Kde jste rodily?

tesie001
5.10.13 11:48

Kde jsi rodily?

Ahoj maminky i nastávající maminky :-) Chtěla sem se zeptat kde jste rodily a v jakým roce? Jestli jste s nemocnicí byly spokojené nebo nespokejené a jestli na vás byly hodní nebo ba naopak hnusní jako k prvorodičce. Já rodila 20.4.2013 U Milosrdných v Brně. Porod sem měla celkem rychlej. Ačkoliv některé porodní asistentky mě docela dostávali docela hodně. Tím třeba že za mnou v noci dojde porodní asistentka spíše k ránu a řekne mi na moje kontrakce. No dovnitř to de lechce ale těžko ven že? A nakonec mě rodila úžasná Porodní asistentka Šacherová :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tesie001
5.10.13 11:49

Omlouvám se mělo tam bejt kde jste rodily

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
5.10.13 11:50

Ty máš teď myšlenky na porodní historky?
Rodila jsem v Praze v Motole v říjnu 2011. Vyplašená prvorodičká, já byla spokojená, jen ty povinné dvě hodiny v inkubátoru mě zpětně mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tesie001
5.10.13 11:51

Hele mám myšlenky úplně ěkde jinde jenže když sem nemocná a mám horečky zvracím a nudím se doma tak co mám asi tak podle tebe dělat když už vše mám hotové? A do nemocnice mě nepustí jako nemocnou.

• Citovat
  • Upravit
65354
5.10.13 11:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 11:54

A rodila jsi sama? Já jo a přišlo mi, že jsou na mě snad i milejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.10.13 11:54

Ahoj, rodila jsem v Brně ve FN Bohunice květen 2013 prvorodička a musím říct, že až na jednu chvilkovou náladu PA jsem byla moc spokojená :) i potom na odd. šestinedělí byly super sestřičky, hezky se o nás starali, kdykoliv jsem s něčím potřebovala poradit nebo se na něco zeptat, tak nebyl problém. Taky jsem měla rychlý porod :dance: Kdybych byla zase těhotná, tak bych určitě šla rodit zase do Bohunic :) neměnila bych. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.10.13 11:55

2013 Zlín, personál na :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
5.10.13 11:55

Červen 2013, Liberec, akutní císař, sestry na pěst, ale doktor úplně k sežrání a eso všech es :) takže tak 50:50 ;) naštěstí to všechno dobře dopadlo, ale přijet prý o deset minut dýl, bylo by pozdě :zed:

• Citovat
  • Upravit
tesie001
5.10.13 11:56

Ne rodila sem s přítelem a s mamkou ještě když sem se sní bavila..Ale to neznamená že když máš někoho u porodu že na tebe musí být přeci hnusní někteří lidé.. V mém případě to byla jenom jedna porodní asistentka

• Citovat
  • Upravit
30628
5.10.13 11:58

Rodila jsem třikrát, dvakrát ve staré porodnici (1989,1994), jednou v nové (2009), město nepíšu úmyslně (olomoucký kraj). Spokojená jsem byla, rodila jsem vždycky sama, chlapa u porodu nechci. Jen jednou byla nepříjemná sestra, tvrdila mi, že se ještě nic neděje, já jsem jednou zatlačila a porodila dceru. Kdybych ji nechytla, skončila by na zemi. Nikde nikdo :nevim: Ale já rodím extra rychle :mrgreen: Teda kromě prvního porodu, ten byl dlouhý a vyvolávaný.

Příspěvek upraven 05.10.13 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

No Motol je obrovský, tam se střídá spousta lidí. Z jedný sestry jsem měla skoro strach. Přitom byla milá, ale měla nepříjemný kukuč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275

98 - apolinář

04 Podolí

12 - Podolí

Vždycky fajn. Kdo mě štval, tomu sem to řekla a byl klid. Při třetím porodní plán - po prvním rázném odmítnutí píchnutí vody už nikdo nenaléhal s žádnou blbostí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.10.13 11:59

Únor 2013 Slaný. Pohodička :) Měla jsme nástřih, o kterém jsem téměř nevěděla, šití jsem necítila, do porodnice jsem přijela v 9, o půl 11 praskli vodu, malej v 12:52 na světě. Doktorka mi u porodu hodně pomáhala a motivovala mě fanděním jako na hokejovém zápase :potlesk:
Jediný, co mě trochu mrzelo bylo, že já se jim po prasknutí vody začala strašně rychle otevírat, otevřela jsme se za 2 hodinky, na prvorodičku rychle a už jsme říkala, že fakt nemůžu, PA na mě koukala pohledem, co blbnu, že mě to tak bolet nemůže, když se mám otevírat ještě bůhví jak dlouho..pak jsme jí řekla, že to nevydržím, že chci epidurál, tak na mě koukla a ihned volala doktorku..prostě nevěřila, že jsem už otevřená..bolelo to a já chtěla epidurál, tak se jen chtěla podívat, jestli je ještě na epidural čas a koukla a já otevřená…Sama pak paní doktorka říkala, že myslely, že porodím od prasknutí vody za 6-8 hodin…takže jsme je překvapila, že to mělo takový spád.
Jinak doktorka u porodu super, po porodu jsme byla na pokoji jen s jednou maminkou, druhorodičkou, pro mě velká výhoda :) Následné 3 dny, než jsme šli domů, byly v porodnici úplná pohoda..bylo to jako bych byla v lázních, fakt dobrý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
5.10.13 12:03

Brandys nad labem. No asistentky super, dr hruza. 14 dni po mem porodu porodnici zavreli, atmosfera des. Laktacni liga na mrtvici. Sestra me i rozbrecela kdyz na me rvala ze nemam mleko. Uz se neudelalo. No uz bych tam nesla, stejne uz to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí