Uzliny za uchem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
25.7.25 12:42

Uzliny za uchem

Krásný den…Chci se jen zeptat…Syna v neděli nebo v pondělí (já si toho všimla v pondělí) štípl komár za uchem…Vše ok a dneska (pátek) jsem si ráno náhodou všimla, že má za uchem kde je ten stipanec 2 hmatné viditelné uzliny. Nejspis nejsou nijak bolestivé..Před tím jsem si toho nevšimla…Dneska to bylo náhodně..chci se zeptat jeslti někdo nemá zkušenost jestli to může být od toho Štípance???Je jinak v pohodě. Akcni možná až moc… :mrgreen: A. :)
 Děkuji

Příspěvek upraven 26.07.25 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9004
26.7.25 07:16

Jo. Jed aktivoval uzliny. Mě kdysi kousnul do hlavy kloš a všechny uzliny od krku po hlavě se mi zvětšili. Byla to redakce na štípnutí. Byla jsem s tím u doktora. Syna štíplo hovado do stehna u třísla a okamžitě mu vyjely uzliny jak fazole v třísle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.7.25 08:32

@alisekR Včera jak jsem ho celkové kontrolovala tak jsem nahmatala i uzliny v levém Třísle…Ono jako něco jsem hmatala i v druhem ale to nepatrné a on je hubený takže to má asi hmatné žlázky a tak (přece jen v trisle je tenká kůže),ale v tom levém je jedna hmatnejsi(0,5cm) a na té straně ho před týdnem taky štípl komár do stehna…Blíž ke koleni teda, ale na stejné straně. Takze nejspíš i díky tomu se i v tom Třísle aktivovala…
Každopádně to byl nějaký zmetek protože já mám pár štípanců taky a pořád nemizí… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí