Kde jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
5.10.13 21:49

@K-Black ne, je to smutne, ale neni to hrozne. Holcicka odesla necekane, nemela zadne vyvojove vady ci tak neco.. je to asi o to vetsi sok, ale o to to bylo pro me jednodussi se s tim smirit. Hrozne je to, co musi prozivat zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.10.13 21:51
@martulkasloník píše:
@berry4 nenapadlo, asi proto že znám kolem sebe dost lidí kteří mají podobný osud, přišli o dítě nebo ho musí mít v ústavu, nikdo z nich porod nikdy neřešil, když mají další děti vykládají o jiných porodech. ale jo souhlasím, nechám paní zakladatelku být, je to její život a její boj jak se s tím vyrovná pokud je to vůbec pravda to co píše, je zajímavý že většinou si tu zakládají tyhle kontroverzní témata právě ti kteří si udělali čerstvě registraci, očividně se paní zakladatelka nenudila v těhu ani nikdy předtím neměla chřipku s touhou zabít čas až teď :?:a tím do ničeho nerýpu, prostě je to divný že někdo najde emimino až když se něco děje.Příspěvek upraven 05.10.13 v 21:29

Co na tom vidis kontroverzniho? Ze si zakladetlka udelala profil dejme tomu vcera (nedivala sem se na profil, myslim, ze navstev tam mela vic nez dost) a rovnou sem napsala to co sem napsala (tedy ze tady predtim nemela 20 zalozenejch diskuzi na tema: prdiky, prikrmy, plinky, atd.?).

Nejsem na emiminu dlouho (taky sem se sem dostala az po tom, co sem zjistila ze sem tehotna a co se tyce jakejkoliv pojmu o diteti totalne neinformovana), ale mam pocit, za chvilku tu diskuze budou vypadat takto:

zakladatleka: Umira mi miminko.
uzivatelky: Okamzite naskenuj zpravu z nemocnice, nudici se pubartacko.

Ja vim, ze to pisu jak buran po sestym pivu, ale tahle totalni neempatie me dostava na kolena…ja sem cynik jako prase, ale dneska sem poprve u cteni jeji druhe (vcerejsi) diskuze bulela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.10.13 21:53

Ale to jsme odbehli od tematu.. nenechame jistou osobu ruinovat tema, ne? tak co holky? jake byly vase porody? Cim vice pozitivnich, tim lepe. Alespon budu vice v klidu v mem pripadnem dalsim tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
5.10.13 21:53

@dani24687 to doufam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.10.13 21:56
@trpaslinka píše:
Ale to jsme odbehli od tematu.. nenechame jistou osobu ruinovat tema, ne? tak co holky? jake byly vase porody? Cim vice pozitivnich, tim lepe. Alespon budu vice v klidu v mem pripadnem dalsim tehotenstvi…

tak první peklo :roll: mladá, blbá nechala jsem si všechno líbit, dítě velký no nič moč :roll: Jaroměř. Druhý FN HK luxus, krásný, teda bolelo to jako sfiňa ale krátký, takový volný porod :nevim: třeté opět FN HK, krátký ale brutus(asi 20 litrů oxitocinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.13 21:58

1994 Podolí - hrůza, děs, běs…jednání jak s kusem dobytka, 2000 - Praha-Bulovka - super, rodil mě můj gynekolog, 2011 - Mladá Boleslav - vyvolávaný porod - úžasný, vzpomínky krásné - rodil mě můj gynekolog

• Citovat
  • Upravit
1581
5.10.13 21:59

Rodila jsem 11.1.2013 v Ostravě-porubě a byla jsem max spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
5.10.13 22:00

Apolinář, hrůza. Zvažovala jsem stížnost, ale nějak jsem na to neměla nervy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.10.13 22:01
@Anonymní píše:
1994 Podolí - hrůza, děs, běs…jednání jak s kusem dobytka, 2000 - Praha-Bulovka - super, rodil mě můj gynekolog, 2011 - Mladá Boleslav - vyvolávaný porod - úžasný, vzpomínky krásné - rodil mě můj gynekolog

ono se to za ty roky hodně změnilo, taky mám první dítě 94.

• Citovat
  • Upravit
12262
5.10.13 22:04

@Litta právě proto že žije je pro mě tato skutečnost hrozná že to matka takto vzdala. jo nejsem v té samé situaci díky bohu ale díky tomu že moje sestra takto přežívala 3roky než zemřela, přechodně doma a v nemocnicích tak od našich vím co se dělo a jak to prožívali. proto to prostě nemůžu pochopit. řeči o potratu jsem samozřejmě zažila ale teď s odstupem času to vidím jako snahu okolí mě z toho dostat, museli to nějak zlehčit, co jim zbývalo když já byla na dně. zakladatelka mi přijde v podstatě v pohodě takže tady bych to nespojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.13 22:04

@K-Black souhlasím, ale i v té době moje kamarádky rodily v pohodě…měla jsem smůlu na lidi ;)

• Citovat
  • Upravit
5342
5.10.13 22:07

První porod byl roku 2010, trval přes 20 hodin…no hnus velebnosti. Narodila se mi mrňavoučká holčička. Na sestinedeli probíhalo psycho číslo 2. Druhý porod byl před měsícem. Pěkně postupoval, porodila jsem pořádného chlapíka :mrgreen: Vůbec neplatí, že porod velkého dítěte bolí víc než porod,,drobka".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.10.13 22:08

@ne-silenamatka no a divíš se? někdy ty témata fakt jsou o podvodnících, a to nejen tady alei na jiných stránkách podobného typu, lidi si tu vymýšlí identity, kradou fotky dětí a tvoří si imaginární rodinky a příběhy. neříkám že je to tento případ ale je jich tu dost, tak se nediv že spousta nás má pochybnosti. píšu spousta protože včerejší diskuze bylo dost o tom že se slovíčkařilo se slovem SIDS a spousta holek tomu nevěřila. já včera diskuzi četla, sama jsem si říkala je toto vůbec možné, nelže nám? jo jsem skeptik ale pak jsem o ní přemýšlela, což jsem i psala už nevím jestli tady nebo na té diskuzi že jsem o tom přemýšlela a hodně přitom myslela na naše jak se vyrovnávali se smrtí sestry a jak si rychle pořídili bráchu, ale dneska mě diskuze rodíme fakt rozsekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.10.13 22:08

@martulkasloník trochu silná slova :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.10.13 22:11

@martulkasloník ale uz dost.. odbihas od tematu.. drz se prosim tematu, nebo si bez oxidovat nekam jinam… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí