V 9 měsících nechce mlíko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
v 9 měsícich nechce mlíko
Ahoj chci se zeptat malýmu bude za pár dní 9 měsíců je od 3 msíce plně na UM a teď se rozhodl že nebude pít mlíko dávám sunar je na něho zvyklý…ráno když vstane nechce pít mliko tak jsem mu zkusila dát rohlík, chleba..a přes den už vůbec ne.Na večer si vezme trošku a usne a v noci se vzbudí je na čaj to si cucne a spí dál. Už jsem zkoušela to mlíko i ochutit sušenkama od sunarky.ale taky nic, jo a vyzkouseli jsme uz i jiné mliko a stejný. Tak nevim co mu mám dávat poraď te mi prosím.
Ps:jestli to neni tím že už začal jíst polivky, maso, a tak..
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, jsme na tom uplne stejne. Od ty doby co ochutnal maso, polivky apod. tak mliko nechce. Kdyz mu ho dam do lahvicky ( i ochucene ) tak mi to vyplive.
Takze mu to nahrazuju jogurty a pak jediny co mi jeste vezme jsou ty mlicka s kasi.
- Citovat
- Upravit
Na týden bych mléko úplně vynechala, zkusila bych dávat jogurty a kaše pokud je jí a za týden znovu mléko. Malá mě také nějakou dobu naprosto bojkotuje určitý druh jídla, ale u nás ten bojkot většinou trvá tak 3 týdny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme na tom stejně, jenže kojím, už si vezme jen v noci, jinak taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak v 9.měsících je to už velkej kluk a mléko nepotřebuje, takže bych se tím nestresovala. Zařaď do jídelníčku dostatek jogurtu, občas mléčnou kaši, za chvíli sýr a bude to v pohodě ![]()
- Citovat
- Upravit
Moje děti v té době odmítaly kojení i umělé mléko a podle doktorky stačí jogurty, přesnídávky s mlékem (tuším Hipp) a mléčné kaše…kojila jsem cca do roka a umělé mléko nikdy nechtěly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši mi sní jen ovocnou a mlik s kasi ochuceny..zkusim na par dni vysadit sunar a uvidime. vcera mi cely den nechtel jist tak mi mamka poradila at mu prevari plnotucny mliko s kakaem troškou a to vypil jak nic…a to jsem mu dala trošku. ale to nejde mu to davat neni to zdravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit