Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Krásný den…Chci se jen zeptat…Syna v neděli nebo v pondělí (já si toho všimla v pondělí) štípl komár za uchem…Vše ok a dneska (pátek) jsem si ráno náhodou všimla, že má za uchem kde je ten stipanec 2 hmatné viditelné uzliny. Nejspis nejsou nijak bolestivé..Před tím jsem si toho nevšimla…Dneska to bylo náhodně..chci se zeptat jeslti někdo nemá zkušenost jestli to může být od toho Štípance???Je jinak v pohodě. Akcni možná až moc…
A. ![]()
Děkuji
Příspěvek upraven 26.07.25 v 08:38
Jo. Jed aktivoval uzliny. Mě kdysi kousnul do hlavy kloš a všechny uzliny od krku po hlavě se mi zvětšili. Byla to redakce na štípnutí. Byla jsem s tím u doktora. Syna štíplo hovado do stehna u třísla a okamžitě mu vyjely uzliny jak fazole v třísle.
@alisekR Včera jak jsem ho celkové kontrolovala tak jsem nahmatala i uzliny v levém Třísle…Ono jako něco jsem hmatala i v druhem ale to nepatrné a on je hubený takže to má asi hmatné žlázky a tak (přece jen v trisle je tenká kůže),ale v tom levém je jedna hmatnejsi(0,5cm) a na té straně ho před týdnem taky štípl komár do stehna…Blíž ke koleni teda, ale na stejné straně. Takze nejspíš i díky tomu se i v tom Třísle aktivovala…
Každopádně to byl nějaký zmetek protože já mám pár štípanců taky a pořád nemizí… ![]()