Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@PajaRada tak se nediv že nechce ven
ale neboj brzo se dočkáš ![]()
Příspěvek upraven 07.01.14 v 12:42
@CokeLady píše:
Počkej až porodíš a budeš si říkat „ježiš, to byla pohoda, když byla v břiše, teď jen pořád řve, mě bolej prsa a už se nikdy pořádně nevyspím“. Pak si budeš říkat "proč já jsem chtěla, aby byla brzo venku
Ty brďo, obě holky jsem měla ze začátku hodně náročné (mladší do teď) a tohle jsem jsem si nikdy neřekla.
@Veveruska87 píše:
Já měla něco podobného 2× za sebou jsme na to s manželem skočilya Nikolka za 12 hodin byla venku
Jo sex pomáhá, tak vyzkoušej ![]()
Rodila jsem den po terminu a tobe preji, at to mas taky brzo za sebou
a samozrejme rychly porod bez komplikaci…
@CokeLady píše:
Počkej až porodíš a budeš si říkat „ježiš, to byla pohoda, když byla v břiše, teď jen pořád řve, mě bolej prsa a už se nikdy pořádně nevyspím“. Pak si budeš říkat "proč já jsem chtěla, aby byla brzo venku
Já si to kupodivu taky neřekla. Malej je vzorný mimčo, spal i 6 hodin v kuse hned po příjezdu domů. Tak jsem se i vyspala na prdíky nijak netrpěl a teď ve 3 měsících se jen směje
. Pořád přemýšlím čím semm si jej zasaloužila
A taky čekám na období kdy mi to pěkně osladí ![]()
@Ivčis píše:
Já si to kupodivu taky neřekla. Malej je vzorný mimčo, spal i 6 hodin v kuse hned po příjezdu domů. Tak jsem se i vyspala na prdíky nijak netrpěl a teď ve 3 měsících se jen směje. Pořád přemýšlím čím semm si jej zasaloužila
A taky čekám na období kdy mi to pěkně osladí
Počkej, až budeš mít druhý!
![]()
Měla jsem s prvním podobnej nález, doktor mě v pátek ujišťoval, že přes víkend to bude, a nakonec? Přenášela jsem skoro 14 dní, dělali jsme všechno možné, od sexu po turistiku
A nakonec jsme museli vyvolávat… Podruhé mi naopak doktor v poradně řekl, že nález nic moc, nic se nechystá, a ať počítm příští týden s vyvoláváním, a ejhle, hned druhej den po té poradně jsem rodila
Potřetí to bylo myslím podobné, každopádně kdy porodíš, ví fakt jenom Bůh, žádnej doktor podle žádného nálezu nic nepozná, pouze hádá ![]()
@Ivčis Tak přát si to můžeš!
Já se řídila takovým tím trapným heslem, že druhý přece musí být stejný jak první, když ho zplodili stejní rodiče.
A prd Velebnosti! ![]()
Nesnáším těhotenství, jen ten výsledek mi za to stojí.
Zakladatelko, ten nález neříká nic o tom, kdy porodis. Říká, že se tam trochu něco děje. Vydrž, do maturity tam nebude. ![]()
Tak mě ještě ten den, co se malá večer narodila říkali, že jen tak neporodím a to mi začla odtékat plodovka. No a pár dní před tím na kontrole zase že se za týden ještě učitě uvidíme.
Doktoři vědi kulový. ![]()