Uzávěra porodnice před TP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
3.10.22 12:52

Uzavěra porodnice před TP

Ahoj, zítra se mám registrovat do porodnice a dneska jsem našla na stránkách že 20.3 - 2.4. 2023 malují porodní sály a 6N. Já mám TP 4.4. Chtěla jsem rodit v Krči ale teď vůbec nevím jestli to risknout nebo se zaregistrovat jinam. Ani upřímně nevím takle na rychlo kam. Byla jste některá ve stejné situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
531
3.10.22 12:57

Zaregistrovat se můžeš kamkoliv, stejně nakonec pojedeš tam, kam to stihneš :) Nebo která porodnice bude k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.10.22 13:01

@Ellis95 Jo byla sem ve stejné situaci. Byla jsem autamaticky zaregistrovaná do Podolí a v mém termínu měli malovat. Doktor mi normálně řekl že když to na mě přijde mám si zavolat rychlou a ta tě odveze do porodnice kde mají volno ale já přenášela takže jsem rodila v Podolí třetí den co otevřeli po malování. Nenervuj se, ani nemusíš rodit v tom termínu, normálně se tam zaregistruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.10.22 13:39

Kdybych to vedela takhle dopredu, spis bych se rovnou zaregistrovala jinam. Jinak, kdyz tva porodnice z nejakyho duvodu nebude v provozu, zavolas na 155 a zeptas se, kde zrovna prijimaji, az to na tebe prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
3.10.22 13:41

Chodila jsem na kontroly do porodnice kde jsem chtěla rodit. Když sem tam přijela, že rodím tak neměli místo a nevypadalo to, že brzy někdo porodi tak sme museli jet stejně jinam. Někde porodis. Na ulici tě nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
3.10.22 13:56

A rodis poprvé?? Pokud jo, je dost možné že budeš přenášet..a taky někdy otevřou dřív že to stihnou vymalovat dřív (mne se to tak stalo )…tak bych to asi riskla no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.10.22 23:03

@Ellis95 úplně stejné jsem to měla já. V den termínu porodu nemocnice Sokolov uzavřená. Bála jsem se co bude, řekli že kdyžtak ať zavolám rychlou, že mě odvezou Cheb nebo Vary. Naštěstí jsem přenášela a nakonec šla 10dni po termínu na vyvolání. Neměla sem žádný kontrakce a nic. Tak mi pichly vodu že se to rozjede, no a nakonec po tom píchnutí 48minut a byl malej mezi námi. Takže překotný porod. Ale týden nervy, co když to na mě přijde atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková