Kde jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
5.10.13 12:54

@Petrlis Jééé já taky pros¨šla všechny čtyři :-) Nejlép ale bylo na šestinedělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.10.13 12:56

2007 Vsetin- docela ok. 200devet Opet Vsetin, naprosta katastrofa. Treti dite urcite Zlin :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6437
5.10.13 12:57

@dani24687 Já taky 2013 Zlín, ale jedna sestra na porodnici na 4.patře na pěst mezi oči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.10.13 13:00

Ty voe ženská co ty jsi za povahu? dítě máš v nemocnici, umírá ti, jen tělíčko bez života jak jsi popsala včera v diskuzi, já bych se šla oběsit a ty máš náladu toto řešit? že jsi nemocná nudíš je mi fuk, já bych projížděla diskuze a hledala vše o nemocném dítěti a šancích na přežití a nebo bych prostě seděla, brečela a tupě zírala do zdi!!! a ty řešíš porod, a chceš si pokecat o zážitcích z porodu? holka buď jsi vadná nebo si z nás děláš prd. l!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.10.13 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.10.13 13:09
@kanka80 píše:
@dani24687 Já taky 2013 Zlín, ale jedna sestra na porodnici na 4.patře na pěst mezi oči :roll:

já byla ve trojce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.10.13 13:11

Ještě ti zakladatelko doporučím otevřít si svůj profil, je tam fotka tvého synka, dobře si tu fotku prohlídni!! on se nenudí doma s chřipečkou, on umírá!! je mi fuk jak to bylo kdo může za to co se stalo, osud, Bůh.. to je fuk, on tam leží a ty si doma kecáš na netu o číčovinách aby ses při chřipečce nenudila :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.10.13 13:16

@martulkasloník nad tím opravdu zůstává rozum stát… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.10.13 13:37

2008 český krumlov. Strašný, šílený. Nikdy v životě bych tam už nešla, byla to naprostá katastrofa, kvůli tomu jsem pak několik let brala antidepresiva.

2013 příbram - vybírala jsem pečlivě, nechtěla jsem, aby se opakovalo to, co prvně. Vybrala jsem dobře, šestinedělí sice nic moc, ale v pohodě se to dalo zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.10.13 13:41

@martulkasloník 8o 8o 8o 8o
edit: už to čtu. Paní je asi nemocná. Možná se zbláznila, není se čemu divit.

Příspěvek upraven 05.10.13 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
5.10.13 13:46
@martulkasloník píše:
Ještě ti zakladatelko doporučím otevřít si svůj profil, je tam fotka tvého synka, dobře si tu fotku prohlídni!! on se nenudí doma s chřipečkou, on umírá!! je mi fuk jak to bylo kdo může za to co se stalo, osud, Bůh.. to je fuk, on tam leží a ty si doma kecáš na netu o číčovinách aby ses při chřipečce nenudila :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

A jinak jsi zdravá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.10.13 13:49

@martulkasloník 8o 8o 8o Tak jsem si otevřela téma, které tady včera zakládala i zakladatelka tohoto tématu a musím říct, že mě to nazdvihlo ze židle :cert: :cert: :cert:
Zakladatelko, ty jsi buď bezcitná mrcha, nebo to opravdu nechápu..já mít na tom dítě tak špatně, jak píšeš ve včerejší diskuzi, tak bych neměla sílu na nic!!! Natož na takové přiblblé nic neříkající témata.. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.10.13 13:50

Pokud to zakladatelka zakládá, jelikož se nemůže vyrovnat se stavem dítěte, doporučuji rychle k psychiatrovi…jinak opravdu si neumím vysvětlit, že by měla náladu na takový témata…nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.10.13 13:52
@Lo píše:
Pokud to zakladatelka zakládá, jelikož se nemůže vyrovnat se stavem dítěte, doporučuji rychle k psychiatrovi…jinak opravdu si neumím vysvětlit, že by měla náladu na takový témata…nechápu :nevim:

to si myslím taky. Ach jo, je mi jí líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.10.13 14:07

ZAKLADATELKO, doporučuji si přečíst tady na emiminu diskuzi " Přežije moje miminko? " Diskuzi jsme přečetla a nevěřila vlastním očím..paní, která tu diskuzi založila o svého syna, kterému lékaři dávali maximálně rok života bojovala, jak mohla a syn žije a má po operaci, která ho zachránila. Lékaři tvrdili, že ho operovat nemohou, měl nemocné srdíčko. Prostě ho vlastně taky odsoudili na smrt…maminka toho chlapečka začala bojovat, zajímat se i o situace v zahraničí, jestli by nešlo operovat tam, zainteresovala do toho media..prostě to prošlo spoustou lidma a najednou v Motole řekli, že to zkusí - ho operovat :nevim: Operace byla několikahodinová a náročná, ale chlapeček žije!!! A podle doktorů už dávno neměl..Takže ti doporučuju s spojit s maminkou, která si taky prošla peklem, přečíst diskuzi a třeba i tu maminku kontaktovat, ona tě určitě vyslechne..myslím že by ti to mohlo pomoci…já mám zdravé dítě, ťuk, Ťuk Ťuk..nicméně jak jsme si diskuzi přečetla, pobrečela jsme si u ní, ale zároveń mi hrozně moc dala…třeba ti taky pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí