Uzdička – zkušenosti

Anonymní
7.1.26 21:38

Uzdička zkušenosti

Doktorka mi řekla že se stříhá tak že se přiloží dítě k prsu, ale nedovedu si představit jak se tam dostane když je dítě přisáté a mám trauma z celého zákroku, bojím se.. může mě někdo uklidnit jak jste to měli jak moc to bolelo krvácelo, omezení v jídle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35872
7.1.26 21:48

Spodní nebo horní?
Já jsme byla s dcerou když měla asi 14 dní, pusu ji otevřeli špachtlí, udělalo se šmik a trošku krve a šly sme. Úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.1.26 21:50

Ty jo…vůbec jsem netušila, ze se to dělá u takových miminek. Mi uzdicku strihali ve skolce. Jen pro zajímavost, proč se to dělá u takových miminek, co se tim resi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
7.1.26 21:52
@Anonymní píše: Více

Dceri ji šmikal nas ORL lekar, ja ji mela na kline a pridrzela ji ruce, sestricka asistovala taky a hlavne, bylo to opravdu rychly!
 Neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35872
7.1.26 21:55
@Dn0712 píše: Více

Naše malá měla spodní přirostlou a špatně se prisavala na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.1.26 22:00

@JancaS84 aha, ja si prave rikala, jak se na to prijde u takoveho mimca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.26 22:14

No mně to řekla pediatrička, že jí má krátkou, ale jí pije, že by mohla mít potíže s mluvením ale už umí máma táta tak nevím jestli dělám dobře mám z toho nervy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.26 22:26

Jako dítě jsem měla obě uzdičky, tak do takových cca 6 let? Zmizelo samo, žádné potíže jsem neměla.

• Citovat
  • Upravit
685
7.1.26 22:56

My byli na střihnutí s dcerou které byly 3 týdny. Špatně sála a o kojení bychom přišli. Nehledě na další problémy které by zřejmě nastaly, měla to celkem dost stažené. Uzdičku jsem odhalila sama a laktační mi to potvrdila. Střihnutí bylo velmi rychlé, dcera ležela na vyšetřovacím stole, já ji pomáhala držet. Doktorka ji dala dva prsty pod jazýček a rychle střihla. Byla kapka krve. Já ji pak mohla kojením uklidnit.za chvíli o ničem nevěděla. Do týdne se plně rozkojila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
8.1.26 08:42

Ahoj, synovi stříhali spodní uzdičku, když mu bylo asi 10 dní, rychle to šmikli, troška krve, ale prso to záchránilo :mrgreen: a pak už nevěděl nic, určitě je lepší s ním jít co nejdřív, i kvůli kojení a že si nebude nic pamatovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.26 09:26

@Sisi_Petrhen my jdeme právě později, bála jsem se dřív a doufala, že se to spraví samo :?

• Citovat
  • Upravit
35872
8.1.26 12:58

Samo se to nespravi.
Myslím, že jsi vyděšená úplně zbytečně. Je to fakt rychlý a jednoduchý zákrok.
Třeba takový propláchnutí očních kanálků co jsme absolvovala s dítětem byly daleko horší.
Takových zákroků ještě bude. Teda přála bych aby nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
8.1.26 13:03

To nezmizí, fakt je to zákrok na pár sekund, nejhorší je jakoby držet to miminko a pláč no. Ale oni to dělají běžně. A fakt syn se pak hned nakojil a pak už bylo dobře. A cítíla jsem i lepší přisátí ihned po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.26 14:52

@JancaS84 taky jsme byli na kanálcích ale byla malá teď už má skoro rok takže si to pamatovat bude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.26 14:54

@Sisi_Petrhen mně řekli že se to dělá během přisátí nebo flašky a já si to nedovedu představit když má zuby a já jsem zkoušela pusu otevřít během kojení a to se okamžitě pustí nevím jak to budou dělat, no bojím se.. snad dělám dobře, připadám si jako maminky co nechtějí dávat náušnice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty