Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím. Jakou máte milostnou zkušenost s tímto mužem? Mimoto se o Býcích tvrdí, že jsou nejsmyslnější milenci zvěrokruhu. ![]()
Díky za odpovědi!
Moc se v tom babráš, kašli na znamení a nějaké obecné poučky a soustřeď se na praxi ![]()
Býci a berani jsou bezkonkurenční, měla jsem tři vzorky, jednoho jsem si vzala, aby už nepotěšil jinou ![]()
@radkka píše:
Býci a berani jsou bezkonkurenční, měla jsem tři vzorky, jednoho jsem si vzala, aby už nepotěšil jinou
s tímto musím souhlasit
![]()
@Kotatko03 píše:
Moc se v tom babráš, kašli na znamení a nějaké obecné poučky a soustřeď se na praxi
Já si vždy ze zvědavosti četla tyhle charakteristiky a až děsivě seděly, i na mě
nicméně je blbost si podle toho vybírat partnera.
@radkka píše:
Já si vždy ze zvědavosti četla tyhle charakteristiky a až děsivě seděly, i na měnicméně je blbost si podle toho vybírat partnera.
Víš co, já si to vždycky taky přečtu, víceméně pro pobavení…ale že bych si podala inzerát: sháním chlapa pro život, podmínka: býk…to zase ne ![]()
@Kotatko03 píše:
Víš co, já si to vždycky taky přečtu, víceméně pro pobavení…ale že bych si podala inzerát: sháním chlapa pro život, podmínka: býk…to zase ne
ještě by sem mohla napsat, jak dlouhej pýj ten býk musí mít
![]()
Já měla berana příšerného v posteli…s býkem zkušenosti nemám ![]()
@Kotatko03 píše:
s tímto musím souhlasit![]()
A dokonce to byli ti nejvybavenější, ale to s tím asi souviset nebude ![]()
@chipsa píše:
ještě by sem mohla napsat, jak dlouhej pýj ten býk musí mít![]()
Tak pokud je zapsanej v plemenné knize, tak bys mohla děti docela dobře prodávat. ![]()
@LenaNell píše:
Já měla berana příšerného v posteli…s býkem zkušenosti nemám
Nekaž mi statistiku
![]()
@radkka píše:
A dokonce to byli ti nejvybavenější, ale to s tím asi souviset nebude
@LenaNell píše:
Já měla berana příšerného v posteli…s býkem zkušenosti nemám
Já mám zase rybu, je aktivní dost
![]()