Už si nevím rady...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
19.4.11 12:23

Jo s tou žaludeční neurózou, taky často zažívám, naposledy pořádně před státnicema. Teďka s tím už umím pracovat, ale dokážu se tak vynervovat,že na mě jdou mdloby. Takže fakt opatrně a nenuťte ho do ničeho a buďte mu oporou, tak holt bude dobrý v jiných věcech. Jak tu někdo psal, pokud nebude např. druhý Jágr, tak se sportem asi moc dobře neuživí a zatím můžete chodit na procházky, jezdit společně do malého bazénku, v létě třeba k řece, zkusit nějaký pálky, nebo kuželky, něco u čeho se všichni zasmějete. Hlavně ho fakt nenuťte, ať např. z toho plavání nemá trauma jako já do dospělosti (je mi 30let a furt to mám v živé paměti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.4.11 12:24
Wiolla píše: Šmankote nenuť ho! Chceš mu přivodit nějakou neurózu?? 8-o Prostě není sportovní typ, nemá tyto činnosti rád… :nevim:

Já taky nejsem sportovní typ, nemám sport ráda a to mě do něj nikdo ani nenutil (vyjma povinného tělocviku ve škole). Plavat jsem se naučila až na základce, jezdit na kole taky, in-line jsem na nohách v životě neměla, lyžovala jsem jen za stavu totální zamilovanosti, kolektivní sporty mě děsí… :lol:

Podle mě se to v dnešní době strašně přehání - ještě ve školce umět počítat, psát, chodit na AJ, plavat, jezdit na kole, všechno musíš umět, hned teď, protože včera už bylo pozdě atd… :roll: Ano, pohyb je důležitý! Tak choďte na procházky, poznávejte přírodu, broučky, stromy apod. Ale nezpůsobujme těm dětem taková traumata…

Btw, sport ho neuživí, pokud z něj nebude druhý Jágr (což asi nebude podle jeho nátury), zato super znalosti PC ho uživí velmi slušně. Tak buď v klidu… :wink:

tak pod tohle se i ja podepisu, naprosty souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8911
19.4.11 13:31
Lakyna píše:
Jo s tou žaludeční neurózou, taky často zažívám, naposledy pořádně před státnicema. Teďka s tím už umím pracovat, ale dokážu se tak vynervovat,že na mě jdou mdloby. …

To taky znám. :wink: Teď už tyhle stavy nemívám, naposledy taky na VŠ. Na druhou stranu to bylo ale bezva v tom, že jsem v takovém stresu nebyla schopná jíst (někdo má naopak zase žravou), perfektně jsem si pročistila střeva (měla jsem běhavku :oops: ) a úžasně jsem vždy zhubla (cca 2 kg). :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.4.11 12:27

Já mám doma taky podobně založeného kloučka. Teď mu je 7 let. Já ho do ničeho nenutím… Kolo teda ovládá perfektně už od tří let, ale to je asi tak vše. Jinak je to děsný kopyto :mrgreen: Počítač taky ovládá na jedničku! No ale nějaký kroužek musí mít, že jo. Tak chodí zpívat do Sborečku a hraje na akordeon :palec:

• Citovat
  • Upravit
115
28.4.11 14:08

S tím bazénem…neteř bráchovi také nechtěla do velkého bazénu-velký ji nevadil ale hluboký ano i když měla rukávky. Šla do něj až semnou. Pětiletý syn nám loni nechtěl do moře-ani se cachtat nakraji mezi ostatníma dětma. Pak ho zkoušel děda na zahradě že s ním půjde do bazénu a také nechtěl…vždy jen jsme se zeptali jestli to nechce zkusit, začal brečet a utíkat. Pak jsem se naprdla a když byli všichni v práci a mladší brácha spal. Dala jsem mu křidýlka kruh, vzala ho, ujišťovala, že to jen skusíme. Vůbec nechtěl ale viděl že nepovolím. Dopadlo to tak, že jsem ho nemohla dostat z bazenu :lol: moc se mu tam líbilo. Tak buď zkusit někoho, koho má hodně rád a nechá se od něj umluvit nebo ho vzít bez obecenstva. Ale hlavně ho nezradit, tímže ho pustíte nebo tak. My jsme dělali spadla lžička a podobné ptákovinky bez potopení hlavy…jen abych je zabavila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí