Úzká autosedačka 9-18kg

4425
23.3.09 15:38

Úzká autosedačka 9-18kg

Ahoj,
Potřebujeme autosedačku, která je co nejvíc úzká, aby se nám dozadu do auta vešli ještě dva dospělí. Bude to jen záloha na občasné použití a krátké cesty, čili ostatní parametry, jako první místo v crash testech, nejsou tak důležité. Bohužel najít sedačku podle tohoto měřítka je dřina, tak prosím poraďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.3.09 16:59
  • Citovat
  • Upravit
7159
23.3.09 17:09

Chicco Key 1, nebo Römer Eclipse, ty mají 43 cm, tak vyzkoušejte tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.09 17:49

Chicco key 1 právě máme, s isofixem :) . Takže nic užšího není :( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.3.09 19:09

no to už asi nic užšího nenajdete, a když tak to bude opravdu centimetr, uvědomte si, že v sedačce 9-18 bude dítě cca 9 měsíců až 4 roky a moje dcera 4 letá, 18kg má šíři v ramenou( nahatá) 30 cm, když k tomu připočtete nějaký centimetr oblečení, a minimálně 5 cm sedačky na každé straně, tak se ani na nižší hodnotu nemůžete dostat- resp. pak byste tam nedostala to dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.09 19:47

meli jsme kiddy infinity pro a byla teda uzka dost,ale taky nepohodlna a misto pasu ma pult,ktery maloktere dite snese..nase teda rozhodne ne…
 Ela

• Citovat
  • Upravit
662
4.2.14 14:53

Obnovuji diskuzi se stejným dotazem, prcek má něco kolem 14kg, plánujeme do budoucna další, teď máme do 18kg, budeme ji dávat pryč, přestává se mi zdát bezpečná. Zkrátka a dobře budeme kupovat novou, otázka tedy od 9 - 25, nebo od 9 do 36??? S ohledem na cenu nebo značku spíš chci vědět která z hlediska váhového limitu je bezpečnější, praktičtější,…? Díííííkyyyyyyyyyy :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:…edit… aha, ted koukám, že jsem to napsala do špatné diskuze… tak nic :-/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
4.2.14 14:56

Šla bych do té 15-36 od letoška se nemají označovat váhou ale délkou dítěte takže bych to 1 kg neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
4.2.14 15:02

@Ivetm4

Šla bych do té 15–36 od letoška se nemají označovat váhou ale délkou dítěte takže bych to 1 kg neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.1.15 16:19

@steeve dobrý den, uvažujeme o této autosedačce, máme tři děti (8 let, 4 roky a 9 měsíců) a Octavii 1, nejmladší už začíná vyčuhovat z vajíčka (máme xlander). Je drobná, ale i tak se bojím pohodlnosti. Byla bych ráda, kdyby jí do těch cca 4 let vydržela. Doporučil byste ji? Nejstarší zatím stále jezdí v autosedačce, je drobek cca 120cm, ale případně by mohl na podsedák mezi holky, kdyby se sedačka nevešla. Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.1.15 16:34

@tutinka nepíšete jakou sedačku, a nemůžu posoudit jak velké bude vaše dítě za 3 roky, takže nevím jestli se tam vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.1.15 18:17

@steeve pardon :lol: Zmiňujete tu Romer Eclipse, vcelku se nám zamlouvá. Jasně, že ani já netuším, jak velká dcera bude, ale předpokládám dle předchozích dvou, že žádný obřík. Máme Babypoint Zenith (9-25kg tuším) a prostřední čtyřletá se do ní pohodlně vejde. Ta by asi šla do druhého auta, kde je víc prostoru, do oktávky potřebujeme vybrat něco menšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.1.15 08:18

@tutinka do té Eclipse se dítě vejde stejně dlouho jako do většiny 9-18kg, orientačně je to kolem 3,5 let, vnitřní velikostí je to nastejno jako u té Zenith co máte, jen ta Zenith má na vrchu zvášené opěradlo na hlavu, proto je až do 25 kg( i když 25 kg dítě se do ní stejně nevejde), tak si odmyslete tu bouli na sedačce, a tak vyzkoušejte tam dítě a vidíte jak dlouho asi vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.2.15 14:29

@steeve omlouvám se, zapomněla jsem poděkovat za radu. Romer Eclipse už čeká na svou příležitost :-)
Ted řešíme jakou další autosedačku k této a Nanii 15-36 dokoupit. Zatím jsem podle ohlasů vybrala taktéž Romer Adventure. Musíme vyzkoušet, jestli se vejde s eclipse Nania pro nejstaršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí