Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To není tvá první diskuze na téma - bojím se, že mám ALS, ze ne? Jdi k doktorovi a pak, až ti sdělí, že ti nic není, tak se přestaň pozorovat. Souhlasím s hořčíkem
@Anonymní píše:
Zdravím, začalo to před týdnem, kdy mě vzbudily nohy, myslela jsem že syndrom neklidných nohou, nenechaly mě spát asi tři hodiny, šla jsem na net a tam se něco dočetla o rs 🙈 ale už to trvá týden a já mám nohy slabé, a pořád mi v nich tak divně cuka, pokaždé jinde mám pocit, bolí mě, táhnou lýtka nevím jak to popsat. Vylezl na mě ještě větší strašák na tři písmena. Nevím co mám dělat, mám z toho úzkosti když mě tam cuka. Cítím i takové chvění v nohou pořád, dnes tah v lýtkách. Jsem vyřízena. Říkala jsem to známému "ze srandy "a on mi pak psal že haluz že potkal paní a jeji muž tuto nemoc dostal..co to má být. Hrozně se bojím. Ty lýtka prostě cítím, a každý tik mě vyděsí. Od šesti jsem vzhůru píšu sem. Odběry jsme měla před pár měsíci a mr mozku též kvůli bolestem hlavy. Před těmi pár měsíci bylo vse ok.
Toto já mívám tak často, že bych měla být statisticky už minimálně třikrát obětí ALS.
Vždy zabere zvýšená dávka hořčíku a b komplex.
Kamarádka měla podobné stavy a vyklubala se z toho borelióza. Zajdi k doktoru
Mám také už dva měsíce obrovský strach z ALS. Jsem pět měsíců po porodu a už dva měsíce mi škube v jedné ruce mezi palcem a ukazováčkem. Bojím se moc.
@Tomsol mě už druhý týden lýtka a chodidla, občas paže, celý den každý den takhle dlouho jsem to nikdy neměla
dočetla jsem se že by to mohl být projev úzkosti, kéž by ![]()
To bude dobré, u Vás to vypadá na nedostatek hořčíku. To je klasika ty lýtka.
Zdravím, začalo to před týdnem, kdy mě vzbudily nohy, myslela jsem že syndrom neklidných nohou, nenechaly mě spát asi tři hodiny, šla jsem na net a tam se něco dočetla o rs 🙈 ale už to trvá týden a já mám nohy slabé, a pořád mi v nich tak divně cuka, pokaždé jinde mám pocit, bolí mě, táhnou lýtka nevím jak to popsat. Vylezl na mě ještě větší strašák na tři písmena. Nevím co mám dělat, mám z toho úzkosti když mě tam cuka. Cítím i takové chvění v nohou pořád, dnes tah v lýtkách. Jsem vyřízena. Říkala jsem to známému "ze srandy "a on mi pak psal že haluz že potkal paní a jeji muž tuto nemoc dostal..co to má být. Hrozně se bojím. Ty lýtka prostě cítím, a každý tik mě vyděsí. Od šesti jsem vzhůru píšu sem. Odběry jsme měla před pár měsíci a mr mozku též kvůli bolestem hlavy. Před těmi pár měsíci bylo vse ok.