Uzivali byste progesteron?

59
17.2.24 20:44

Uzivali byste progesteron?

Caute, jsem velmi čerstvé těhotná, ale už parkrat jsem plakala. Při prvním jsem neměla žádné spinění, všechno šlo jako mě. Ale teď… Měřili mi hcg po meskani menzesu, měla jsem 2998. Progesteron 19 (norma mezi 14-44)
Nejprve jsem spinila 3 dny. Od čtvrtku nic. Dnes jsem pocitovala mírné palení v posvě, možná i kvůli hormonům, tedy necitila komfort. Dala jsem si probiotika gynimun jen ze spodu. Sice byl otevřen rok, ale dávala jsem si ho i při prvním. Lezala jsem hodinu, a když jsem vstala, začal ze mě vytékat normálně s růžovou krví. 😳 😳 😳 A pak celyyyy den spiním. Teď je to už cca ok. Jde velmi mělo po čurání. Před hodinou jsem měla už hnědé spinění. Akurat dnes jsem raději začala užívat progesteron. I to jsem žádala doktora, protože mi nechtěl dát ani po hodnotě cca hranicní hodnotě, ani při prvním spínění. Řekl, že chce počkat ještě, zda embryo přežije. Zda není geneticky vadné… Vypise mi ale, se slovy: nevím s vámi co dělat, stejně byste mi nedali s tím klid.
Tak mě zmátl a neužívala jsem, až do dnešního dne, dokud jsem nezačala spinit na růžově… Může progesterej udržet nemocné embryjko?

Ach, bojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
28.2.24 16:28

Ano, určitě bych užívala progesteron.

• načítám...
  • Citovat