V 6.tt hematom 20×3,1 mm

546
23.6.20 13:54

V 6.tt Hematom 20×3,1 mm

Holky jsem po Ivf na kterém jsem byla 30.5. a včera jsem začala špinit a na pohotovosti mi sice potvrdili že miminku už bije srdíčko ❤️ Ale, našli u plodu i velký hematom velikosti 20×3,1 mm. Dnes ráno bylo trochu krvácení a teď je to dobré, jen slabé špinění. Mám strach co se může stát. Nevím co dělat, snažím se jen ležet a zvednout se pouze na WC. Máte někdo také zkušenost? Ach jo, bojím se co bude dál… Příští týden mám jít na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
23.6.20 14:14

Mám a dopadlo to dobře, hematom jsem měla mnohem větší a pod placentou. Lezela jsem do 36tt. Než byl definitivně pryč a placenta se vytáhla. Pijte vymačkaný citron a berte ascorutin.
Přeji mnoho zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 14:15

@Adri56 Dnes mně ho Mudr. našla v 9tt taky. Nic s tím neuděláš. Moje Mudr.to jen zapsala. Od kamarádky Mudr. mám doporučení nedělat těžkou práci, ale zase ne klid na lůžku.

V prvním těhotenství jsem jednorázově zakrvácela ve 13tt a jinak vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
135
23.6.20 14:17

Ja ho mela v 9tt lezela jsem brala askorutin, protoze jsem krvacela dost. A dobry.Za nejaky cas se vstrebal. Doktor rikal, ze je to casty v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
23.6.20 14:25

@Xxlady Jsem ráda že to dopadlo dobře. Já ani přesně nevím kde ho mám, někde u plodu myslím. :( Jo to mám v plánu koupit si dnes ten citron, jinak od včera beru Rutimax je to prý jako Ascorutin akorát je tam navíc vitamín C prý. Snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
23.6.20 14:27
@Anonymní píše:
@Adri56 Dnes mně ho Mudr. našla v 9tt taky. Nic s tím neuděláš. Moje Mudr.to jen zapsala. Od kamarádky Mudr. mám doporučení nedělat těžkou práci, ale zase ne klid na lůžku.V prvním těhotenství jsem jednorázově zakrvácela ve 13tt a jinak vše v pořádku.

To je asi to nejhorší, že s tím sakra nejde nic udělat, nejraději bych dostala třeba prášek, nebo injekci třeba na,, rozpuštění" toho hematomu nebo cokoliv aby zmizel… :/ Já mám zase doporučeno právě že jen ležet a nic nedělat, ubíjí mě to ale mám strach cokoliv udělat aby ten hematom neudělal něco a plodem. Budu doufat že brzy zmizí.. Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
23.6.20 14:30

@Lalav Krvácela jsi i když jsi ležela? Já mám z toho hrozný strach kdy to zase přijde… Ráno to bylo takové silnější a teď mám klid ale bojím se… A pak jak se vstřebal tak jsi to nějak poznala nebo až na utz to zjistili? :) Jojo taky jsem to někde četla, nebo slyšela že je to časté, tak se divím že s tím nejde nic dělat když to může ohrozit plod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 14:32
@Adri56 píše:
To je asi to nejhorší, že s tím sakra nejde nic udělat, nejraději bych dostala třeba prášek, nebo injekci třeba na,, rozpuštění" toho hematomu nebo cokoliv aby zmizel… :/ Já mám zase doporučeno právě že jen ležet a nic nedělat, ubíjí mě to ale mám strach cokoliv udělat aby ten hematom neudělal něco a plodem. Budu doufat že brzy zmizí.. Ach jo..

Nj, je potřeba se hodit do klidu a nechat to tak, jak to je. Těhotenství člověka naučí trpělivosti. Neřeš prášky a nestresuj. :kytka: Neboj jak to má být, tak to bude :)

• Citovat
  • Upravit
135
23.6.20 14:37

@Adri56 jj i kdyz jsem lezela. Budila jsen se strachy i v noci a porad se kontrolovala. Doktor rikal ze ta krev ma mit barvu hořky cokolady ze to je stara krev z toho hematomu. Krvacela jsem silne asi 3dny a pak spinila jeste dloho.Pak doktor rikal ze uz ho nevidi, ze se asi vstrebal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
23.6.20 14:40
@Anonymní píše:
Nj, je potřeba se hodit do klidu a nechat to tak, jak to je. Těhotenství člověka naučí trpělivosti. Neřeš prášky a nestresuj. :kytka: Neboj jak to má být, tak to bude :)

Je to tak :) Ono to dopadne nějak :) Jen mě mrzí že to musím být zrovna já, vždycky já musím mít něco extra, nic nemůže jít hladce tak jak bych si přála 😃 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 14:41
@Adri56 píše:
Je to tak :) Ono to dopadne nějak :) Jen mě mrzí že to musím být zrovna já, vždycky já musím mít něco extra, nic nemůže jít hladce tak jak bych si přála 😃 🙂

Nerouhej se. Hematom je sice sviňa, ale jsou daleko horší věci. :?

• Citovat
  • Upravit
546
23.6.20 14:43

@Lalav Ach jo, to muselo být fakt příšerné… Ty pocity naprosto chápu… Já jsem z toho taky úplně hotová… Mám strach kdy co přijde. Jo tuhle barvu krve jsem měla dnes ráno natě vložce, úplně taková tmavá a přišla mi že to není určitě čerstvá krev, ikdyz pak po vycurani jsem na papíru měla čerstvou krev, ale to bylo jednou, včera to špinění byla také stará krev. To znamená že ten hematom odchází? A těhotenství dopadlo v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
23.6.20 14:45
@Anonymní píše:
Nerouhej se. Hematom je sice sviňa, ale jsou daleko horší věci. :?

To máš pravdu asi, aspoň že tohle může samo odejít když je člověk v klidu.. Jsou věci které zachránit nijak nejdou, to je fakt.. No budu dělat když že příští týden ve středu už tam nebude… I když 20mm se mi zdá dost no :/ Spíš nevím jak jsem k tomu mohla přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 14:47
@Adri56 píše:
To máš pravdu asi, aspoň že tohle může samo odejít když je člověk v klidu.. Jsou věci které zachránit nijak nejdou, to je fakt.. No budu dělat když že příští týden ve středu už tam nebude… I když 20mm se mi zdá dost no :/ Spíš nevím jak jsem k tomu mohla přijít…

To se asi vytvoří samo. Nic s tím neuděláš. Vem si kamarádka leží už 2 měsíce a ještě snad 3 další bude. Čeká dvojky a má problém s čípkem. Takže počítá každý dobrý den.

• Citovat
  • Upravit
546
23.6.20 14:51
@Anonymní píše:
To se asi vytvoří samo. Nic s tím neuděláš. Vem si kamarádka leží už 2 měsíce a ještě snad 3 další bude. Čeká dvojky a má problém s čípkem. Takže počítá každý dobrý den.

Tak to je taky síla, chudák… Ale co by člověk neudělal pro mimi. Musí to být hrozné, ono je prý riziko čekat dvojčata. Je to hezké, ale měla bych strach, mě nechtěli zavést dvě když jsem chtěla a teď jsem za to možná i ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí