Už to začíná?

11
6.10.13 19:55

Už to začíná?

Ahoj ženy,
tak mám pocit že už ten náš dlouho očekávaný den přišel.?
Od rána mám křížové bolesti. Trvá to celý den, horká vana vůbec nic nezměnila, ani nepolevilo, ani nezesílilo.. Osobně si myslím, že to ono teda není, není to nic, co by se nedalo vydržet, za celej den jsem si na to už docela zvykla. :nevim: Je fakt, že ty bolesti byli nejprv tak po půl hodině, teď už sem na 10-5 minutách. Pořád to není pravidelný a z těch zad, to nikam jinam nejde, maličko do podbříšku, ale jen nepatrně.. Do porodnice se ještě určitě nechystám, na to mi je ještě moc dobře :)
Myslíte, že už to teda ono je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
6.10.13 19:58

@Rézulkaw Nevím, ale raději do porodnice dříve než později…Já jela v bolestech, které se opaklovaly sice po 5 minutách 2 hodiny, ale nebolelo to tak moc..pořád jsem říkala kámošce, která mě vezla, ať počká, že mě určitě poveze zpět, že to jsou poslíčky..no nebyly…po příjezdu do porodnice mě šupli na monitor a já měla kontrakce po 3 minutách…Příjem v 9, malej v 12:52 na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.10.13 19:58

@Rézulkaw ja bych rekla, ze je to ono. Az budes mit pravidelne kontrakce nebo ti odtece voda, tak vyraz. Hodne stestí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.10.13 19:59

Kdyz nepomaha vana, jela bych

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
6.10.13 20:00

Jestli se to zpravidelní, tak bych jela. Natočí ti monitor a řeknou, jestli poslíci nebo kontrakce. Zůstat doma, tak přecházím jak lev v kleci celá nervní

• Citovat
  • Upravit
4476

No uz se ti to rozjizdi. Asi bych si nachystala tasku ke dverim… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

@Rézulkaw jo, ještě dodám, jak si psala, že to není nic, co by se nedalo vydržet, tak já ještě mezi kontrakcema volala s bráchou, že rodím a že pohoda..ano, ale jakmile mi praskli vodu, začalo peklíčko :mrgreen: Takže ten začátek ti nemusí přijít ani jako porod…já měla opravdu velké bolesti jen 2 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.10.13 20:01

Bycj jela. Navíc když rodíš nejspíš prvně :). Ať je vše v pořádku a mimi i ty zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36

Jak píšou i holky, je lepší vyrazit směr porodnice.. hodně štěstíčka a krásný zážitek z porodu :palec:

• Citovat
  • Upravit
11

No počkáme na tatínka až přijde v práce a uděláme si tedy pro jistotu výlet :think: Buď to projde, nebo si to aspoň nacvičíme pro příště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.10.13 20:02

@Rézulkaw A kdy ma dorazit domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.10.13 20:03

Asi za hodinku, hodinku a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.10.13 20:04
@Lo píše:
@Rézulkaw jo, ještě dodám, jak si psala, že to není nic, co by se nedalo vydržet, tak já ještě mezi kontrakcema volala s bráchou, že rodím a že pohoda..ano, ale jakmile mi praskli vodu, začalo peklíčko :mrgreen: Takže ten začátek ti nemusí přijít ani jako porod…já měla opravdu velké bolesti jen 2 hodiny…
:mrgreen: Já je měla 9 hodin a jak píšeš, fakt „peklíčko“ :cert:. Ale měla jsem vyvolávaný porod, asi je to jiný, hned od začátku po třech minutách a devítihodinovka. Pořád jsem si říkala - přežily všechny, přežiju taky :mrgreen:. A faaakt :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
6.10.13 20:07

@Mešuge a já říkala na začátku : V žádném případě nechci epidurál…v těch největších bolestech : Zavolejte anesteziologa, okamžitě chci epidurál :mrgreen: Ale na epidurál jsem si vzpomněla až v době, kdy jsem byla otevřená na 9 :) Takže bez :)
U porodu jsem měla manžela, nejprve jsme nechtěli, ale doporučuju vzát…manžel z toho byla tak hotovej, že brečel, když se malej narodil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
6.10.13 20:09
@Lo píše:
@Mešuge a já říkala na začátku : V žádném případě nechci epidurál…v těch největších bolestech : Zavolejte anesteziologa, okamžitě chci epidurál :mrgreen: Ale na epidurál jsem si vzpomněla až v době, kdy jsem byla otevřená na 9 :) Takže bez :)
U porodu jsem měla manžela, nejprve jsme nechtěli, ale doporučuju vzát…manžel z toho byla tak hotovej, že brečel, když se malej narodil :srdce:
  • vzít, byl :) pardon za chyby
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky