Jsem ve 40. týdnu těhotenství, kdy přijde porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10715
7.1.14 13:11

Spi, dokud můžeš!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 13:11

@MaDoRaBe Jooo,to doufam. Uz si pripadam jako ufunena kulicka, co se prevaluje sem a tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
7.1.14 13:12

@tiffany mě tohle říkali ještě 4 hodiny před porodem.Pak mi PA na pordním sále řekla nejříve nic a pak jste na kvap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 13:12

@moky Uz to moc nejde :D bolest v trislech jako blazen, celonocni vychazky na wc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.1.14 13:22

Já u mladsiho existovala skoro čtyři týdny s nálezem otevřeno volně na 4cm, čípek takřka zašlý, hlavička hmatná přes zachovalý vak blan. Nebudu radši psát, jako co jsem chodila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
7.1.14 13:27
@CokeLady píše:
Fakt jsi nevzpomínala na tu pohodu, když byly v břiše? ;) Já bych ho narvala klidně zpátky i teď v roce a půl :palec:

Já ne, těhotenství bylo v pohodě, ale ten poslední měsíc u obou děs… fakt mě to nikdy nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.1.14 13:36
@Veveruska87 píše:
@tiffany mě tohle říkali ještě 4 hodiny před porodem.Pak mi PA na pordním sále řekla nejříve nic a pak jste na kvap :mrgreen:

No mě si tam kvůli té odtékající polodovce nechali, dali mě na „čekatelský pokoj“, já vyplesklá že jsem jako myslela - dojdu, porodím a za pár dní domů. Pak mi donesli jídlo k obědu 8o To jsem už začla být nervozní. Bolesti jsem měla, musela jsem pořád chodit, tak to říkám té PA, ta se jako tak ušklíbila, že to jsou poslíčky a že ty bolí. Tak jsem jí to pořád připomínala, když přišla, tak tedy že se milostivě po monitoru podívá. A když se podívala, tak mě najednou hnala na sál :mrgreen: 8o :pocitac:

Příspěvek upraven 07.01.14 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
7.1.14 13:37

Poslední dny a týdny před porodem jsem se těšila až porodím právě kvůli tomu, že se konečně trochu vyspím. Protože ty poslední dny a týdny to už opravdu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.1.14 13:38
@eva valoi píše:
Poslední dny a týdny před porodem jsem se těšila až porodím právě kvůli tomu, že se konečně trochu vyspím. Protože ty poslední dny a týdny to už opravdu nešlo.

To je taková přípravka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 13:40
@tiffany píše:
No mě si tam kvůli té odtékající polodovce nechali, dali mě na „čekatelský pokoj“, já vyplesklá že jsem jako myslela - dojdu, porodím a za pár dní domů. Pak mi donesli jídlo k obědu 8o To jsem už začla být nervozní. Bolesti jsem měla, musela jsem pořád chodit, tak to říkám té PA, ta se jako tak ušklíbila, že to jsou poslíčky a že ty bolí. Tak jsem jí to pořád připomínala, když přišla, tak tedy že se milostivě po monitoru podívá. A když se podívala, tak mě najednou hnala na sál :mrgreen: 8o :pocitac:Příspěvek upraven 07.01.14 v 13:37

Mne si nechali pred tydnem pres noc na pozorovani - jakoze jestli poslicci nebo porod, noo a chytre me umistili hned naproti porodnim salum, takze jsem slysela uplne vsechno a dokonce i videla plno veci, kdyz jsem chodila na zachod. Bylo to tak neprijemny, ze mam z toho porodu trauma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.1.14 13:44
@PajaRada píše:
Mne si nechali pred tydnem pres noc na pozorovani - jakoze jestli poslicci nebo porod, noo a chytre me umistili hned naproti porodnim salum, takze jsem slysela uplne vsechno a dokonce i videla plno veci, kdyz jsem chodila na zachod. Bylo to tak neprijemny, ze mam z toho porodu trauma. :nevim:

Aha holka, tak to bacha na to, abys si to nějak nezablokovala. Nejlepší je přemýšlet tak, že ty a tvoje mimčo to spolu v pohodě zvládnete. Pak to jde samo :hug: Já jak byla v té porodnici, tak jednak bylo po malování, tak tam nikdo nebyl a i kdyby byl, tak jsem byla tak hormonálně pohlcená porodem, že jsem stejně nic jiného nevnímala. I ty blbé pindy ohledně porodního plánu mi byly šumák. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 13:46
@tiffany píše:
Aha holka, tak to bacha na to, abys si to nějak nezablokovala. Nejlepší je přemýšlet tak, že ty a tvoje mimčo to spolu v pohodě zvládnete. Pak to jde samo :hug: Já jak byla v té porodnici, tak jednak bylo po malování, tak tam nikdo nebyl a i kdyby byl, tak jsem byla tak hormonálně pohlcená porodem, že jsem stejně nic jiného nevnímala. I ty blbé pindy ohledně porodního plánu mi byly šumák. :palec:

Snazim se na to nemyslet…Musim rict, ze jedna pani kricela a nadavala tak, az to bylo divny a do ted to slysim…Proste hruuuuza 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.1.14 13:48
@PajaRada píše:
Snazim se na to nemyslet…Musim rict, ze jedna pani kricela a nadavala tak, az to bylo divny a do ted to slysim…Proste hruuuuza 8o

Ale to na to mysli, ale pozitivně. ;) Já tedy taky řvala, až mě to překvapilo, ale to až po tom, co jsem se nechala přemluvit na oxitocyn :cert: Do té doby to byla pohodička. Jenže oni v porodnici pospíchaj, tak člověka nenechají ani v klidu odrodit a dítě dorotovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.1.14 17:56

Já rodila 42+4 podle nejpřesnějšího termínu, podle „oficiálního“ mě nechali do 41+6. Nakonec stejně vyvolávali, jinak bych asi byla těhotná ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.1.14 18:30

Tyjo, to uz muselo byt dlouhy. To doufam, ze nebudu prenaset :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie