Už to máme za pár - porod

89
20.2.14 22:00

Už to máme za pár

Ahoj holky, jsem 36+2, už hodně myslím na porod, hlavně proto, že si připadám jako vorvaň. Co vy, těšíte se, bojíte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
20.2.14 22:04

Bojim se, zas budu rok nepouzitelna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
20.2.14 22:05

Ahoj. Bojiim se! :) Kazdou chvili ted rozhanim poslicky a desim se az to prijde doopravdy. Ale jinak se na to mrnatko uz silene tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
20.2.14 22:11

Jsem 33+0 a nemuzu se dockat, uz ted jsem jak vorvan

• Citovat
  • Upravit
90
20.2.14 22:13

Jsem v 38. tt a už bych brala konec :) Vyloženě se nebojím, ikdyž jsem coby domněle neplodná naposlouchala historek z porodů až moc… spíš se těším, až jako ten vorvaň nebudu, budu zase moct spát na břiše (beru i 20 minut) a nebudu přemýšlet, zda tu věc, která mi právě spadla na zem, fakt potřebuju nebo ne :) Nejvíc se bojím dlouhého přenášení, ikdyž dnes mají doktoři o hodně víc informací o miminu, než když jsem se měla narodit já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
20.2.14 22:16

Vorvaň, to je přesné. Rodila jsem 2.4., ten rok byla tuhá zima. Jediné, co jsem oblékla, byla manželova bunda, na rukávech mi nadbývalo alespoň 20 cm. Sehnout se k botám :mrgreen:

Vydržať :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.2.14 22:20
@Sker píše:
Jsem v 38. tt a už bych brala konec :) Vyloženě se nebojím, ikdyž jsem coby domněle neplodná naposlouchala historek z porodů až moc… spíš se těším, až jako ten vorvaň nebudu, budu zase moct spát na břiše (beru i 20 minut) a nebudu přemýšlet, zda tu věc, která mi právě spadla na zem, fakt potřebuju nebo ne :) Nejvíc se bojím dlouhého přenášení, ikdyž dnes mají doktoři o hodně víc informací o miminu, než když jsem se měla narodit já…

No my taky byli neplodní, tedy v našem případě manžel :think: Tak jsme si osvojili holčičku a najednou se manželovi zbláznil pytlík anebo se jedná o neposkvrněné početí a za nedlouho budeme mít malého klučinu :srdce: Porodu se celkem nebojím, taky se těším, až přestanu být vorvaň a budu si moci zvolit polohu pro spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.2.14 22:25

@kuratkol Proč rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
21.2.14 09:20

Ahoj :mavam:

Já jsem dnes 39+3tt. Chodím jak tučňák, 25kg nahoře, všechno oteklý, příšerný křížový bolesti, poslíčci snad stokrát denně a v noci desetkrát na záchod tak toho ani moc nenaspím. No, nemůžu se dočkat až bude malej konečně venku.. :lol: Jinak budeme mít Radímka :hug: V rodině se vsadili, že to bude o víkendu tak uvidíme :palec: Strach nemám, spíš obavu aby všechno proběhlo bez problémů :) Jak to tak čtu a i pozoruju v okolí, každej druhej porod je teď císařem :think: Všem vám přeju klidnej zbytek těhotenství bez velkých bolestí, pohodovej porod a zdravý miminka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
89
21.2.14 09:28

@Hr4sek22 Tak to už máš fakt za pár 8) Držím palce, ať vše dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.2.14 10:37

@barbarka77 No proste nastrih, siti, bolesti zad a hlavy vlivem zmeny teziste tela, vypadane vlasy, nemoznosti si drepnout nebo mit vubec sex. Proste rok se nedalo zit normalne, pak se to spravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
21.2.14 10:40

Ja jsem dnes 38+6 (TP 1.3.). mam pocit, ze asi ani neporodim, zadni poslicci, zadna hlenova zatka, na posledni kontrole stale uzavrena. tesim se, ale zaroven bojim porodu, kdyz clovek vlastne nevi, do ceho jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.14 10:52

@xxjaja Neboj, to se změní z hodiny na hodinu a už budeš mít mimouška u sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.14 10:53

@kuratkol Hm, tak to nezávidím. Snad to u druhého bude lepší, musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.2.14 12:54

Ahoj, já jsem sice „teprve“ 34.tt, ale už se taky nemůžu dočkat našeho prvorozeňátka :hug: Mám jen nějakých 10kg nahoře, takže jsem pohyblivá, ale co není může být. I když doufám, že už toho moc nenaberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí