spíše zázrakem. A to ještě nemluvíme o provizi RK a hlavně kauci. Jak velkou si můžeš dovolit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
4.5.24 12:16
@Alexandria Nixia píše: Více

Ale prosímtě. :roll: On tě nevyhodil na ulici. On ti jen neprodloužil smlouvu. Za 2,5 měsíce je každý normální člověk schopný si najít bydlení. Tvoji diskuzi si sakra dobře pamatuji.

A zakladatelka jistě sežene. Samotnému pracujícímu člověku se shání bydlení jinak, než samoživitelce bez práce …

Zakladatelko na sreality toho je dost … A když jsi sama, není nutně potřeba 2kk …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.5.24 13:09

Ještě před 14 dny jsi studovala a hledala byt pro 2 lidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
4.5.24 14:12
@Šmoulice píše: Více

Neprodloužení v mém případě bylo to samé jako by mě na tu ulici vyhodil.
A ano, běžně si člověk bydlení najde za 2,5 měsíce, které jsem já ale na to neměla. Když mi to řekl, těsně před Vánocemi a na konci ledna se měl už předávat byt.

Ano, běžně si člověk najde byt, ale ne napracující samoživitelka s postižením dítětem v Plzni, kde pronajímatelé až fanaticky trvají na pracovní smlouvě.

Vlastnění domácího mazlíčka tomu také nepřidávalo.

A jestli si já dobře pamatuji, tak tys tam pak ke konci dostávala sodu, tak bych pomlčela.

Jo a s tím skvělým bývalým pronajímatelem se teďka soudím o kanci a část nájmu. Vše stopil, aniž by k tomu vydal nějakou fakturu, papír. Prostě už tři měsíce ticho po pěšině. Včera měl v předžalobní výzvě termín na vrácení. :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64867
4.5.24 14:46

jak pracuješ, vždyt máš před maturitou a chystáš se na výšku do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
4.5.24 20:05
@Alexandria Nixia píše: Více

A to si představ, že ti opět nemusí být smlouva prodloužena. To je prostě úděl nájmů. A mě svoji situaci vysvětlovat nemusíš. Mě je to úplně ukradený. ;)

Jen tvrzení, jak tě vyhodil na ulici, je dost mimo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1