Uzkosti nebo problém

17
29.5.23 10:02

uzkosti nebo problém

Ahojte minulý týden jsem byl v kardiocentru které jsem si sam zaplatil, dělali mi echo Ekg zatěžové testy a index pomocí scoore všechno bylo v pořádku,, ale od pátku v hrudi nepohodlí tlak mezi lopatkami a slabost v rukou,, nevím jestli mi tohle dělá psychika nebo mám tetání,, zase mám chuť is na vyšetření jestli to nemá něco společného se srdcem jsem stoho na prášky, staví se to i vam někdy mně je 26 let no mám stiho strach :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
29.5.23 10:39

Ano, to zni jako úzkosti. Vyšetření způsobí jen chvilkove uklidneni, pak se úzkost vrátí ve stejné síle.
Jak jsi v uzkosti, máš stažené svaly (zejména hrudní pater), takže tě bolí mezi lopatkami. Úzkost ti take může způsobit pocit tihy na hrudi, cukani a brnění končetin, hučení a loupání v uších, atp atp.
Což takhle s tím začít něco dělat?
Psycholog, psychiatr. Mezitím doporucuju pohyb a pohyb (venku je krásně, šup ven)a uklidňující caje.

• Citovat
  • Upravit
17
29.5.23 10:43
@Svetluska55 píše:
Ano, to zni jako úzkosti. Vyšetření způsobí jen chvilkove uklidneni, pak se úzkost vrátí ve stejné síle.
Jak jsi v uzkosti, máš stažené svaly (zejména hrudní pater), takže tě bolí mezi lopatkami. Úzkost ti take může způsobit pocit tihy na hrudi, cukani a brnění končetin, hučení a loupání v uších, atp atp.
Což takhle s tím začít něco dělat?
Psycholog, psychiatr. Mezitím doporucuju pohyb a pohyb (venku je krásně, šup ven)a uklidňující caje.
připadám si už jako hypochondr ten pocit v sobě je hrozní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.23 11:00

Uzkost, psychicky problém. Tlak mezi lopatakmi také možné být od páteře.
Ale když si byl na vyšetření srdce a vše je v pohodě tak není čeho se bát

• Citovat
  • Upravit
17
29.5.23 11:05
@Anonymní píše:
Uzkost, psychicky problém. Tlak mezi lopatakmi také možné být od páteře.
Ale když si byl na vyšetření srdce a vše je v pohodě tak není čeho se bát

ano byl jsem minulý týden ve čtvrtek všechno bylo ok a teď tohle, citim to od ramene po loket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.23 11:50

@Ivan523 hele já měla tlak na hrudi, bolest mezi lopqtkama několikrát, třes atd. A je to od psychiky. hmatné uzliny na krku opět od psychiky. Zkus si najít psychologa, treba pomůže. Bušení srdce, svirani, knedlík v krku, pocení panicka ataka. Psychika dělá fakt hodně

• Citovat
  • Upravit
17
29.5.23 12:16
@Anonymní píše:
@Ivan523 hele já měla tlak na hrudi, bolest mezi lopqtkama několikrát, třes atd. A je to od psychiky. hmatné uzliny na krku opět od psychiky. Zkus si najít psychologa, treba pomůže. Bušení srdce, svirani, knedlík v krku, pocení panicka ataka. Psychika dělá fakt hodně
já vím ale co ta ruka mám ji jako přesilenu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast