Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zas mám nové slovo do sbírky.
Tak za ním zajděte a promluvte si přímo.
Příspěvek upraven 19.09.22 v 14:29
Je to opravdu partner, kámoš s výhodama, nebo jak? V partnerství je to zvláštní, ale asi záleží jak si píšete normálně, no a u těch ostatních nárok na odepisování neexistuje ![]()
@Anonymní píše:
Hezký den,
otázka je jasná. Mně se to stalo zřejmě v sobotu. Ještě v sobotu ráno jsme se viděli, do dopoledne normáně psali zprávy, žádná hádka, vůbec nic.
A pak odpoledne tři strohé zprávy na sociální síti, ale nic hádavého, jen takové odměřené. Poslední jsem odepsala já a od té doby ani čárka.
Zajímalo by mě, zda se stím dá nějak v brzké době vyrovnat, nebo člověk neustále cítí ten otevřený konec a dumá nad tím proč?
Moc díky.
Vyghostoval? co to je? ![]()
Příspěvek upraven 19.09.22 v 15:39
A jak dlouho jste spolu byli? Stalo se mi to po asi 2 měsíčním vztahu ![]()
@Annabela11
To je když ti nekdo zmizí beze slova ze života🤣od slova ghost = duch☺️️
@Annabela11 píše:
Vyghostoval? co zoo je?
Nee, ducha (ghost), v zoo fakt neuvidíš.
Ty pises o sobote a vsak je teprve pondeli
Za me ti chlapi obecne na zpravy zas tak moc nemysli. Na to psani behem dne a pripominani si sebe navzajem. V mem vztahu (uz i s ditetem) jsou dny, kdy my partnerovo zpravy taky prijdou strohy, neosobni, nebo nenapise z prace podezrele dlouho vubec. A pak prijde domu a neni nic znat, ani si to neuvedomuje. Proste bylo vic prace, zabavy, nemel mobil po ruce nebo potreboval malej oddych
Ale chapu, ze to je jiny kdyz se vidime kazdej den doma. Jen jsem chtela zminit, ze nepsani necely dva dny nemusi fakt nic znamenat
Měla jsem tříletý vztah a ano zažila jsem ghosting. Byla jsem naštvaná a smutná. Vyrovnala jsem se s tím snadno celkem, protože vím, že mi nestojí za trápení. A nemusela jsem dumat, proč se mi vytratil že života, protože se mi doneslo, že už měl několik měsíci souběžně se mnou novou ženu.
Coze? A z toho usuzujes, ze tě vyghostoval? Tak mu dneska napis ty a uvidíš. S mým jsme si na začátku napsali tak jednou za dva až tři dny a beztak jsem se častěji ozyvala první ja
Žádné vypisování, jen domluva schůzky ![]()
@Anonymní píše:
Hezký den,
otázka je jasná. Mně se to stalo zřejmě v sobotu. Ještě v sobotu ráno jsme se viděli, do dopoledne normáně psali zprávy, žádná hádka, vůbec nic.
A pak odpoledne tři strohé zprávy na sociální síti, ale nic hádavého, jen takové odměřené. Poslední jsem odepsala já a od té doby ani čárka.
Zajímalo by mě, zda se stím dá nějak v brzké době vyrovnat, nebo člověk neustále cítí ten otevřený konec a dumá nad tím proč?
Moc díky.
Radím Ti dobře, co nejdříve na něj zapomeň. Nehledej chybu u sebe a hlavně se pro něj netrap. Nestojí Ti za to! ![]()
Hezký den,
Moc díky.