Úzká autosedačka vajíčko

Kru
16
29.1.18 12:24

Úzká autosedačka vajíčko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čekám třetí děťátko a přemýšlím, jak do auta dozadu narvat 2 autosedačky + vajíčko, mám strach, že se tam vajíčko nevejde. Je i nějaký úzký model nebo třeba s jinak řešeným madlem? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19573
29.1.18 12:39
@Kru píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čekám třetí děťátko a přemýšlím, jak do auta dozadu narvat 2 autosedačky + vajíčko, mám strach, že se tam vajíčko nevejde. Je i nějaký úzký model nebo třeba s jinak řešeným madlem? Děkuji.

Ahoj.. resila jsem stejny. Problem..
jake mate auto? Hlavni je 3 bodovy pas i vzadu uprostred..
a vajicko uzsi neporadim.. taky aby v nem mimco chvili vydrzelo..
ja to vyresila novymi autosedackami pro starsi deti- ty jsem nasla uzsi. Jsou od Maxi Cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kru
16
29.1.18 13:01

Děkuji, to je dobrý nápad. Takže autosedačka se základnou se nemusí pásovat? A tu užší základnu mají tedy Romer, Maxicosi a Chicco? A ty se nemusejí pásovat? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kru
16
29.1.18 13:02

Máme auto Škoda Romster a uprostřed je užší prostor. Koupit nové dvě autosedačky pro mě není řešením, jsem docela chudá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
29.1.18 13:08
@Kru píše:
Máme auto Škoda Romster a uprostřed je užší prostor. Koupit nové dvě autosedačky pro mě není řešením, jsem docela chudá. :-D

Obavam se ze jinak to moc vyresit nejde. Nebo pokud se vejdes mezi deti dozadu ty.. dej vajicko na sedadlo spolujezdce.. a vyzkousej i dat ty dve starsi vedle sebe a vajicko nakraj..
zakladnu autosedacky musis pripoutat do auta.. a potom na ni nacvaknes autosedacku.. (nebo das zakladnu na isofix ale to by se ti nevesli 3 sedacky uz vubec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.1.18 13:09

Mrkni sem https://www.emimino.cz/…da-roomster/ asi bych zatím vozila vajíčko vepredu a pak koupila větší auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.18 13:11
@tereza12345 píše:
Obavam se ze jinak to moc vyresit nejde. Nebo pokud se vejdes mezi deti dozadu ty.. dej vajicko na sedadlo spolujezdce.. a vyzkousej i dat ty dve starsi vedle sebe a vajicko nakraj..
zakladnu autosedacky musis pripoutat do auta.. a potom na ni nacvaknes autosedacku.. (nebo das zakladnu na isofix ale to by se ti nevesli 3 sedacky uz vubec)

Základna na dvoubodový pás uprostřed asi neexistuje, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
29.1.18 13:17
@Lucie_Sx píše:
Základna na dvoubodový pás uprostřed asi neexistuje, co…

Jako na 100% to nevim. Ale rekla bych ze ne..uz ani sedacky na dvoubodovy pas uz nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.1.18 13:21

Mame vajicko + zakladnu na pas britax romer. Teoreticky by to na dvoubodovy slo pripoutat ale problem je ta noha. Vetsina aut ma uprostred takovy ten “sokl” a tam ta noha bude blbe drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
29.1.18 13:26
@Teniska7 píše:
Mame vajicko + zakladnu na pas britax romer. Teoreticky by to na dvoubodovy slo pripoutat ale problem je ta noha. Vetsina aut ma uprostred takovy ten “sokl” a tam ta noha bude blbe drzet.

Ne teoreticky to nestaci.. musi byt pripoutana podle navodu- pokud ma plnit svoji funkci a byt bezpecna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
29.1.18 13:28

@Lucie_Sx my uz taky kupovali malem novy auto.. proste se ty sedacky ani do kombiku nevesly.. az pak me napadlo vymenit sedacky starsim..
co bude az mimino pujde do 9-18to netusim..
jak stary mas deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
29.1.18 13:31

My máme thalii a dokud jsme měli tři děti, tak byla nejstarší v dětské sedačce vepředu, jedna sedačka vzadu vpravo, vajíčko vlevo a já zmáčklá mezi nimi.. pohodlí nic moc, ale odjezdila jsem to tak až do devátého měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.1.18 13:31

@tereza12345 ano podle navodu je pripoutana z jednoho bodu do druheho tudiz jako dvoubodova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kru
16
29.1.18 13:37

Děkuju všem. Musím to tedy promyslet. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.18 13:42
@Teniska7 píše:
@tereza12345 ano podle navodu je pripoutana z jednoho bodu do druheho tudiz jako dvoubodova :roll:

Aha, můžeš mi hodit název té základny prosím? Pro zajímavost.

@tereza12345 píše:
@Lucie_Sx my uz taky kupovali malem novy auto.. proste se ty sedacky ani do kombiku nevesly.. az pak me napadlo vymenit sedacky starsim..
co bude az mimino pujde do 9-18to netusim..
jak stary mas deti??

Já si ještě říkám, že bych vyměnila tu zadní sedačku za novou s tříbodovým pásem, ale blbě se to shání a navíc netuším, jestli mě to nějak vytrhne… Ale dát vajíčko na kraj a větší sedačky sundat z izofixu, to by mohlo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí