V čem by mohlo mimi spát doma?

1137
2.10.20 18:17

V cem by mohlo mimi spat doma?

Zdravim,
moje 4mesicni miminko zpocatku spalo dom pres den v kosiku, ale posledni dobou jen jak ho tam polozim, rev sileny.
Mate napady a tipy, kam/do ceho odkladat miminko pres den na spani?
A mysleno v obyvaku, loznici s postylkou mame v patre, tudiz tam ne.
Diky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
2.10.20 18:20

Tak kupte postýlku i dolů. Taky jsem měla v každým patře jednu. Až začne lézt, bude se ti hodit i na to, že tam dítě šoupneš, když budeš potřebovat na záchod, aby si zatím neublížilo. Postýlek jsou plný bazary, často i za odvoz.

• Citovat
  • Upravit
4960
2.10.20 18:21

V kočárku. Nic jiného mě nenapadá. Já měla malou na gauči v hnízdečku, ale ve 4m už vyžadovala na spaní přes den klid, tak byla v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
2.10.20 18:23

Poridila bych cestovni postylku. Vyuzijes ji na spani doma i na cestach. Muzes ji mit jako ohradku pres den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
2.10.20 18:26

Já bych pořídila do obýváku druhou postýlku. Já teda měla jen jednu, ale bydlíme v bytě a postýlku jsem si převážela dle potřeby mězi pokoji.
Kočárek je v tomto věku na spaní nebezpečný, u cestovní postýlky bys musela ještě dokoupit klasickou matraci a také pro takto malé dítě většinou nemá polohovací dno, takže je až úplně u země…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
2.10.20 18:26

Já měla postýlky dvě - jednu dole, druhou v patře a prdlajs, v postýlce děcka spali až v noci, přes den ani ťuk. 5 minut a řev.
U druhého jsem měla dva kočárky - jeden venku, druhý doma. To zabralo, v kočárku spinkal božsky.
Na odložení bez spaní - houpátko.
Jinak si děvčata ještě pochvalují hačku nebo hojdavak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.10.20 18:28

Ve čtyřech měsících spal v hnízdu na gauči. Ale on byl v tu dobu celkem nehybný. Později, když měl asi dva spánky denně, dávala jsem ho do patra do postýlky. Však ho nemusíš mít v obýváku, ne? A když to potřebuješ, tak kup další postýlku dolů, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
2.10.20 18:28

Diky moc za reakce!
Zrovna se o tom bavim jeste s kamaradkou a nabidla mi vyvysenou ohradku s matraci :)
Jinak v korbicce spinka hezky, ale mame technicky suteren, tudiz byt zacina v prvnim patre a neni v me moci kocarek porad soupat nahoru dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.10.20 18:29

Měla jsem dole cestovní postýlku. Využili jsme ji pak i při cestování ;) Jen jsem do ní dokoupila asi za 300 lepší matraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.10.20 18:50

Proč by nemohla spát v patře? My máme teda postýlky dvě, ale večer ji normalne dávám nahoru, a mám chuvicky.

• Citovat
  • Upravit
30946
2.10.20 18:53

Toto jsem resila jen u prvniho ditete, dalsi spaly v loznici na chuvicce, aby ostatni nemuseli chodit po spickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.10.20 19:19

Na gauci nebo v loznici na chuvicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.10.20 19:47

Chuvicky jsou super vec ;)
Jinak uz jsi to vyresila ohradkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.10.20 20:50

Můj 4m chlapeček vyžaduje teda klid, takže spí v postýlce na chůvičce, případně venku v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí