Jsem ve 40. týdnu těhotenství, kdy přijde porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
7.1.14 12:37
Svata pravda :potlesk:
citace] @CokeLady píše:
Počkej až porodíš a budeš si říkat „ježiš, to byla pohoda, když byla v břiše, teď jen pořád řve, mě bolej prsa a už se nikdy pořádně nevyspím“. Pak si budeš říkat "proč já jsem chtěla, aby byla brzo venku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 12:37

@Veveruska87 Ještě aby ne, když ji tak vykrmuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
7.1.14 12:40

@PajaRada tak se nediv že nechce ven :D ale neboj brzo se dočkáš :hug:

Příspěvek upraven 07.01.14 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
7.1.14 12:41
@CokeLady píše:
Počkej až porodíš a budeš si říkat „ježiš, to byla pohoda, když byla v břiše, teď jen pořád řve, mě bolej prsa a už se nikdy pořádně nevyspím“. Pak si budeš říkat "proč já jsem chtěla, aby byla brzo venku :mrgreen:

Ty brďo, obě holky jsem měla ze začátku hodně náročné (mladší do teď) a tohle jsem jsem si nikdy neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
7.1.14 12:43
@Veveruska87 píše:
Já měla něco podobného 2× za sebou jsme na to s manželem skočily :oops: a Nikolka za 12 hodin byla venku :D

Jo sex pomáhá, tak vyzkoušej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
7.1.14 12:47

Rodila jsem den po terminu a tobe preji, at to mas taky brzo za sebou ;) a samozrejme rychly porod bez komplikaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 12:48

Všem moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
7.1.14 12:56

Ano, už to co nevidět bude. Nález je pěknej.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
7.1.14 12:57
@CokeLady píše:

Já si to kupodivu taky neřekla. Malej je vzorný mimčo, spal i 6 hodin v kuse hned po příjezdu domů. Tak jsem se i vyspala na prdíky nijak netrpěl a teď ve 3 měsících se jen směje ;). Pořád přemýšlím čím semm si jej zasaloužila :think: A taky čekám na období kdy mi to pěkně osladí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
7.1.14 12:59
@Ivčis píše:
Já si to kupodivu taky neřekla. Malej je vzorný mimčo, spal i 6 hodin v kuse hned po příjezdu domů. Tak jsem se i vyspala na prdíky nijak netrpěl a teď ve 3 měsících se jen směje ;). Pořád přemýšlím čím semm si jej zasaloužila :think: A taky čekám na období kdy mi to pěkně osladí :D

Počkej, až budeš mít druhý! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
7.1.14 13:00

Měla jsem s prvním podobnej nález, doktor mě v pátek ujišťoval, že přes víkend to bude, a nakonec? Přenášela jsem skoro 14 dní, dělali jsme všechno možné, od sexu po turistiku :lol: A nakonec jsme museli vyvolávat… Podruhé mi naopak doktor v poradně řekl, že nález nic moc, nic se nechystá, a ať počítm příští týden s vyvoláváním, a ejhle, hned druhej den po té poradně jsem rodila :lol: Potřetí to bylo myslím podobné, každopádně kdy porodíš, ví fakt jenom Bůh, žádnej doktor podle žádného nálezu nic nepozná, pouze hádá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
7.1.14 13:00

@MDK Dalšího andílka už asi nemám čekat že? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
7.1.14 13:03

@Ivčis Tak přát si to můžeš! :mrgreen: Já se řídila takovým tím trapným heslem, že druhý přece musí být stejný jak první, když ho zplodili stejní rodiče. :roll: A prd Velebnosti! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.1.14 13:08

Nesnáším těhotenství, jen ten výsledek mi za to stojí.
Zakladatelko, ten nález neříká nic o tom, kdy porodis. Říká, že se tam trochu něco děje. Vydrž, do maturity tam nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.1.14 13:10

Tak mě ještě ten den, co se malá večer narodila říkali, že jen tak neporodím a to mi začla odtékat plodovka. No a pár dní před tím na kontrole zase že se za týden ještě učitě uvidíme. :mrgreen: Doktoři vědi kulový. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí