Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@martulkasloník
Ty si nedas pokoj.. pokud Ti zakladatelka tolik vadi, tak si ji a jejich diskuzi nevsimej
![]()
A k tematu.. ziju v Londyne, takze jsem logicky rodila take v Londyne. Prvni porod v birth centru a uzasny zazitek, hlavne prvni hodiny po porodu, druhy porod
v klasicke porodnici a pece uplne uzasna a ohromna podpora.
@werunkaw123 píše:
2011 - Liberec porod a vše kolem, superšestinedělí? radš moc nemluvit
![]()
přesný ![]()
2004 Pariz, 2006 Versailles, 2010 Kingston upon thames a vzdy
2014 budu rodit v havl brode.
Jezis, tak sem si precetla obe diskuze a jak moc nesnasim rychlosoudy, tak tady mam pocit, ze 90% emimina je#e.
Za co je tady fackovana? Za to ze nema pismeny projev jako uspesna managerka stredne male firmy, ze nehazi za kazdym slovem uplakany, pripadne srdickovy smajlik, ze se s tak silenou bolesti (opravdu si neumim predstavit jak takovemu cloveku je, ac se snazim sebevic) snazi porvat podle svych vlastnich schoponosti?
Vy sami vite na 100% jak by ste v takovy situaci reagovaly(i)? Ja vubec, mozna bych sedela u bedny a koukala na „jen, pockej zajici“…na tyhle situace neni zadna zabehnuta sablona chovani a osobne si myslim, ze je prirozeny, ze clovek se v takovejch sra#kach spis snazi zamestnat „odlehcenejsim“ tematem.
@tesie001 ac se nezname, je mi neskutecne lito cim ty i tve detatko prochazite.
Hodne sil ti z celeho srdce preje Martina
@berry4 nenapadlo, asi proto že znám kolem sebe dost lidí kteří mají podobný osud, přišli o dítě nebo ho musí mít v ústavu, nikdo z nich porod nikdy neřešil, když mají další děti vykládají o jiných porodech. ale jo souhlasím, nechám paní zakladatelku být, je to její život a její boj jak se s tím vyrovná pokud je to vůbec pravda to co píše, je zajímavý že většinou si tu zakládají tyhle kontroverzní témata právě ti kteří si udělali čerstvě registraci, očividně se paní zakladatelka nenudila v těhu ani nikdy předtím neměla chřipku s touhou zabít čas až teď
a tím do ničeho nerýpu, prostě je to divný že někdo najde emimino až když se něco děje.
Příspěvek upraven 05.10.13 v 21:29
@ne-silenamatka děkuji. Nejen za ni,@tesie001 ale že v tom nejsem sama. Mám stejný názor a upřímně mě to celé šokovalo. Takové hydry, aby člověk pohledal.
@vonbrizon píše:
2004 Pariz, 2006 Versailles, 2010 Kingston upon thames a vzdy2014 budu rodit v havl brode.
a to bude teprv ![]()
@martulkasloník já taky našla emimino až když se něco dělo, předtím jsem opravdu neměla ani ponětí že něco takového existuje.
A reakce při tragediích jsou různé, někdy až nenormální.
@martulkasloník píše:
@berry4 každý nemůže být dokonalý![]()
![]()
na tohle už nemám slov. Možná jen - asi by jsi měla zažít to stejné, potom pochopíš…
@martulkasloník ja o dite prisla 3 dny pred porodem (2 tydny pred terminem).. a ano, touzim po dalsim diteti co nejdrive…a ano, ctu diskuze o nicem… a ano, nekdy se chovam jako debil
presto nebudu odsuzovat lidi, ktery se z bolesti srovnavaji jinak, nez ja… ![]()
@martulkasloník A někde píšeš, že po potratu v prvním trimestru jsi jen čuměla do zdi a cítila ses hrozně. Určitě jsi někde narazila na názor, že to ani nebylo dítě, že to tak příroda chtěla a další „necitelná“ fakta. Já aspoň ano, i naživo, z očí do očí. Tohle, co tu předvádíš, to je ještě mnohem zlejší, protože tomu dítěti je skoro půl roku a ještě žije!