Úzkostný strach z Als

Anonymní
10.7.23 07:46

Úzkostný strach z Als

Zdravím, začalo to před týdnem, kdy mě vzbudily nohy, myslela jsem že syndrom neklidných nohou, nenechaly mě spát asi tři hodiny, šla jsem na net a tam se něco dočetla o rs 🙈 ale už to trvá týden a já mám nohy slabé, a pořád mi v nich tak divně cuka, pokaždé jinde mám pocit, bolí mě, táhnou lýtka nevím jak to popsat. Vylezl na mě ještě větší strašák na tři písmena. Nevím co mám dělat, mám z toho úzkosti když mě tam cuka. Cítím i takové chvění v nohou pořád, dnes tah v lýtkách. Jsem vyřízena. Říkala jsem to známému "ze srandy "a on mi pak psal že haluz že potkal paní a jeji muž tuto nemoc dostal..co to má být. Hrozně se bojím. Ty lýtka prostě cítím, a každý tik mě vyděsí. Od šesti jsem vzhůru píšu sem. Odběry jsme měla před pár měsíci a mr mozku též kvůli bolestem hlavy. Před těmi pár měsíci bylo vse ok.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
10.7.23 08:32

Hořčík a přestat číst nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
10.7.23 09:04

To není tvá první diskuze na téma - bojím se, že mám ALS, ze ne? Jdi k doktorovi a pak, až ti sdělí, že ti nic není, tak se přestaň pozorovat. Souhlasím s hořčíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42520
10.7.23 09:05
@Anonymní píše:
Zdravím, začalo to před týdnem, kdy mě vzbudily nohy, myslela jsem že syndrom neklidných nohou, nenechaly mě spát asi tři hodiny, šla jsem na net a tam se něco dočetla o rs 🙈 ale už to trvá týden a já mám nohy slabé, a pořád mi v nich tak divně cuka, pokaždé jinde mám pocit, bolí mě, táhnou lýtka nevím jak to popsat. Vylezl na mě ještě větší strašák na tři písmena. Nevím co mám dělat, mám z toho úzkosti když mě tam cuka. Cítím i takové chvění v nohou pořád, dnes tah v lýtkách. Jsem vyřízena. Říkala jsem to známému "ze srandy "a on mi pak psal že haluz že potkal paní a jeji muž tuto nemoc dostal..co to má být. Hrozně se bojím. Ty lýtka prostě cítím, a každý tik mě vyděsí. Od šesti jsem vzhůru píšu sem. Odběry jsme měla před pár měsíci a mr mozku též kvůli bolestem hlavy. Před těmi pár měsíci bylo vse ok.

Toto já mívám tak často, že bych měla být statisticky už minimálně třikrát obětí ALS.
Vždy zabere zvýšená dávka hořčíku a b komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 09:09

@Kfětoslava je to první diskuse, i když vím že jich tu pár je

• Citovat
  • Upravit
1977
10.7.23 09:39

Kamarádka měla podobné stavy a vyklubala se z toho borelióza. Zajdi k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 09:43

@aanysek klíště ani kousance jsem neměla roky

• Citovat
  • Upravit
25
12.7.23 06:32

Mám také už dva měsíce obrovský strach z ALS. Jsem pět měsíců po porodu a už dva měsíce mi škube v jedné ruce mezi palcem a ukazováčkem. Bojím se moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.23 10:16

@Tomsol mě už druhý týden lýtka a chodidla, občas paže, celý den každý den takhle dlouho jsem to nikdy neměla :( dočetla jsem se že by to mohl být projev úzkosti, kéž by :(

• Citovat
  • Upravit
25
12.7.23 12:14

To bude dobré, u Vás to vypadá na nedostatek hořčíku. To je klasika ty lýtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.4.26 11:36

@Tomsol mohu se zeptat, jak jste dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí