Už vás partner někdy vyghostoval?

Anonymní
19.9.22 14:21

Už vás partner někdy vyghostoval?

Hezký den,
otázka je jasná. Mně se to stalo zřejmě v sobotu. Ještě v sobotu ráno jsme se viděli, do dopoledne normáně psali zprávy, žádná hádka, vůbec nic.
A pak odpoledne tři strohé zprávy na sociální síti, ale nic hádavého, jen takové odměřené. Poslední jsem odepsala já a od té doby ani čárka.
Zajímalo by mě, zda se stím dá nějak v brzké době vyrovnat, nebo člověk neustále cítí ten otevřený konec a dumá nad tím proč?
Moc díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24635
19.9.22 14:25

Tak zas mám nové slovo do sbírky. :palec: Tak za ním zajděte a promluvte si přímo.

Příspěvek upraven 19.09.22 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
19.9.22 14:29

Je to opravdu partner, kámoš s výhodama, nebo jak? V partnerství je to zvláštní, ale asi záleží jak si píšete normálně, no a u těch ostatních nárok na odepisování neexistuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
19.9.22 14:43

A to jsi mu od té soboty už znova nenapsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.9.22 14:45
@Anonymní píše:
Hezký den,
otázka je jasná. Mně se to stalo zřejmě v sobotu. Ještě v sobotu ráno jsme se viděli, do dopoledne normáně psali zprávy, žádná hádka, vůbec nic.
A pak odpoledne tři strohé zprávy na sociální síti, ale nic hádavého, jen takové odměřené. Poslední jsem odepsala já a od té doby ani čárka.
Zajímalo by mě, zda se stím dá nějak v brzké době vyrovnat, nebo člověk neustále cítí ten otevřený konec a dumá nad tím proč?
Moc díky.

Vyghostoval? co to je? 8o

Příspěvek upraven 19.09.22 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.9.22 14:45

A jak dlouho jste spolu byli? Stalo se mi to po asi 2 měsíčním vztahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.9.22 14:46

@Annabela11
To je když ti nekdo zmizí beze slova ze života🤣od slova ghost = duch☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
19.9.22 14:46
@Annabela11 píše:
Vyghostoval? co zoo je? 8o

Nee, ducha (ghost), v zoo fakt neuvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.9.22 14:55

Ty pises o sobote a vsak je teprve pondeli :) Za me ti chlapi obecne na zpravy zas tak moc nemysli. Na to psani behem dne a pripominani si sebe navzajem. V mem vztahu (uz i s ditetem) jsou dny, kdy my partnerovo zpravy taky prijdou strohy, neosobni, nebo nenapise z prace podezrele dlouho vubec. A pak prijde domu a neni nic znat, ani si to neuvedomuje. Proste bylo vic prace, zabavy, nemel mobil po ruce nebo potreboval malej oddych :D Ale chapu, ze to je jiny kdyz se vidime kazdej den doma. Jen jsem chtela zminit, ze nepsani necely dva dny nemusi fakt nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.22 15:01

Měla jsem tříletý vztah a ano zažila jsem ghosting. Byla jsem naštvaná a smutná. Vyrovnala jsem se s tím snadno celkem, protože vím, že mi nestojí za trápení. A nemusela jsem dumat, proč se mi vytratil že života, protože se mi doneslo, že už měl několik měsíci souběžně se mnou novou ženu.

• Citovat
  • Upravit
14590
19.9.22 15:02

Coze? A z toho usuzujes, ze tě vyghostoval? Tak mu dneska napis ty a uvidíš. S mým jsme si na začátku napsali tak jednou za dva až tři dny a beztak jsem se častěji ozyvala první ja :lol: Žádné vypisování, jen domluva schůzky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.22 15:03
@Anonymní píše:
Hezký den,
Moc díky.

Radím Ti dobře, co nejdříve na něj zapomeň. Nehledej chybu u sebe a hlavně se pro něj netrap. Nestojí Ti za to! :hug:

• Citovat
  • Upravit
2790
19.9.22 15:04

Já jsem už asi fakt boomer, já už ničemu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.9.22 15:10

Co to je za slovo? 8o 8o :P

• načítám...