Kde jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
5.10.13 22:13

@martulkasloník No já na to dala důraz i kvůli tvému „a tobě leží mrtvé tělíčko syna v nemocnici“, které jsem si zapamatovala, ale když jsem to teď zpětně hledala, všude jinde jsi ale opakovala, že ještě žije, takže jsem to asi vypíchla zbytečně, jen mi to prostě utkvělo. Každopádně pořád to pro srovnání důležité je.
A s tím zlehčováním to tak asi je, ale on by si to člověk spíš chtěl prožít, vykecat se, někdy na to naopak nemyslet,… no, je to těžké, i pro to okolí, které to právě může vnímat úplně jinak a pak nevědomě přitížit. :( Proto bychom ji tu také neměly kritizovat za to, jak se chová, protože u ní nesedíme, protože právě nezažíváme to, co ona, protože nemáme stejnou uvědomovací schopnost a stejně na věci nereagujeme.
Jen ať si to prožije po svém - nepochybuji o tom, že to bude ještě hodně, hodně náročné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.10.13 22:17

@trpaslinka Já se omlouvám, že na ni reaguji, nedalo mi to. Už to tu také nebudu narušovat, porod jsem ještě nezažila. Ale chtěla bych co nejpřirozenější, aby mě u toho nikdo nerušil, pokud nebudou komplikace. Takže v Praze jedině asi Podolí, na které jsou ohledně vstřícnosti poslední dobou dobré ohlasy, nebo někde v zahraničí, třeba v porodním domě hezky podle svého, ale v případě nečekaných problémů v lékařově doběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.10.13 22:20
@endyss píše:
Rodila jsem 11.1.2013 v Ostravě-porubě a byla jsem max spokojená :palec: [/citace

:palec: moc hezký datum sis vybrala :potlesk: Já jsem totiž taky 11.ledna, ale v minulým století :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.10.13 22:22

@trpaslinka ano psala jsem že odcházím, to jen vzkazy uživatelek mě nutí pořád odpovídat a zodpovídat se. ale už končím, stejně to nikam nevede, můj názor na danou situaci se nezměnil a vše co jsem napsala za tím si stojím. mějte se dámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.10.13 22:23

@Litta preji pohodovy porod a at Ti to vyjde dle predstav. porod s minimem zasahu je uzasny :palec: oba jsem mela s minimem zasahu. I ten vyvolavany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
5.10.13 22:40
@Pehule píše:
@endyss píše:
Rodila jsem 11.1.2013 v Ostravě-porubě a byla jsem max spokojená :palec: [/citace:palec: moc hezký datum sis vybrala :potlesk: Já jsem totiž taky 11.ledna, ale v minulým století :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no kdyby porod nebyl vyvolavaný tak by se narodil asi později :) ale datum to je krásné to jooo :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.10.13 22:54

@endyss no tak když už musel být vyvolávaný, tak aspoň že na hezký datum :lol: Já sem zase syna přemlouvala, ať ještě jeden den vydrží, byl by 8.8., ale chtěl za námi už 7. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
5.10.13 22:57
@Pehule píše:
@endyss no tak když už musel být vyvolávaný, tak aspoň že na hezký datum :lol: Já sem zase syna přemlouvala, ať ještě jeden den vydrží, byl by 8.8., ale chtěl za námi už 7. :hug:

jj jsem se modlila at vyleze z bříška 11 tého a poslechl :) noo to by bylo taky krásné 8.8 no ale 7.8 taky není k zahození :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
6.10.13 06:20
@Pehule píše:
@endyss no tak když už musel být vyvolávaný, tak aspoň že na hezký datum :lol: Já sem zase syna přemlouvala, ať ještě jeden den vydrží, byl by 8.8., ale chtěl za námi už 7. :hug:

co máš proti 7.8.?? :lol: já jsem 7.8.91 a je to nejlepší datum! :D 8.8. je NUDA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
6.10.13 06:21

@Pehule @endyss jinak jsem se modlila u malýho, aby vylezl 8.7., že by jsme se takhle krásně doplňovali :) a bohužel, chtěl už 28.6. :D

• Citovat
  • Upravit
29577
6.10.13 07:19

@martulkasloník vzhledem k faktu, že je evidentní, že čteš jen to, co číst chceš, reaguješ jen tak, aby jsi si náhodou nijak neponížila tu svoji tvář, kterou si mermomocí snažíš zachovat a lpíš na úplných hloupostech, překopíruji ti z diskuse o SIDS to, co je realita, holá pravda a nejde a NEPŮJDE TO NIJAK ZMĚNIT.

@Missy_X píše:Dle mého úsudku to tesie001 napsala blbě, znám ji a osobně vím, že vše co zde píše o jejím dítěti je pravdou. Asi se špatně vyjádřila, její dítě postihla zástava dechu, přítel syna rozdýchal ale více jak 20 minutový nepříjem kyslíku při čekání na sanitku udělal svoje. Její chlapeček se neprobudil dlouhou dobu z umělého spánku, a když se probudil bylo zjištěno velké poškození mozku. Myslím, že to co napsala pouze špatně vyjádřila. Za svým synem jezdí denně i když to má do nemocnice skutečně daleko, na pokoji s ním být nemůže. Určitě tím nemyslela, že jej chce upoutat někde v ústavu, a trvale se na něj vykašlat. Můj názor je takový, že jí pouze chybí syn, a chce si zažít první krůčky, školku, školu, děti, apod..Nelíbí se mi jak ji zde odsuzujete, zkuste si pouze představit jak jí v takové situaci musí být když její jediné dítě leží v nemocnici v takovém stavu!! Styďte se!! Má určitě plnou hlavu syna, a ne toho jak má co a kde správně napsat.To že touží po dalším dítěti je úplně normální, nikde nevidím, že by psala vykašlu se na něj, nejsem s ním, atd.. nepleťte si pojmy s dojmy!!! :cert: :cert: :x

Tak. Dnes jsem si celou diskusi pročetla a mě je upřímně blivno z většiny z vás.
Odsoudit, neštastnýho člověka ještě víc ukopat, umordovat, jste jak hyeny. Každá druhá tady!
Těžce poškozený mozek se nedá NIČÍM napravit, NIC už ho nezachrání a bohužel – trvale upoutaní pacienti v tomhle „ne“ žití brzo umírají, nejčastěji na zápal plic. Jejich těla jsou tak moc slabá, že to prostě nezvládnou.
A mnohdy je to pro ně v podstatě vysvobození. Že paní doktorka navrhla další dítě? To tak dělají. To je normální a přirozené. Oni už vědí, že bohužel nejde nic jiného, než čekat.
Mnohdy smrt dítěte zasáhne tak významně do rodiny, že jdou lidé od sebe. Jako jediný, v tuto chvíli jediný „lék“ je upnout se někam jinam. Třeba na ten nový život.
Za co tu holku soudíte? Že nepotratila, že se jí stalo tohle a stejně tak, jako potracenky chce jen vidět to světlo na konci tunelu?
Zdá se vám, že tam málo chodí?
A co má jako dělat? Sedět 24 hodin u těla svého dítěte a trýznit se do bezvědomí? Když mu stejně pomoci nemůže?
Naštěstí i v těch špitálech jsou rozumní a ani to nedovolí.
Oni vědí PROČ.
Jen VY si tu některé hrajete na svatoženy a neštěstí člověka dokážete ještě víc pobodat a rozrýpat.
Stydte se :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
6.10.13 08:52
@trpaslinka píše:
@martulkasloník ja o dite prisla 3 dny pred porodem (2 tydny pred terminem).. a ano, touzim po dalsim diteti co nejdrive…a ano, ctu diskuze o nicem… a ano, nekdy se chovam jako debil :zed: presto nebudu odsuzovat lidi, ktery se z bolesti srovnavaji jinak, nez ja… :zed:
:hug: to je opravdu hrozný. Obdivuju všechny ženy, které něčím takovým musely projít a „fungují“ dál. Nemůžu říct, co bych dělala já a doufám, že mě nikdy nic takového nepotká. :hug: :hug: :hug:
Přeji, ať se brzy zadaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
6.10.13 08:55

@Acinore No jestli to nebude tím, že to " svoje" datum má každý za nejlepší :mrgreen: Ale máš pravdu, mně se 7.8. taky líbí mooooc :D A kámoška, co se zajímá o astrologii a znamení a takový ty věci, o kterých já nic nevím, řekla že kombinace 7 a 8 je mnohem lepší než dvě 8 Tak tomu věřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.10.13 09:41
@martulkasloník píše:
@Fíková já jsem zdravá to se neboj ale paní očividně ne! asi jsme každá jiná, já nevím ale když si vzpomenu jak se mnou zamával „blbý“ potrat v 1. trimáči jak jsem seděla a tupě zírala celé dny tak fakt nechápu jak někdo může chodit kydat na net. beru jít do diskuze mezi maminy kterým se něco stalo, beru když by šla na modrou střechu řešit pokládku dlažby prostě neutrální téma zaměstnat hlavu ale pár měsíců po porodu, její miminko leží a umírá a ona si jde požvatlat na téma „jak se vám holky rodilo“ 8o 8o 8o trošku mi to připomíná jednu holku z modrého koníka, umřel jí chlapeček, jeho fotku s rakvičky sidala do alba a zakládala do nekonečna diskuze na téma zemřelo mi dítě. bohužel když jí někdo popřál upřímnou soustrast s tím že jí drží palce poslala ho někam že to jí kluka nevrátí. okej i tak se dá vyrovnat s tou hrůzou, měnila náladyatd. bylo mi z ní taky docela ouzko někdy mě neskutečně vytáčela ale pořád to pro mě byla pochopitelnější reakce než tady tato dáma jejíž syn ještě žije. kdyby si chodila pokecat do diskuze o pečení cukroví pochopím to víc než tyhle diskuze, rodíme, plodíme apod. asi jsme každá jiná, no díky bohu, takováto bych být nechtěla!!! :cert: :cert:

k tomu snad ani není co dodat… :cert: :cert: :cert: vrchol, měla by jsi se stydět!!! každý a to fakt KAŽDÝ! se vyrovnává s životním osudem po svým a ty jsi kdo? že ji bude říkat co má dělat a jaký způsobem má truchlit? Je mi z Tebe na :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.10.13 14:25

@berry4 to tu kopíruješ pro mě? pokud jsi nepochopila tak tohle téma už jsem uzavřela, myslím si co myslím a hotovo, nejspíš jsem zabedněná ale nech mě tak žít, na jednu stranu si tu hraješ na správnou jak ty chápeš každého ale na druhou stranu neustále dokola mě řešíš a snažíš se mi vyvracet moje názory!!pokud mi něco chceš piš mi do zpráv, ale to bys přišla o to potěšení mě tu veřejně kárat a dělat ze sebe skvělou že?:-)) já si už tohle téma vymazala i z oblíbených aby se mi nezobrazovalo akorát že mi pořád svítí příspěvky s mým jménem.

k příspěvku jen dodám že jsem to četla, neříkám že zrovna každý příspěvek v diskuzi ale tento zrovna ano. i tak mám na zakladatelku svůj názor, možná daný tím že jsme každá jiné povahy i to je možné. žádaly jste mě ať přestanu zakladatelku napadat a dám jí svátek že o tomto tato diskuze není, udělala jsem to, odešla, to co si myslím v hlavě jí nijak neublíží a stejně mě tu pořád budeš řešit? jen pokračuj ale laskavě nepiš moje jméno abys mi nesvítila v upozorněních :cert: nazdar :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí