Už nic nedělám :-D

115
26.8.16 12:23

Už nic nedělám :-D

Dobrý den,
je teprve půlka dne za námi a já si říkám, že dneska je den blbce
To Vám musím napsat. Ráno člověk vstane s dobrou náladou- dnes objednaná ke kadeřnici po x měsících, abych na dovolený nedělala ostudu a ještě jsem měla domluvenou kontrolu u gynekologa. Ráno říká Lukáš, že jede mým autem, aby se nemusel zdržovat tankováním. Řekla jsem si, že je pěkně vezmu si šaty, takže krémově-fialový byly ideální. Nasednu do auta a jedu ke kadeřnici. Dojedu a na dveřích napsáno „Pro nemoc zavřeno“ supr. Ve městě jsem jezdila jak pitomá a hledala kadeřnictví kde mě vezmou bez objednání. Zdařilo se a teď mám na hlavě tři vlasy. Dokud mě paní jen barvila bylo to fajn, barva chytla dobře, ale pak to přišlo. Nůžky v ruce a věta : „Jak to chcete?“ No při odpovědi „Konečky a ofinu“ jsme si asi moc nerozuměly. Když jsem viděla první střih, hned jsem jí zastavila, že konečky nejsou 20cm. No tak to ňák srovnávala a srovnávala až mi z vlasů, které jsem měla po lopatky udělala delší mikádo po ramena. To je to nejmenší, změna je život. Ale přišla jsem k doktorovi a během 30minut jsem šla dovnitř. Vše OK, když vycházím sestra jen tak od stolu na mě houkla, já mezi dveřmi od čekárny, která už byla narvaná se otáčím a ona " Máte na zadku stolice." Ani nevím jak jsem dokázala se podívat na můj zadek :lol: Byl tam opravdu flek jak od hovínka. Rudá jako prase jsem běžela k autu a při otevírání jsem to viděla. Lukáš musel jíst něco s čokoládou a drobil. Při nasedání jsem si toho nevšimla. Při jízdě domů, jsem si říkala kolik lidí mi muselo na ten zadek koukat, když jsem odcházela ne běžela s čekárny. Teď tu sedím čekám až vypne pračka a jestli tam bude „hovinko“ Tak Lukášovy až příjde dám:-D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.8.16 12:29

@Dvojk tím si mě dostala :D opravdu jsem se pobavila..No hold není každej den posvícení :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.16 12:32

Nesla bych nikdy ke kadeřnici, kterou nemám prověřenou nebo nemám od někoho znameho recenze.
Moje kadeřnice i nehtarka když je problém a máme zrovna termín, obvolává, nebo pise SMS, že se omlouvá a potřebuje termín posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.8.16 12:32
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.8.16 12:33

@Dvojk :lol: :lol: :lol: děkuji za výtlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
26.8.16 12:35

Den blbec :lol:
Ale reakce sestry na špinavé šaty byla trapná, mohla jen říct, že jsou špinavé :roll: ta hnědá barva je už výmluvná sama za sebe :lol:

Jo a krácení konečků znám taky, to je mor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.8.16 12:37

Taky jsem momentálně mimo z mé kadernice. Chtěla jsem jen zastrihnout 1 cm a teď mám každý vlas jinak dlouhý, že to nejde ani upravit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.8.16 12:44

A to je teprve poledne 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
26.8.16 13:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.8.16 13:22
@Kelsey píše:
Nesla bych nikdy ke kadeřnici, kterou nemám prověřenou nebo nemám od někoho znameho recenze.
Moje kadeřnice i nehtarka když je problém a máme zrovna termín, obvolává, nebo pise SMS, že se omlouvá a potřebuje termín posunout.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
26.8.16 15:28

Jó, někdy se den vyvede. S tou kadeřnicí to znám. Když příjde, nebo potkám někoho, kdo mě nadchne účesem, hned zjišťuju, kde byla a šup tam. Odcházím nasratá, doma si hned myji hlavu a můj manžel mě říká, no jo, pro tebe se kadeřnice ještě nenarodila. Ted se stříhám sama, mám to delší a nadávám jen sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí