Jídlo pro 10 měsíční

133
1.10.20 14:05

Jídlo pro 10 měsíční

Dobrý den maminky.. Doteď jsem synovi dávala skleničky.. Dostala jsem na narozeniny parní hrnec a chtěla bych mu začít vařit doma. Jen jsem se chtěla zeptat, zda je vhodné vařit vše v páře a jen mu to nakrájet)například králíka nakrájet a k tomu brambor) Nebo dítě potřebuje i omáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
1.10.20 14:08

Dítěti určitě není potřeba všechno vařit na páře. Oběma děckám jsem dávala to co jsem vařila nám akorát jsem dycky odebrala a udělala nekořeněnou verzi pro ně. Na páře jsem nikdy nevařila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.10.20 14:12
@PeBa12 píše:
Dítěti určitě není potřeba všechno vařit na páře. Oběma děckám jsem dávala to co jsem vařila nám akorát jsem dycky odebrala a udělala nekořeněnou verzi pro ně. Na páře jsem nikdy nevařila

Dělám to stejně.

• Citovat
  • Upravit
15995
1.10.20 14:27

No jde o to, jestli to polkne. Maso varene na pare muze docela zvykaci, kdyz k tomu das treba jen brambory tak to muze byt suche. Zalezi, jak to nakombinujes. Pridala bych nejakou „stavnatejsi“ zeleninu. Ono vubec, jist jen maso a skrobovou prilohu neni zrovna nejzdravejsi, v ceske kuchyni ta zelenina dost chybi (muj nazor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.10.20 14:29

Myslím, že ti to jist nebude. Těch dětí, co jedí výhradně suchá těstoviny je ale taky dost :think: já dělám ke všemu alespoň uho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.10.20 14:30

Zelenina čerstvá, polévky nebo do zapečených těstovin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí